PREMIUM BEAUTIFUL: IMPIAN SETIAP WANITA!

PREMIUM BEAUTIFUL: IMPIAN SETIAP WANITA!REVOLUSI PAKAIAN DALAM -
SIRI PEMBENTUKKAN KONTUR PAYU DARA
Melangsing badan dan membentuk payudara yang mempersonakan.
SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG
Melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL
Mengempiskan perut yang boncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.
Set pakaian dalam Premium Beautiful yang terdiri daripada coli panjang, bengkung dan seluar pendek diperbuat daripada 32 lapisan fabrik yang berteknologi tinggi dan canggih yang dipanggil Akwatek dan Akwadye yang sebati dengan air, diisitepu (impregnant) dengan gem dan mineral dan dipancarkan (emitted) dengan Gelombang Infra Merah Jauh (Far Infrared Ray) .
Hasil gabungan kepakaran teknologi dan penyelidikan globalpakar sainstis dan perubatan Amerika Syarikat, Jerman, China, Jepun dan Taiwan.
Ia amat baik untuk melancarkan perjalanan darah serta penghantaran nutrient ke seluruh badan dan pengeluaran bahan buangan yang lebih efisien.
Set pakaian ini diiktiraf oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang di Amerika Syarikat. (Superbrand) Sumber rujukan:www.fir dan http://www.Akwatek dan Akwadyne.
BEAUTIFUL direkacipta dengan mengambil kira struktur usuk badan wanita secara terperinci.
‘Cup’ ini membentuk piramid dimana ia dapat menampung payudara agar tidak jatuh, puting payu dara dalam kedudukan yang betul dan tidak masuk kedalam.
Menghalang lelemak mengalir ke bahagian belakang
Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut, serta menghilangkan kesan rekahan pada kulit (stretch-mark)
Bahagian ini tidak menekan ovari. Ini dapat memberi keseimbangan hormon ‘estrogen’ dan ‘postrogen’.
Lace ‘Cup’ mempunyai keanjalan untuk mengelakkan payudara dari melimpah keluar.

Memecah lelemak pada bahagian atas perut.
Lubang angin mengawak keputihan, pengaliran darah, dan udara, untuk menghilangkan kesan bau pada wanita.
Kedudukan bentuk tali tidak mudah jatuh
Lapisan tenunan bahagian belakang terbahagi kepada dua lapisan yang mengawal lapisan lemak yang telah kehadapan tidak kebelakang semula
‘Love Shape’ nipies untuk membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul
Bahagian ini dapat menampung dengan kuat supaya tidak jatuh dan mengelak lelemak dari mengalir ke bawah
Tetulang-tetulang ini berfungsi untuk mengatasi masalah tulang belakang seperti bongkok, ‘slip disk’, sakit pinggang, dan pengaliran darah. Suntikan ‘Far Infrared Rays’ (FIR) paling banyak dalam tulang bengkung tersebut.
Khas untuk ibu2 selepas bersalin dalam pantang mengelak serta menghilang kerekahan kulit perut dan mengempis perut serta pinggang dengan cepat dan berkesanTali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang. Cara pengunaannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.
Harga : RM2000-RM2600 (Boleh Dirunding)
Cara Pembayaran : Tunai / Ansuran Bulanan (Bagi Kakitangan Kerajaan)
*MILIKI KORSET BEAUTIFUL
DENGAN ANSURAN MUDAH
RM 100 /150 atau RM 200 sebulan
tanpa interest!
About these ads

326 Responses to “PREMIUM BEAUTIFUL: IMPIAN SETIAP WANITA!”

  1. nk tnya klu nk bli bju tu cmne?cra pmbayaran plak cmne?tq,..

  2. Harga beraper erk? Kalu jadi ahli, dpt diskaun tak?

    • kalau jd ahli blh dpt harga ahli.. berminat? sila hubungi sy @0122395756… manfaat dikongsi bersama

  3. minat ni….
    nk bli waist nipper ajer bleh ker?
    pls e-mail me… ASAP

    • berminat nk bli premeium beautiful tp tk tau mn nk bli?
      nk byr scara ansuran? hunbungi sy @ 0122395756 asap.. stok ada lg… harga n ansuran jg blh runding…

  4. […] 26, 2008 in UncategorizedTags: beautiful, premium PREMIUM BEAUTIFUL: IMPIAN SETIAP WANITA!REVOLUSI PAKAIAN DALAM – SIRI PEMBENTUKKAN KONTUR PAYU DARA […]

  5. Please visit http://meezafeelgood.wordpress.com for more info regarding Premium Beautiful. You are also encouraged to contact me directly should you have any inquiries regarding this corset at meezafeelgood@gmail.com

  6. FAUZIAH Says:

    BERMINAT DENGAN BAYARAN ANSURAN
    SAYA KAKITANGAN KERAJAAN
    BERTUGAS DI JABATAN TENAGA KERJA WP LABUAN
    TQ

  7. minat dgn benda ini, cmana bole ccm ker ?…yes Gvt staff, ccm cnmana?…pls advise TQ

  8. saya telah memakai beautiful selama 3 bln mmg berkesan.ia dpt mengempiskan perut.saya juga telah join hai-o selama 2 bln.sesiapa yang berminat hubungi 0135252711.

  9. sebarang pertanyaan mengenai corset premium beautiful boleh email ke meezafeelgood@gmail.com ..TQ

  10. i memakai corset premium beautiful selama 2 minggu. Perut i dah kempis.Berat i turun.i juga telah join hai-o.sesiapa yang berminat boleh menghubungi i ditalian 0122518877

  11. kpd sesiap yg ingin membeli set premium beautiful ini dengan harga lebih murah, bolehlah hubungi saya di 019-2819369. harga tunai rm1500 dan harga ansuran rm1800. harga dipasaran luar rm2000++. murah jekan… jgn lupa hubungi saya.

    • saya berminat nak beli PB dengan awak. cuma nak pastikan yang benda tu original. satu lagi, saya nak bayar secara ansuran tetapi tidak berminat sekiranya dikehendaki membuat pinjaman bank atau sbgnya.ada saiz tak?

    • Saya berminat utk memiliki PB. Tp saya tdk mampu byr secara tunai. Klu blh saya ingin membeli PB secara ansuran.
      1. Brp harga PB klu beli secara ansuran
      2. Brp lama saya bleh dpt PB, Saya tggl di Bandar Baru Bangi
      3. RM berapa sebulan
      4. Cara pembayaran secara cash deposit bleh ker?

  12. nk tnya cash premium beautiful bp RM???0175877398 N CNE NK JD AHLI

  13. knp ddm iwan jual dgn haraga bgitu ye?murahnye..

  14. firdaus,(apek) Says:

    saya masih mempunyai stok..size ikut bentuk badan (diukur dulu sebelum pemberian stok)kalo x muat cmne nak pakai ye x??hehe..
    sesiapa yg berminat boleh cuba hubungi saya juga…cara pembayaran boleh dirunding…lokasi,K.L..
    017-6563956 @ 017-2535113 (firdaus)

    **Set P.B ni mmg betul2 berkesan..percayalah..cuma perlu ada kesabaran dan pemakaian yg betul..

  15. saya jual murah sbb duit dh byk sgt. duit dh dpt byk tp barang xjual2 lg. sbb tulah saya jual murah jer…

  16. tau la byk duit
    tapi jgn la jual murah bwh harga market..
    merosakkan bisnes org lain tu namenye bro..
    kalo nak jual murahnye pun, senyap2 dah la bro..

    saya yang sekadar mengikut polisi syarikat n kump 369

  17. Saya berminat dgn premium beautiful ni.. stokis kawasan utara ada ka? bole la saya dgr penerangan lebih detail lagi…

  18. salam. Mohon izin dari tuan umah…
    Saya dari Melaka, pada sesiapa yang nak beli premium beautiful atau nak dengar penerangan lanjut tentang Hai-O sila email saya faridah151@yahoo.com. TQ.

  19. en ddm iwan,kalu dah banyak duit jgn la rosakkan peluang org lain..kami yg baru SM ni camana nak untung..modal pun tak balik lagi..jual murah kat jiran2 dah la..tak pun bg free je lg senang..

  20. sape yang nak ikut saya g majlis anugerah hai o ke 16 kat mines
    persembahan datuk siti nurhaliza n cabutan bertuah kete saga baru..
    leh sms @ call saya 012-3262463

  21. dalam bisnez kalau xda persaingan
    bukan bisnez namanya
    renung2kan dan selamat beramal…

  22. meezafeelgood Says:

    semoga Allah merahmati en ddm iwan..
    persaingan mmg digalakkan tp persaingan negatif mcm tu cube elakkan..
    tak elok merosakkan periuk nasi org lain..mcmne org Melayu nk maju?jgn kita samakn org Melayu dgn ketam di dalam baldi..seekor cube klr yg kt bawah tarik masuk ke dlm baldi blk..
    en ddm iwan dh melanggar polisi syarikat..kami bleh trace sape en ddm iwan ni dari no hp yg en ddm iwan sertakan kt atas tu..harap mklum..

  23. kalu nk buat persaingan pn biar lah yg sihat,
    jgn kondem kn org lain punye bisnez..
    seperti yg said kata, kita sama2 ikt polisi syarikat n kump 369..kalu dah byk duit skali pun bg lah peluang pd org yg baru nk menapak dlm hai-O ni..
    ini lah yg boleh mencacat kan prestasi hai-O marketing..

  24. […] PREMIUM BEAUTIFUL: IMPIAN SETIAP WANITA! REVOLUSI PAKAIAN DALAM – SIRI PEMBENTUKKAN KONTUR PAYU […]

  25. ok. terima kasih…

  26. appreciate if en ddm iwan bleh mintak maaf dgn kami secara terbuka..

  27. sesiapa yg nak beli secara ansuran bulanan rm100,esp yg tinggal di alor star or sandakan, leh bubungi sy 019-2053518..harga boleh dirunding (ikut saiz badan)

  28. buat apa saya nk minta maaf. saya xda buat apa salah pun kt korang. barang2 tu saya beli ngan duit saya by cash (xwat loan bank k). so, suka hati sayalah nk jual dgn harga berapa. company pun xblh nk buat apa sbb tu bkn barang diorang. dah jadi hakmilik saya. nilah org melayu, keja dok dengki orang jer. dengan hangatnya forum ni, alhamdulillah dah 6 set beautiful dah berjaya dijual dengan harga seperti diatas. sesaper yg berminat boleh hubungi saya 019-2819369. kini set premium beautiful saya jual dengan harga rm1500 (cash) atau rm1800 (ansuran).

  29. premium beautiful is good… saper2 yg berkemampuan patut beli n cuba..
    tp kalo mahu penampilan menarik mmg ptut cuba.. tp ada kena rajin pakai… br dpt effect…
    oh ya.. lg 1 kan.. sedih tgk bangsa sendiri.. kutuk mengutuk antara 1 sama lain.. kalo nk maju jgn dengki org lain.. take as challenge… ni x… maner la nk maju kalo bepkran macam tu… guna la skill anda untuk menarik pelanggan… chayok…

  30. betul3x… (ikut suara ipin n upin). saya sokong 100% dgn awak ckut.

  31. kpd sesiap yg ingin membeli set premium beautiful ini dengan harga lebih murah, bolehlah hubungi saya di 019-2819369. harga tunai rm1500 dan harga ansuran rm1800 (rm150x12bln). harga dipasaran luar rm2000++. murah jekan… jgn lupa hubungi saya.

  32. ddm iwan… harga rm1500 tu complete set (long girdle,coli pnjg and bengkung) ke or ada certain2 brg jer…

  33. untuk Wani, kak Wan dari Bukit Mertajam, ahli Hai O. dah jumpa ka stokis kat kawasan utara? kalau belum bleh call kak Wan 017 4234193. tq.

  34. to ddm iwan..

    kalau saya nak jual korset saya 9 set (complete) dengan harga RM18,000, awak nak tak? Saya nak setel loan ni sebab tak penah uat hutang yang banyak (pada saya).

    Sedih tengok payslip saya yang ditolak RM232 pada benda yang tak nampak..

  35. ddm iwan says : saya jual murah sbb duit dh byk sgt. duit dh dpt byk tp barang xjual2 lg. sbb tulah saya jual murah jer…

    so apa lagi, amik korset saya tu, tak pun saya bagi satu set RM1500, 9 set RM13500. saya tak de duit banyak macam awak, jadi awak tolong la saya, beli dari saya, setel loan separuh pun tak petak kepala saya

  36. tak der ker sesiapa yang berminat nak beli korset ni… menyemak je la kat opis aku ni, nak jual dah tak larat dah. suma org kata mahal dalam keadaan ekonomi tgh down ni… pening la aku… tak larat dah nak tengok utang sampai 15 tahun ni.

    dan dapat org tak brani gak nak masuk sb tak berani nak tanggung risiko nak utang ngan bank… nasib2. nak tido ingat utang, bangun pagi ingat utang, migrain aku.. suma hai o punya pasal … nyesal tak sudah aku

    kalau aku tau macam ni jadinya, mati hidup balik aku tak kan join.. kelam kabut jadi hidup aku… biar la duit aku tak banyak pun janji aku senang hati…

  37. tolong…tolong.. beli korset… aku migrain lagiiii…

    tolong… tolongggggg….

  38. if kwn2 opiz xmo beli…jgn give up!!! try jual kat org2 lain..ner tau ada rezki…xley cpt putus ase…be positif ek..chayok2!!!

  39. cik sha..
    g clas tak? kalo g clas tak jd camni..

  40. untuk wanie n yg lain2… hrga rm1500 (cash) atau rm1800 (rm150x12bln) tu adalah untuk complete set (long braise, waist nipper n long girdle). sesaper yg berminat boleh hubungi saya 019-2819369. xkira dimana korang berada.

  41. to sha… awak xblh sikap mcm ni. ingat balik niat asal awak join hai-o ni. usaha tangga kejayaan… dunia sekarang ni duit bukan segala2nyer tetapi segala2nyer memerlukan duit.

  42. Salam…,
    Sha nie beberapa tip utk menjual PB.
    1. Mesti pakai sendiri
    2. Mesti tahu mengenai produk–> kena gi kelas utk ini
    3. Jgn malu bercerita mengenai produk dgn semua org. Kita tak tahu mungkin dalam ramai-ramai 2 ada yang berminat.
    Inilah cara saya menjual PB saya. Harap dapat membantu sha…

  43. masalah nyer .. orang lain pun tak nak. tambahan lagi dalam keadaan ekonomi yang tengah teruk macam… sape yang nak beli… adik bradik aku pun tak nak sebab mahal.

    aku dah try jual kat orang lain tp tu la.. macam aku cakap. Duit RM100 bulan2 bayar korset baik aku bagi anak bini aku makan… !!

    mcm ddm iwan cakap : dunia sekarang ni duit bukan segala2nyer tetapi segala2nyer memerlukan duit.

    tu la maksud aku… nak beli makan pakai suma pakai duit bukan boleh beli pakai korset ?????!!!!!

  44. skang ade budaya 369..
    meh same2 kite lakukan…
    umrah julai 2009

  45. to ddm iwan..
    kalau nak beli set premium beautiful dari en iwan..
    saiz dia kalau tak ngam nanti susah pulak..
    cara pembayaran macamane? stil ada jual harga 1800 lg?
    saya keje kat langkawi,gov staff..

  46. DDM Iwan kalau sy nak beli cash cam mane?
    Area Pasir Gudang x de agent ke?

  47. sape nak beli korset premium beautiful dgn ansuran ,hubungi saya..013-2781513-nana
    demontrasi percuma.waranty seumur hidup…
    SiHat+CantIk+Anggun=Yakin..
    Impian Setiap Wanita…

  48. Kalau 1 kepala ahli kena keluar RM20k lebih.. tak mustahil yg dok kat atas2 tu boleh pakai BMW, Merc.. yg paling untung Mastermind, dah laa beli barang kat negeri cina nuh.. murah semurah2nya.. pas tu kasi tau kat pengeluar sana jgn jual kat sapa2 lagi melainkan depa saja yg boleh beli.. water filter ngan benda baju ketat berapa sen sgt!! bawa balik sini tekan sampai RM2k lebih .. mana tak untunggg.. memang sapa rajin dia berjaya.. terpaksa bekerja keras setelah banyak modal dikeluarkan sbb nak cover balik.. kalau tak.. hangus.. tahniah kpd yg berjaya tapi perlu diingat duit yg dapat tu dari org bawah + pendaftaran org baru , maknanya pertalian anda dan org baru still ada.. selagi org baru tak aktif selagi tu ada pertalian.. sebahagian duit dia dah disalurkan dlm akaun anda.. biarlah jual goreng pisang sbbnya akad jual beli .. sipembeli puas hati dapat goreng pisang.. dan si penjual puas hati dapat duit hasil jualan.. tiada lagi hubungan diantara mereka…

  49. kpd sesiap yg ingin membeli set premium beautiful ini dengan harga lebih murah, bolehlah hubungi saya di 019-2819369. harga tunai rm1500 dan harga ansuran rm1800 (rm150×12bln). harga dipasaran luar rm2000++. murah jekan… jgn lupa hubungi saya.

  50. Saya da ade yg bengkung tuk perut jer…
    tapi still x mengecil pinggang saya..
    da 2thn saya menggunakannya,sehari dlm tempoh masa 8jam
    mengapa perkara ini blh berlaku,saya beli dulu harganye RM 500++

  51. salam kepada semua wanita atau kaum adam yang menyayagi setiap wanita dihati mereka .. berilah peluang pada diri sendiri atau dirinya untuk memiliki sesuatu yang menjadi idaman setiap wanita… kepada sesiap yg ingin memiliki set Premium Beautiful di sekitar Sri Kembangan, UPM, KAjang, BAngi & Putrajaya sila hubungi saya (012-2644085) HARGA BOLEH DIRUNDING DAN BOLEH DIBAYAR SECARA ANSURAN..

  52. assalamialaikum. pd saya ddm iwan bukannya betul2 usahawan yg berjaya. dia cuma hanya orang yang terdesak nak pakai duit dan bisnesnyn tak laku kerana kurangnya motivasi dan pengalaman
    fikirlah sendiri…..yang ikhlas

  53. dan juga pada ‘akulah’ jangan perlekehkan produk orang.cuba dulu baru tahu jangan nak tembak membuta. barang mahal mesti ada kualiti.lg satu mana ada bisnes kat atas bumi ni tak perlu modal dan duit bonus bergantung pada usaha kita bukan orang daftar terus dapat duit

    • aku sokong ‘aku la” sebab aku dah kena tipu… try tanya hai o, kalau nak pulang bailik dia amik RM950 untuk SATU SET diulangi RM950 satu set, itu pun kena QC check. produk dari china bawak sini jual mahal, amik balik murah.. pas tu katalah aku pulang pada dia amik harga RM950 tak mustahil hai o recycle balik jual RM20k.. time tu padan muka aku yeeee…

  54. hie hie
    anyone yg jua PB,,buley tak i nak beli just the seluar
    i dad ada bra and girdle..just the seluar tu jek

    pls do email me at ashaluv@gmail.com

    hopefully ada yg offer me w good price
    thanks!

  55. sesape je Says:

    ddm iwan, cemana nk tentukan size corset? segan la ngan org laki … rasa cam minat je nk beli

  56. salam……ddm iwan…apsal murah sangat awak jual?original punyer barang??????

  57. kalau barang ori la nak pi pakat kat kengkawan………

  58. sha..awak banyak stok ker…please pm me for discussion…hananhmh[at]yahoo[dot]co[dot]uk

  59. salam semua.. saya baru tau pasal korset ni.. korset ni boleh membentuk tubuh wanita ke? my body figure 32-25-35 so mcm x best je kt part atas.. kalau guna korset ni blh ke jd 34-25-35?? kalau blh.. nk jugak saya beli.. satu lg ada garenti ke blh?

  60. hye nana,
    yes…this foundation lingerie mmg boleh bentukkan your body…
    please contact me at 012-2709868 for more details

  61. nur izzati / mala Says:

    sesiapa yang nak memiliki badan yang ideal mcm kita org jom beli premium beuty full…..hubungi kami 0139128666/ 0129660754… cepat lar kami berada di sekitar usm kota bharu kelantan granti jadi punya…… tak kan menyesal……………..jom jom jom

  62. nur izzati / mala Says:

    hai nana
    granti seumur hidup..memang tak menyesal pakai beauty ni..confirm nana akan tinggal baju dalam yang lain,,memang best..

  63. hai..sy ana dr seremban..nw tgh prgnnt 8bln stgh..mcm best je bnda ni..ingt nk gna after bersalin..but sy nak bli n guna je..xnk buat bisnes n xnak join ape2 jnis MLM pon..bleh ke??

  64. kepada sesiapa yang belah N9 & KL, bleh call no ni utk dapatkan penerangan yang lebih jelas. harga boleh runding. nk dapatkan yang terbaik, carilah orang yang terbaik dan produk yang terbaik….
    016-2064313

    • marissa Says:

      i ada korset seluar dan bra yang paling besar.. sapa nak tukar dgn i.. sekarang susah sebab tak boleh nak tukar kat stokis.. saiz kecil pun ada.. sapa nak tukar boleh call 016 398 98 94

      • salam marissa, sy baru beli PB, tp long girdle besar size 90, sy pakai longgar, sy nk tukar dgn yg lebih kecil n utk pengetahuan marissa, size pinggang sy 30″ n ponggong 40″

  65. sesiapa yg sebelah bukit mertajam, sungai petani,ipoh,kl cntact me for more detail about PB or haio (0174160010)

  66. ddm iwan, sy berminat nak beli set premium beutiful cash RM1500.00 so, ada lagi x stok n mcm ne nak ukur size bdn ye? dan mcm ne cara pembayaran dan penghanataran?

  67. izzati/mala Says:

    to nana..
    buleh..tak jadi masalah..benda ni memang bagus untuk ibu2 yang baru bersalin..so nana harus memiliki sepasang premium beautiful..

  68. siti_muniwirah Says:

    saya baru pakai 3 hari..memang nampak kesannye….

  69. a’kum Ana. memang elok dipakai lepas bersalin.tp if operate, wait 1-2bulan after baru boleh pakai. any girdle/bengkung pun tak leh.produk ni terbaik dari kalangan bengkung/girdle. boleh hubungi eyca or anyone else near u.
    012 930 1639 / 012 2312719

  70. izzati/mala Says:

    yer ker siti..bagus lah..

  71. hi Mar… kalau berminat nk beli PB just call me k 019-2819369. stok masih ada lagi.

  72. assalamualaikum wbt.

    mohon izin kepada tuan rumah untuk membuat promosi.. sesiapa yang ingin mendapatkan premium beautiful sila hubungi saya di talian 017-8850765/013-2795809 atau boleh emel kepada syaz_wana88@yahoo.com.. cepat2 sementara stok masih ada… dan sesiapa yang ingin mendengar pelan pemasaran yang ringkas dan mudah juga boleh hubungi seperti no yg tertera.

  73. pembetulan : 017-8850165

  74. syazzzz Says:

    khas kepada mereka disekitar kawasan selangor dan kuala lumpur.

  75. salam,
    sy nk tye, adakah pemakaiannye boleh memberi kesan kpd rahim wanita yang belum berkahwin ?

  76. pada sesiapa yang hendak tambah pendapatan boleh hubungi saya 019-4961584.Rundingan percuma

  77. ok eyca..thnx…da excted sgt nk gna bnda ni…

  78. Salam semua. Peringatan kpd sesiapa yg berminat utk membeli Premium Beautiful, jgn terpedaya dgn ddm iwan yg menawarkan harga lebih murah kerana dy seorg penipu. Anda tidak akan dpt PB set anda selepas membuat pembayaran. Sy sudah alami sendiri. ddm iwan tidak menghubungi sy lg selepas bayaran dibuat, tiada respon apabila sy msg dan call utk bertanyakan mengenai PB sy. Sy sudah tertipu :( Harap maklum.

  79. Dr.Aniza Says:

    akum sarra
    perempuan tak pernah hamil boleh pakai. infra red dapat melancarkan aliran darah dan hormon estorgen dan progesteron.yang masalah keputihan, senggugut, kitaran haid tak teratur, insya Allah boleh dibantu. efek langsung pada pembuluh darah dan aliran darah sehingga masalah di atas boleh di atasi. bagi yang susah hamil, prinsip yang sama.nak tau lebih lanjut, saya boleh explain. contact me at 012 9301639.
    akum ween.
    i’m sorry to hear that u kena tipu dgn org tersebut. lebih baik merisik dulu, cari tau yang benar.i sendiri ragu2 dgn jual murah.jumpa langsung, try, baru bayar.i buat secara ansuran and it is based on trust.

  80. Dr.Aniza Says:

    Greetings semua..
    Please be aware of individuals who r giving the rest of us a bad name and who are degrading this beautiful product. Do not go for cheaper products, advertisements that contain doubtful material/content or generally hard to believe promotions. Always deal with the right people to get your products and sufficient information. Please do not allow your self to be swindled of your hard earned money.
    boleh contact saya.

  81. salam…

    kepada sesiapa yg berminat nak beli korset ni boley beli drpd saya….

    adik saya sebelum ni jadi agen n dia mengalami kemalangan..
    ni nak bayar loan dia tetiap bulan…

    sooo saya jual dengan harga RM1500 sahaja (cash)….

    yg lain harap jgn salah faham…
    saya mmg jual utk habiskan stok sahaja…
    n saya bukan ahli…
    just nak help her to clear her debt while she unable to work…

    barang mmg oroginal siap warranty card….
    saya tak tipu…
    n kalau nak tau lebey lanjut e-mail saya…
    boley set masa utk test product n discuss more…

    please mail me at: rumbiane@yahoo.com

    n kalau nak ikut saya tukar barang sendiri kat pejabat hai-o (kat batu caves) pun boley utk lebey puas hati kan… nanti ade plak yg sabotaj ckp saya jual produk tiruan

  82. feel free to contact me:

    017-7463964

    Thanks

  83. hamba Allah Says:

    assalamualaikum…

    ween, benar kah ddm iwan tidak menghantar brg awak? saya juga ada membeli dari ddm iwan dan Alahamdulillah dia menepati janjinya malah saya dapat membeli dengan harga bawah RM 1500

    kalau benar anda tertipu saya bersimpati

    tetapi seandainya anda menyebarkan fitnah sila lah kembali kepangkal jalan

    sesungguh nya fitnah itu amat berat hukumannya

  84. Assalamualaikum,

    Tumpang tanya, ada tak sesiapa yang sudi tukar set Premium Beautiful dengan water filter BIO-Aura saya?
    Saya ada water filter (new) nak tukar dengan set korset (new) . Sistem barter.
    Harap-harap ada yang sudi, kalau ada hubungi saya. Terima Kasih

    • Salam,
      Hana.. dah dapat tukar blum..bab sye pn tgh cari org utk tukar PB baru saya ngan bio aura water filter..if masih tercari2 hubungi saya 019-6547131

  85. Sesiapa yang berminat untuk dapatkan PB area putrajaya boleh hubungi saya 012-2697742. boleh bayar secara ansuran… :)

  86. saya akan buat penerangan dan demo skali..

  87. to ween… saya merupakn slh seorg customer ddm iwan dan telah menjadi downline ddm iwan. tak baik tuduh dan ckp mcm tu kt org lain. mngkn ween kena siasat btl2 dan cari puncanyer. setahu saya ddm iwan dh byk jual pb dan takder sebrg mslh yg timbul. sekarang kehdpn saya berubah sedikit demi sdikit setelah join hai-o terutama sekali ada upline spt ddm iwan. kepada sesiapa yg nk beli koset pb boleh tinggalkn email kt forum ni coz saya baru join hai-o selama 3 bln. harga boleh runding…

  88. miss elle Says:

    to mrs pb & hamba allah

    u all dah jadi customer ddm iwan..saya try gak nak jadi customer dia & berminat nak jadi downline dia..tapi saya contact no yang diberi tu tak dapat pun..u all ader contact no dia yang lain tak?berminat nak beli tuh..murah kan…saper tak nak..

  89. To hamba Allah & Mrs pb:

    sy x menuduh ddm iwan. sy alami sendiri dan sy tlh buat laporan polis. selepas sy bank-in money ke dlm account ddm iwan pd 13/03/09, sy masih belum dpt PB set sy sehingga hari ini. Sy cuba menghubungi dia utk meminta tracking num, ttp tiada sebrg respon. Kemudian sy menerima msg dr ddm iwan yg menyamar sebagai bapanya, mengatakan ddm iwan kemalangan. Apabila sy cuba menghubunginya menggunakan hp kwn sy, ddm iwan menjwb panggilan.

    Sy cuma beri peringatan kpd yg masih belum berurusan dgn ddm iwan. Jika anda berdua tidak ditipu oleh ddm iwan, Alhamdulillah. Siapa tahu kalau hamba Allah dan Mrs pb ialah ddm iwan yg menyamar dan menggunakan nick name lain utk mempertahankan ddm iwan? Jd, kpd sesiapa yg berminat utk membeli PB corset, berhati2 dan berurusan lah dgn org yg betul. Spt kata Dr. Aniza, “always deal with the right people to get your products and sufficient information. Please do not allow your self to be swindled of your hard earned money” Sy masih belajar dan sy menggunakan elaun biasiswa sy utk membeli PB corset krn sy sgt berminat dgn product tersebut. Ttp ddm iwan tlh menipu sy :(

    Sebaik2nya berurusan la dgn dealer di kawasan anda, yg willing utk berjumpa dan consult ttg cara penjagaan dan pemakaian PB.

    Nama penuh ddm iwan ialah Mohd Irwan bin Rosli. Berhati2.

  90. sesape yang beminat untuk dapatkan PB ni area kajang, bangi, putrajaya, serdang dan cyberjaya boleh lah call saya, 012-2697742. Saya akan buat demo dan ukur skali untuk mendapatkan saiz yang sesuai. bayaran pula jangan risau, sape yang berminat boleh buat bayaran ansuran tiap-tiap bulan.

  91. Sape nak beli korset premium beautiful (pakaian dalam wanita yang origanal dan tiada tolok bandingnya)
    dgn ansuran ataupun cash ,hubungi saya..
    013-2781513-nana
    demontrasi percuma.superbrand .dapatkan saiz n cara pemakaian serta
    waranty seumur hidup…
    SiHat+CantIk+Anggun=Yakin..
    Impian Setiap Wanita…

  92. Dr.Aniza Says:

    AKUM. saya juga dah pakai, dah join and jual pb.saya boleh luangkan masa untuk sesiapa yang berminat, explain, ukur dan juga untuk yang berminat menjadi buisness partner saya.cover k.l, nilai and where evr u r :) just contact 012 9301639

  93. Dr.Aniza Says:

    saya sbg doktor, study n research dulu sebelum saya pakai. penggunaan infra red sauna selama 1 jam boleh membakar 900kj tenaga yang diperoleh dari lemak tubuh.apalagi pemakain pb selama 8 jam bekerja! belum lagi peranan infra red dalam aliran darah, penyembuhan luka dan radang dalam tubuh, mengatasi pelbagai penyakit dan pelbagai hal lain.melihat kepada cara kerja pb, design, bahan, memang sangat bagus produk ini and very beneficial for all women tak kira ukuran badan.for women from women. for men pun boleh. mu hubby pakai bengkung i pada waktu malam :)

  94. Dr.Aniza Says:

    betul juga kata ween.if betul client/business partner, kenapa nak pakai nama seperti yang dipakai?why not pakai nama yang memang dikenali oleh orang lain?..

  95. ummi_ida Says:

    nak tanya,boleh ke pakai pb ni if fuly breastfeed???
    any dealer from ipoh???TQ

  96. emm….cian kat ween.mcm saya cakap la, nk dapatkan produk terbaik cari org terbaik.. myb ddm iwan ada masalah mana kita tau.

    anyway kepada sesiapa yang berminat nak tau lebih lanjut tentang produk atau sesiapa yang berminat nk berbisnes, call je no. ni.kalo xde credit, anta msg. sure die call balik.

    016-2064313

  97. To Dr. Aniza :

    Sy setuju. Kenapa perlu guna nick name yg x dikenali kalau betul mrs. pb downline ddm iwan. Lg pun buat apa sy nak memfitnah ddm iwan. Sy xdpt apa2 keuntungan. kalau xpercaya kata2 sy pun, sy x rugi.

    To Eyca,
    thanks for concern. Tu la, sy pun xtau if ddm iwan ada masalah kewangan ke apa, tp kalau ada masalah pun pergi la pinjam along ke, or buat loan bank. Bukan gunakan duit sy utk selesaikan masalah. Dia ingat sy ni mak dia ke boleh pulak nak pakai duit sy utk selesaikan masalah. Huhuhu. x tau malu sungguh.

  98. i baru jer bersalin..i ada beli bengkung jer..boleh kecilkan pinggang dan kempiskan perut tak kalo pakai bengkung jer

  99. Ween,
    jangan buruk sangka.anggap je bukan rezeki awak.ween kalo tak keberatan bleh contact saya? 016-2064313

    jane,
    kalo nak lagi berkesan,gunakan girdle sekali sebab kalo kita lihat bengkung tradisional,ia akan diikat sehingga ke peha.ia bagi mengelakkan peha anda mengembang.kakak saya xdapat guna girdle masa dalam pantang kerana operation,so peha dia besar dan perut gelebeh.skang lepas 5 bln,baru bleh nak pkai girdle.masih dalam percubaan(baru 2 minggu try)

  100. jasliya fareza Says:

    hai…
    ada sapa di area subang jaya, putra heights, old klang road, puchong shah alam, klang n putrajaya yg berminat dgn PB n BA. you guys can call me at 019 2257048

  101. jasliya fareza Says:

    ummi_ida,

    bertuahnya para ibu2 yg masih menyusui…
    jika anda masih menyusui.. lagi digalakkan memakai PB kerana dgn FIR yg ada ia akan membantu memekatkan lagi susu anda (kepekatannya seperti hari pertama bersalin di panggil CHOLESTRIUM) jadinya..anak anda akan kekenyangan dgn hanya menyusu pada sebelah bahagian sahaja…insyallah

  102. Sesapa orang Penang atau seutara dengannya yang nak set Premium Beautiful boleh hubungi saya 016-4361775 atau e-mail ke pidicoco@yahoo.com, boleh set bila bila nak buat demo.

  103. Anda mempunyai masalah berat badan?perut buncit?masalah dalaman?ataupun sering demam berikutan antibodi n metabolisma rendah…?dan pelbagai penyakit or tiada bentuk badan ataupun tidak dapat bentuk badan yang ideal?
    pakailah premium beautiful…Confirm selesai masalah
    Anda nak beli premium beautiful secara cash , atau
    sekeping2 boleh call saya…0132781513 nanna
    dapatkan hari ini juga mengikut saiz anda…waraWARANTY SEUMUR HIDUP…harga boleh dirunding…area putrajaya.
    hargailah kesihatan dan kecantikan anda…

  104. Anda mempunyai masalah berat badan?perut buncit?masalah dalaman?ataupun sering demam berikutan antibodi n metabolisma rendah…?dan pelbagai penyakit or tiada bentuk badan ataupun tidak dapat bentuk badan yang ideal?pakailah premium beautiful…Confirm selesai masalah
    Anda nak beli premium beautiful secara cash , atau
    sekeping2 boleh call saya…0132781513 nanna
    dapatkan hari ini juga mengikut saiz anda…waraWARANTY SEUMUR HIDUP…harga boleh dirunding…area putrajaya.
    hargailah kesihatan dan kecantikan anda…

  105. Anda mempunyai masalah berat badan?perut buncit?masalah dalaman?ataupun sering demam berikutan antibodi n metabolisma rendah…?dan pelbagai penyakit or tiada bentuk badan ataupun tidak dapat bentuk badan yang ideal?pakailah premium beautiful…Confirm selesai masalah
    Anda nak beli premium beautiful secara cash , atau
    sekeping2 boleh call saya…0132781513 nanna area putrajaya
    WARANTY SEUMUR HIDUP=HARGAI KESIHATAN DAN KECANTIKAN ANDA

  106. salam.betultu..mmg baguz beautiful ni.i buy cash dn berbaloi.puas i memakai yg murh tapi tiada effect n qualityserta tak berbaloi shga berjumpa pb.mmg berbaloi sgt.pb adalah pakaian dalam origanal.
    waranty plk seumur hidup.alhamdulillah.dgn pemakaian konsisten selama 1bulan sj,i dpt bentuk bdn yang ideal…selain itu kesihatan i terjaga dan terjamin.i yakin dengan diri sendiri.
    tq i ucapkan kpd cik nanna dn moga dimurahkn rezki krn membntu i
    isma-johor bahru

  107. sape2 yg nak dapatkan produk ni @ join bisnes ni hubungi saya di talian 0134704844

  108. salam.kepada sesiapa yang berminat tentang PB dan BA bolehlah menghubungi saya.saya berada di sekitar putrajaya,serdang,cyberjaya,puchong,kajang,bangi,shah alam n subang.saya boleh meluangkan masa sekiranyer anda berminat.pembelian secara cash atau ansuran.hubungi saya di 013-2235626/03-89449602/016-3849101.juga boleh email di cna4022@yahoo.com dan juga ym aiza_abaziz@yahoo.com.terima kasih.

  109. syazzzz Says:

    yang duduk kat area petaling jaya n sekitar kl bole try gak.. mane tau ni berkesan untuk anda..ansuran confirm bole dirunding.. jnji barang berkualiti beb.. kalo tak berkualiti tak layak dapat istilah superbrand.. dapat pengiktirafan dari pakar sakit tulang belakang lagi.. apa2 pun.. renung2kan dan selamat beramal.. heheh.. berminat leh call saya di 017-8850165/013-2795809 or leh emel dekat syaz_wana88@yahoo.com. walau dimana anda berada saya akan pergi ke tempat anda.

  110. hai…sy ade koset PB…saiz long gerdle 72,coli panjang 80 c and bengkung 82.sy nak jual la…harga 1800..sebenarnya terslh beli saiz.mase beli saiz bdn L lepas kawin da naik jadi XL..so sy beli la 1 lagi..yang lame nak jual sbb x de sape nak pakai.baru skali pakai mase kawin.masih elok lagi.sesiapa berminat blh la call sy.0193640234.tq

  111. ader sesaper yang berminat untuk membeli 2nd hand PB??? baru guna 2 minggu…. ader waranty lagi n plastik semua nyer lengkap… tak leh nak guna pasal dah longgar… harga murah ajer… 1 set amik lah 1200 aje…

  112. ha….berita baru.sesaper yang dok belah perak dan terengganu juga boleh call saya.rakan kongsi saya akan membantu anda.dapatkan hari ini juga..pastinya anda akan berpuas hati.InsyaAllah….

    016-2064313

  113. Salam… Sesiapa teringin nak beli korset premium beautiful ni dgn skim ansuran RM100/RM150/RM200 ataupun cash ,hubungi saya..
    012-6565630 Ibuani

    Dapatkan Baju Dalam.. Impian Setiap Wanita Ini..
    Anda Pasti Teruja Memilikinya..
    Tidak Akan Rugi memilikinya kerana Jaminan Seumur Hidup..
    Area Selangor & KL.. Boleh hubungi saya.. 012-6565630 Ibuani

  114. bleh call sy jugak utk dptkan produk ni 0134704844

    • Mariam Mohamad Dali Says:

      Salam, Sesiapa yang berminat dgn set bp boleh hubungi saya di 0145468250, 0169398680. Harga boleh di runding dan Penghantaran percuma. Saya masih ada 8 set lagi

  115. org ipoh bleh dptkan produk ni pada saya 0134704844

    • shahrul.. saya dok ipoh, saya nak jual pb pada awak, dan pada sesiapa yang dok ipoh.. awak nak tak… saya tak nak dahh. buat sakit hati jerr.. sejak kena tipu ngan mohd. hafiz hassan, dari grup 369 ipoh (termasuk linda n yasmin) saya tak minat dah nak join… saya cuba pulang produk tersebit pada hai o tapi hai o nak amik 1 set dengan harga RM950 SAHAJA, itu pun kena QC. best partnya tajuddin dari hai o cakap kalau betul awak ditipu, saya akan pastikan awak tak akan rugi satu sen pun, tajuddin dah call yasmin ahmad dan yasmin sendiri mengaku memang salah dia sebab anak buah dia bagi penerangan tak jelas, (mengikut kata tajudin la kan) tapi sampai skang tak de benda… aku tetap kena bayar hutang…

  116. saya nak beli long girdle jer..ada sesapa yang blh bg harga terndah?sila email ke onerosni@yahoo.com

  117. i dah pakai set penuh pb nie..tapi bila i pakai pb, badan i rasa sakit2..especiallly kat pinggang…bila buka ada tanda merah dan luka…ada tak cara pakai yang elakkan dari rasa kurang selesa tu..untuk pengetahuan, i memang pakai ikut cara yang betul

  118. PREMIUM BEAUTIFUL merupakan korset perintis kpd korset2 yg lain.asal shj yg bernama WANITA disyorkan memakainya.70% kesihatan 30% kecantikan.Anda bermasalah…????
    pemakaian beautiful merupakan alternatif bg penyakit yg tiada hrpan untk sembuh secara biasa.
    adakah anda…sakit blkg n pinggang? asma? gout? migrain? drh tinggi?lemah jantung?keturunan kanser? dan byk lag.utk keterangan lanjut hubungi saya 0196036495.runding cara percuma.bayaran ansuran atau tunai.
    harga rm2400 hingga rm2600.boleh beli 1 set atau part by part.
    JANGAN BIARKAN DIRI ANDA DIBELENGGU PENYAKIT DAN MASALAH.HUBUNGI SAYA SEGERA.

  119. prospek baru Says:

    hi semua, saya nak tanyer. betul2 senang ke jual korset nih. upline ckp senang je nak jual. tp tgk forum nih, semua org iklan kan korset mereka. susah ke jual?

    • mn der susah nk jual… senang jer nk jual… i dunno about the rest, ut as for me, mmg senang jer, coz once kite dah jual pada kengkawan kita, then dia dpt good result by using this PB, then scara x lgsg kwn kite tuh pun akan promote kat kwndia yg lain, tht’s how i sold my PB.. then the rest lg, PB i byk pun i jual pd adik2, makcik2 n kwn2 jer coz i suka share a good things,especially if i dah mmg rasai sendiri kebaikannya…so, cepat la abis kn… strategi mesti ada…

      kwn2 hai-o yg lain iklan kat cni i dunno wat their reason, but as for me, this one of my strategi t promote my biz (PB + bio aura), n if my produk habis pun but i still have order from someone yg minat nk bli, i can help my rakan kongsi utk jual their stock pula.. we help each other in dis biz…

      kalu bminat atau ada persoalan, blh la call or sms @ 012 2395756 atau email me sitinooraniza@yahoo.com… x slh kita nk share good things, u dpt kebaikan drp produk kami, n i insya Allah dpt pahala dgn berkongsi dan menolong u… insya Allah.. yg penting niat kita kene lurus, btl tk?…

  120. luka macam mana y jane maksudkan?melecet atau calar?

  121. EYCA….luka sebab melecet…

  122. emm…nape bleh melecet eh..jane tak rujuk kat dealer yang jual tu ke??saya rasa ia mungkin disebabkan ia bukan saiz u, ketat..ntah, i’m not sure about that..but u must refer to doctor first. u dok mana eh??

    just call me if u free
    016-2064313

  123. Dr.Aniza Says:

    Hello jane.
    maybe melecet kerana terlalu ketat atau badan u basah masa memakainnya.make sure badan kering dulu.gesekan dengan kulit yang lembap boleh menyebabkan terlecet.also if not correct size.jgn pakai pb anda dulu.wait for your skin to heal 1st.jangan sapu bedak badan because fungus suka sangat gandingan kulit lembap/sensistif+bedak+peluh..if pakai krim anti celulite or anti lemak, wait 15-20mins 1st sebelum pakai pb.biar zat yang disapu itu menyerap dulu.untuk kulit yg lecet, kena c how bad it is before boleh bg suggestion ubat apa untuk disapu.kadang2 tak perlu pakai apa pun.

  124. Dr.Aniza Says:

    untuk yang berada di kelantan, boleh hubungi my sis. Dr.Geshina di 0123375338.boleh juga call or sms me di 012 930 1639

  125. sape nak menambah pendapatan lumayan secara part time or fulltime dengan hai-o
    sila hubungi nana 0132781513 (putrajaya/sentul)
    Hai-O My Choice For Life…
    Tepuk dada Tanya Selera….

  126. jasliya fareza Says:

    Salam…

    Sabtu, 25 April 09…merupakan hari penyampaian anugerah SM & SSM. Kepada pendatang baru khususnya SM..saya ucapkan TAHNIAH kerana anda tidak salah membuat pilihan berikutan keaadaan ekonomi dunia yang lembab ni tapi anda semua telah berjaya memilih HAI-O sebagai batu loncatan untuk menjana pendapatan khususnya kaum BUMIPUTERA…. TAHNIAH juga buat Kumpulan 369…

  127. tq dr.aniza

  128. iye.. jom kita same-same ke majlis penganugerahan tu….

  129. To Miss Hana..

    Sy berminat nak tkrkan PB ngan water filter BIO-Aura..sy nak 3 set PB sy coz sy ada permintaan dgn water filter BIO-Aura nie..

    U bleh email sy iznie_83@yahoo.com or text me 017-4715947

  130. hamba-Nya Says:

    Last 4 pieces of premium beautiful let go at fabulous price..

    Waist Nipper size 90- NOW RM415.00 (Normal price RM743.60)
    Waist Nipper size70- NOW RM380.00 (Normal price RM676.00)
    Long Brassiere size75B- NOW RM460.00 (Normal price RM780.00)
    Long Girdle size 82- NOW RM670.00 (Normal price RM910.00)

    Interested please sms me at 010-3721675

    * All prices are including postage..
    * For Full set buyer (3pieces), price can b negotiated..below 1.5k

    TQ

  131. siti penang Says:

    Salam kepada semua,
    Saya nak berkongsi pengalaman, dulu saya montel, selepas suami saya hadiahkan saya PB ni saya pakai hari hari bekerja selama hampir setahun, kini badan saya semakin langsing dan kurang berat badan, yang bestnya saya tak lagi tertonggeng sakit perut semasa datang period.
    Satu lagi bagi yang nak kawal makan memang elok pakai PB ni, saya makan sikit je skrg ni..

  132. Hi… Sy br 5 hari menggunakan PB ni, dan alhamdulillah cuma 3 hari rasa x selesa, sb baru lg kan.. After hari yg ke-4 i feel better..

    Tp nak tanye la, blh x kite ubah cr pemakaian?.. Mcm girdle pakai kat bhgn dlm, pastu br pakai long bra… Sb perut akan terasa sakit la kalau pakai long bra dulu… Rs x selesa.. But the rest, so lovely.. sy suka sgt…

    Pls advice… :-)

    • 1st – girdle
      2nd – long bra
      3rd bengkung..

      kalu ikut tu, mesti tk rasa sakit kat mn2 bahagian pun…

  133. Ops.. sorry… Pakai girdle, bengkung then only long bra… kalau nak ikut turutan yg betul pakai girdle, long bra n bengkung kan?…

    So, ada sape2 yg blh advice ke?…

  134. Dr.Aniza Says:

    hello hunny.
    yes, pakai girdle, long bra then bengkung. girdle and long bra interchangeable. bengkung memang plg last. function bengkung as a waist nipper (kecikkan pinggang) also sebagai penguat and perapi long bra and girdle.if pakai bengkung dulu, bahagian girdle yang untuk fungsi kewanitaan berkurangan kerana bahagian ovary dan uterus tertekan oleh bengkung tadi.kan design dia lain2.that is why, elok pakai satu set dan cara yang betul.u could try cara yg memberi u keselesaan tapi perlu beringat perihal function and design pb untuk apa.personally, i tak syorkan pakai seperti itu but it is up to you and nak pakai biar selesa.

  135. salam… i dah pakai sebulan lebih..memang berkesan pb ni..berat i turun 65 ke 62 kg..

  136. Waaa Jane… Congrate dear… Syok nyer dgr org turun berat badan nih…:-).. X pe2.. I baru pakai 2 weeks.. So tguuuu… hehehe…

  137. Dr.Aniza Says:

    congrats jane. my sis pakai, she lost 3kgs’s in 10 days. : ). i tak tengok berapa berat badan i turun tp yg pasti, my jeans yg dulu sendat and terkeluar perut, now bila i pakai dah terlondeh sampai ke butt.tarik sikit..oops,terlondeh terus.:) kena beli baru.

    • R u serious Dr? Lost 3kgs’s in 10 dys ?… Wow!!! Ada rahsia ke?… Share la wt us Dr… Nak gak success mcm tu… :-P..

    • SALAM…DOC..

      SAYA DAH PAKAI 1 TAHUN TP STILL SAMA..CUMA BERAT TU MAINTAIN AJER…CAMANA YEK…SAYA NAK LE KURUS CAM ANAK DARA SEMULA.. DAH LE SAYA BLI MAHAL (FULL SET) CASH PLAK TUU..PLZ ADVISE SKIT …TQ

    • nor hayati Says:

      salam.sy berminat dengan produk ni ada tak dealer di sekitar Ktn.Pahang

    • dr, i have 1 question to ask: i had to undergo an operation last 2 months. so boleh ke i pakai PB ? akan dapat side-effect(s) tak? the scar is about 1 jengkal long..give me some advise pls. thanks

  138. Anda berminat memiliki corset Premium Beautiful ? Ingin memiliki secara mudah dan murah… Dapatkan corset idaman anda dengan secara bayaran ansuran yang pasti menyenangkan.. Berminat hubungi saya.. 019 4955450.. Khidmat demonstrasi percuma disediakan …
    Jangan lepaskan peluang keemasan ini….

  139. aku_kaseh Says:

    saya tggl d klang. adik saya berminat dgn produk ni. ade dealer yg terdekat? dealer saya yg ade skrg mcm x berminat nak niaga ngan saya.

    • assalamualaikum..mintak izin tuan rumah k,saya ingin membuat satu promotion berkenaan premium beautiful corset, saya ingin menjual full set premium beautiful corset dengan harga just rm1700 (full set) sume stock baru, original dari hai-o,unlimited life warantty,for those yg berminat and for the dealer also yg berminat untuk beli set corset ini dengan saya pun amatlah dialu-alukan..no need to bank in,because nanti pihak tuan/puan ngan saya sendiri pun rase x secure,kite boleh jumpe kat mane2 tempat yang tuan/puan hendak,u can see all the item by yourself, n then if btol2 da bminat, bru bayar..deal? x kire dimana lokasi anda..if berminat,sila hubungi saya (halim 017-3770147

  140. assalamualaikum..mintak izin tuan rumah k,saya ingin membuat satu promotion berkenaan premium beautiful corset, saya ingin menjual full set premium beautiful corset dengan harga just rm1700 (full set) sume stock baru, original dari hai-o,unlimited life warantty,for those yg berminat and for the dealer also yg berminat untuk beli set corset ini dengan saya pun amatlah dialu-alukan..no need to bank in,because nanti pihak tuan/puan ngan saya sendiri pun rase x secure,kite boleh jumpe kat mane2 tempat yang tuan/puan hendak,u can see all the item by yourself, n then if btol2 da bminat, bru bayar..deal? x kire dimana lokasi anda..if berminat,sila hubungi saya (halim 017-3770147)

  141. premium beautiful corset untuk dijual dengan harga just rm1700 (full set) sume stok baru lagi,original dari hai-O..unlimited life waranty, u might have to believe this..bminat,sila hubungi saya halim (017-3770147)

  142. halim,
    de bt bayaran ansuran x?

    • hi ida, boleh buat bayaran ansuran sampai 10 bulan, so u juz bayar deposit rm200, n then monthly rm150 for 10 months, harga still sama gak,rm1700(full set), if u setuju,kite jumpe kat mana2 lokasi yg u nak, u tgk produk tu sendiri and u boleh wat ur decision..ok x?

    • sesiapa yang sedang mencari water filter bio aura ,atau premium beautiful ,, saya nak nego dalam rm1200 je . boleh call atau sms di talian 0172654043

      • Jualan penghabisan stok hujung tahun…….
        Mulakan tahun baru 2011 dengan pemakaian set premium beautiful….
        Anda pasti pasti tampil bergaya dan berkeyakinan pada tahun baru…

        harga yang cukup murah….. hubungi saya segera… Nasihat dan cara pemakaian diberikan….serta datang ke rumah…. sehingga anda puashati..

      • Jualan penghabisan stok hujung tahun…….
        Mulakan tahun baru 2011 dengan pemakaian set premium beautiful….
        Anda pasti pasti tampil bergaya dan berkeyakinan pada tahun baru…

        Tawaran harga yang cukup menarik….. hubungi saya segera… Nasihat dan cara pemakaian diberikan….serta datang ke rumah…. sehingga anda puashati..

  143. hi, ade sesapa yg berminat ngn premium beautiful corset n nak pakai, can contact me @0122395756… harga dan ansuran bulanan boleh dirunding lg.. tiada cagaran/deposit diperlukan, can call me, kita jumpa kat mn2 utk tgk sendiri kehebatan produk ini, bla puas hati dan stuju, blh stat pakai… set korset akan diberikan trus bl 1st ansuran bermula…. ansuran bermula dengan arga rm100/bulan… murah shj, semua org mampu utk memilikinya, even suri rumah… bkn shj utk pembentukan bdn wanita, tetapi jg utk menjaga kesihatan dalaman kita (wanita).. jg utk seisi keluarga/lelaki, blh menggunakan premium beautiful.. mcm mn? hah call me n i blh xplainkn lbh byk lagi keebatan dan keistimewaan pPB yg belum kita ketahui….

    inginkn bio aura seperti yg diiklankan di tv? tapi xtau kat mn nk bli? mmg xda jual kan mana2 kedai… bl jg hubungi sy…. jaga la kesihatan kita sekeluarga dgn penjagaan kualiti air yg kita minum/makan/mandi… anak yg sihat adalah drpd sumber pemakanan yg sihat jg…

    berminat, sila hubungi sy anytime, anywhere… @ 0122395756

  144. mn der susah nk jual… senang jer nk jual… i dunno about the rest, ut as for me, mmg senang jer, coz once kite dah jual pada kengkawan kita, then dia dpt good result by using this PB, then scara x lgsg kwn kite tuh pun akan promote kat kwndia yg lain, tht’s how i sold my PB.. then the rest lg, PB i byk pun i jual pd adik2, makcik2 n kwn2 jer coz i suka share a good things,especially if i dah mmg rasai sendiri kebaikannya…so, cepat la abis kn… strategi mesti ada…

    kwn2 hai-o yg lain iklan kat cni i dunno wat their reason, but as for me, this one of my strategi t promote my biz (PB + bio aura), n if my produk habis pun but i still have order from someone yg minat nk bli, i can help my rakan kongsi utk jual their stock pula.. we help each other in dis biz…

    kalu bminat atau ada persoalan, blh la call or sms @ 012 2395756 atau email me sitinooraniza@yahoo.com… x slh kita nk share good things, u dpt kebaikan drp produk kami, n i insya Allah dpt pahala dgn berkongsi dan menolong u… insya Allah.. yg penting niat kita kene lurus, btl tk?…

  145. mn der susah nk jual… senang jer nk jual… i dunno about the rest, ut as for me, mmg senang jer, coz once kite dah jual pada kengkawan kita, then dia dpt good result by using this PB, then scara x lgsg kwn kite tuh pun akan promote kat kwndia yg lain, tht’s how i sold my PB.. then the rest lg, PB i byk pun i jual pd adik2, makcik2 n kwn2 jer coz i suka share a good things,especially if i dah mmg rasai sendiri kebaikannya…so, cepat la abis kn… strategi mesti ada…

    kwn2 hai-o yg lain iklan kat cni i dunno wat their reason, but as for me, this one of my strategi t promote my biz (PB + bio aura), n if my produk habis pun but i still have order from someone yg minat nk bli, i can help my rakan kongsi utk jual their stock pula.. we help each other in dis biz…

    kalu bminat atau ada persoalan, blh la call or sms @ 012 2395756 atau email me sitinooraniza@yahoo.com… x slh kita nk share good things, u dpt kebaikan drp produk kami, n i insya Allah dpt pahala dgn berkongsi dan menolong u… insya Allah.. yg penting niat kita kene lurus, btl tk?…

    in diz biz, kami saling tolong rakan kongsi kami… kami tidak memanggil mereka upline dan downline… dlm biz ni, mereka adalah rakan kongsi kita, dan kami bersama2 mencapai impian kami iaitu utk berada pada zon bebas!.. kaum bumiputra yg berjaya dan berada pd zon paling bebas, bebas segalanya… setaraf dgn kaum2 yg lain yg berjaya… insya Allah…

  146. camana org lain yg pakai PB cepat ejer kesannya…1 mgu aje dah ada kesan kurang berat bdn…saya pakai ful set pun x ok jer..

  147. lambat dapat kesan kenapa yek.

  148. salam…

    pada sesiapa yg nak beli set PB boleh menghubungi saya di 016.261.6295 atau email sebarang pertanyaan ke rozrazalli@gmail.com.

    Khidmat nasihat dan pengukuran percuma disediakan…

    Saya jugak terima order kalau nak beli loose set, e.g girdle sahaja atau long bra sahaja…

    thanks!

  149. Mariam Mohamad Dali Says:

    Salam, Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan set bp dgn harga yang berpatutan sila hubungi saya di 014-5468250, 016-9398680. Harga boleh dirunding.

  150. kepada sesiapa yang tinggal area p.buntar,nibong tebal.seberang perai selatan bleh contact saya…wida 0124675859…untuk sama2 mjana masa depan yang gemilang…hai-o…my choice 4 life..=)

  151. ada pembeli yg mau beli blh hubungi saya di no0173992624

  152. salam,

    hai kekawan…!!!

    saya berminat nak menjual stok premium beautiful yang ada pada saya pada harga murah….stok terhad,original dan baru……bayaran cash atau ansuran diterima….

    berminat?? boleh hubungi saya di talian 012-3373967 (mas PB) atau jika call anda tak dijawab,anda leh antar msg ke talian tersebut……

    TQ… ;-)

  153. long bra and girdle beautiful sy nk jual…barang bersih,condition cun…harga buka rm1200…leh nego…sy di alor gajah kalau nk dtg ambik…019-6631953

  154. salam..
    saya nk tanya ada x jual produk mengecilkan payu dara…pls info cepat nyer..
    Tq

  155. kepada sesiapa yg berminat boleh lah contect saya

  156. any1 who is interested can contatct me through kahes@yahoo.com/0176560853

  157. saya berminat nak beli 1 set… boleh dapat harga rm1800 ansuran tak? set yg baru lah.. saya tinggal area setiawangsa.. ansuran dalam rm150 sebulan ker.. tq

  158. A’kum.
    Maaf late reply Norain. Been very busy with work. You do need to exercise tp tak yah teruk2. jalan ke, turun naik tangga ke.makan kena control dari segi jumlah and jenis makanan. If tak buat gini, memang lambat sikit.but still turun. I jalan ke tempat kerja which is only 2 mins, i dah lost 9kg.

  159. sometimes tak nampak on the scale but dari kelonggaran baju, sistem pembuangan badan, lebih mudah tidur, etc. pakai pb ni for health, kecantikkan (slimming) is secondary,

  160. kepada sesiapa yg bminat utk membeli premium beautiful sila hubungi saya di 019-3569430 @ emel saya mamadaus@gmail.com utk membuat temujanji dan berjumpa saya secara terus utk consultation, penentuan size dan easy payment. utk kawasan kuala lumpur & putrajaya sahaja. tq

  161. shikin,

    plz msg me~ 016-3153069

    i cnfrm bg u 1 RM1800. monthly RM150.

    serius tak tipu. gv me ur add. k dear~

  162. Shikin,
    saya boleh offer RM1,800 satu set, ansuran rm150.
    sila sms/call 019-3836344

  163. hai….

  164. Hai… boleh x dpt harga around rm1800 (new) dan bayar ansuran rm100? saya bminat nk beli 1 set… saya tinggal area wangsa maju..tq

    • Salam,jaz dah ade ke corset tu?dapat tak rm1800 dan bayar ansuran 100? Saya pun kire baru beli gak…adalah dalam 2 bulan pakai..beli dari seorang kawan ni..harga macam jaz mintak tu jugak… Alhamdulillah!!bila dah pakai ni memang berkesan..so dapatlah maintain berat dan bentuk badan sebab sekarang ni memang kena jaga, even kita tak de masalah berat badan pun..yang bestnye, bila pakai kebaya, memang menyokong bentuk badan kita..

      -massna_iiu@yahoo.com, UIA Gombak.

  165. saya tggl kat seremban….teringin nak beli corset ni….nak beli dgn cara ansuran dan nak th bape harga….tq…sue_cute1109@yahoo.com.my

  166. sesiapa yang berminat nak beli PREMIUM BEAUTIFUL MURAH bolehlah menghubungi saya. harga cash rm1450… atau boleh join kutu coset rm 140 x 12 bulan… tinggal 4 kekosongan lagi. jangan tnggu lagi .. hbungi saya sekarang ditalian 0172654043

  167. sha.. brp no hp sha? ataupun emel sha?

  168. salam,

    Sesiapa yang berminat untuk membeli set PREMIUM BEAUTIFUL kawasan Ipoh, boleh hubungi saya melalui email pasirmas2u@gmail.com. Bayaran cash atau ansuran diterima….

  169. salam,

    sesiapa yg berminat untuk membeli set PREMIUM BEAUTIFUL – kawasan Ipoh, boleh hubungi sy melalui email pasirmas2u@gmail.com. bayaran cash atau ansuran diterima….

  170. sesiapa yang berminat untuk menukar 1 set PREMIUM BEAUTIFUL dengan 1 set BIO AURA, boleh hubungi sy melalui email pasirmas2u@gmail.com. Kawasan Ipoh sahaja.

  171. Saya ada 5 set lg PB (Set Baru) untuk dijual pada sahabat yg berminat dengan harga paling murah RM750.00. Berminat hubungi Saya
    012-6149042 (Hapiz) Penghantaran percuma. Cash only. Klu Beli semua boleh nego lg. Sbb nak jual murah sbb nak cash cepat nak bukak bisnes lain.
    SKT

  172. PB ni mmg bkesan!sy da try.mslh period pain da bkurang.sape2 yg blum ade sila la try!hehehe.
    sy masih ada stok lg.sape berminat cntact 012.3415443.Kawasan Teluk Intan & Sg Buloh.

  173. sesiapa yang berminat nak beli PREMIUM BEAUTIFUL MURAH bolehlah menghubungi saya. boleh bayar secara bulanan selama 24 bulan…harga cash boleh dirundingkan….stock ada dlm pelbagai saiz…
    sekiranya berminat sila hubungi saya 014-5080523…kawasan Shah Alam & Terengganu

  174. hi!

    (tumpang lalu tuan kemah..ehehe.)

    for those yg interested utk beli Premium beautiful n bio aura (x kire di mana jua anda berada…;D )..pls email or call me…012-6912147 …just bayo rm100 monthly n diskaun yg bnyk akan diberikan pd siapa2 yg bayo cash!;)

    dun worry..u wont regret..pd yg da pakai..sure stuju 101% dgn saye..betapa berkesan nyer PB nih…

    oh yer..pls add me at facebook also yer..aleea47@yahoo.com..

  175. Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :

    * Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.

    * Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.

    * Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.

    * Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

    – Untuk maintain berat badan, org yg tak mengalami masalah berat badan pun boleh guna..Thanks kak Zamira sebab introduce produk ni kat saye.

    Kepada sesiapa yang belum cuba, datanglah ramai2 ke bazaar kak Zamira ni kat UIA Gombak. Boleh sekali ukur size mana yang sesuai.

  176. Hello semuanya…

    ava sudah beli secara ansuran korset PB ni melalui sorang agen Kak Ika ni..Dah 2 minggu pakai secara teratur kecuali sabtu dan ahad tetapi berat badan masih sama (72kg)…alahai, dhlah nak dekat 3 minggu lagi ava nak kahwin ni…pening betullah…

    bley sesapa bagi advise masalah ava ni tak? thanksss….

  177. salam tuan rumah, saya nk tmpang lalu….

    nk kongsi cerita pasal PB. mmg best. dulu saya skeptical sikit pasal corset ni, apa lagi dgn bisnes ni. sbb saya mmg signup gym nk kurus punya pasal, tapi hampa lah juga, tak seperti yg dijangkakan. tapi bile terbuka hati tuk join bis & pakai PB, menyesal tak pakai PB dari dulu lagi. alhamdulilah dari size XL terus L dlm masa 3 minggu je, skrg blh masuk M. kemudian, cuba pula masuk baju kebaya lama, alhamdulilah dah boleh pakai semua baju2 lama. ada lah reason nk gi shopping baju baru kan…dah 3 bulan saya pakai. dari pinggang size 32 dah masuk 29. yg pasti bntk badan cantik, kesihatan mantap.

    sesiapa tinggal di kajang, cheras, jb atau trengganu…..blh hubungi saya…013-2206010. harga boleh dirunding. cash atau installment disediakan atau email saje…ladyayu78@gmail.com, hadiah misteri menanti!

  178. Salam ..

    Sapa2 yg interested utk beli Premium Beautiful and Bio Aura… pls email or call me at 016-6544388 … payment buleh di buat secara ansuran and special price utk cash payment.

    pls ..pls add me at FB too ctfaeza@gmail.com ….

  179. Salam,

    Ade sesaper berminat nak memiliki set PB atau nak tambah set ker???pilihan bayaran adalah secara ansuran atau cash,memaner ikut keselesaan anda ; )

    Set size yang masih ade :
    – Long Girdle (RM 910 tiap satu) size 76EL, 64M,82Q,76EL
    – Long Bra (RM 780 tiap satu) size 95E,90D,80D,85C,70C
    – Waist Nipper (RM 676 tiap satu) size 58s,70L,76EL,70L,76EL

    Harga boleh dirunding jika anda berminat nak memiliki satu set
    Hubungi saya 013-3312652 TQ.. :)

  180. kalau nak beli set PB, berapa harganya?
    berapa ringgit sebulan ansuran?
    berapa bulan ansuran?
    kata la dah pakai PB pastu berkesan gila, pastu dah slim kononnya, then PB tu longgar cam ada salah satu komen kat atas tu (x igt siapa punya komen, byk sgt), adakah kena beli baru?
    bukan ke beli sekali seumur hidup je?
    lepas tu ada yang melecet bagai. saya pernah beli korset & girdle brand biasa, bila pakai memang ada melecet tu. tapi yelah benda murah so faham lah tapi PB ni kan ke ‘the best pakaian dalam’ kononnya so why lah ada yang melecet juga?
    saya sangat berminat dengan PB (siapa tak nak langsing & lawa, kan?) tapi sebelum beli, mestilah nak tau segala detail sebab benda bukan murah.
    harap wakil2 PB bole bagi jawapan. tq.

    • sahabat Says:

      set Pb ni harganya di pasaran adalah RM 2400 (saiz kecildan biasa) RM 2600 (bagi saiz besar) dan tak pernah jatuh.
      bayaran secara ansuran adalah sebanyak RM 100 selama 2 tahun, RM 150 selama 18 bulan dan RM 200 selama 1 tahun.

      Untuk menerima kesan yang maksimum, seharusnya pemakai perlu memakai sekurang-kurangnya 8 jam. set PB kita ada 3 kancing yang mana peringkat awal mestilah menggunakan kancing yang pertama terlebih dahulu.

      Bagi pemakai yang melecet, saya sarankan agar Puan periksa semula saiz yang diberikan, munkin anda telah menerima saiz yang kurang sesuai. Untuk menentukan saiz PB, saya memerlukan ukuran badan dalam ukuran cm, di 4 tempat iaitu Punak dada, bawah puncak dada, pinggang dan puncak pinggul.

      Untuk pengetahuan semua pembaca, Hai O sekarang ini ada
      menawarkan rebat sebanyak RM 150 bagi 1 set lengkap PB.

      Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya di 017-3175704 atau emel di azma0802@gmail.com

  181. kepada sesiapa yang sedang mencari premium beautiful dengan harga yang teramat murah…. serenta rm 1450 untuk satu set ..boleh hubungi saya… jia nak buat ansuran boleh dibincangkan juga…

  182. SEDANG MENCARI PREMIUM BEAUTIFUL ATAU BIO AURA YANG MURAH DENGAN SEPARUH HARGA BOLEH HUBUNGI SAYA SEGERA

  183. DI TALIAN 0172654043.. SELAGI STOK MASIH ADA

  184. nampaknya takde wakil PB yang interested untuk bagi explanation. semua hanya fikir nak jual je. semua fikir nak untung je. macamana orang nak beli kalau tak tau pasal produk. *sigh*

  185. salam…sapa2 nk jual BP (1 je)dgn harga murah email pd saya. t.ksh

  186. nak tu kalau PB perlu pakai terlau ketat

  187. hai ada sapa sapa nak tukar korset tak..? i ada lagi 5 helai . i ada bra saiz yang paling besar .. macam tu jugak dgn seluar.. dan lagi 3 saiz yg paling kecil…

  188. Sesiapa berminat nak tukar set PB dengan bioaura saya?hubungi segera-0122680170

  189. Saya tinggal di Skudai, Johor dan berminat untuk membeli PB.

    Jika ada pengedar yang dapat memberikan potongan harga yang istimewa, sila hubungi saya.

  190. dah beli pb so nak tanya kenapa tak keluar peluh even pakai more than 8 hours? apa cara senang nak pakai bra…susah sgt nak cangkut

  191. Assalamualaikum,
    Tumpang tanya, ada tak sesiapa yang sudi tukar set Premium Beautiful dengan water filter BIO-Aura saya?
    Saya ada water filter (new) nak tukar dengan set korset (new) . Sistem barter.
    Harap-harap ada yang sudi, kalau ada hubungi saya. Area Sg Petani/Penang
    emel – afizzajb@yahoo.com
    TQ

  192. sesiapa org klg nk sama2 tambah pendapatan dgn hai o boleh hubungi saya 0123180162

  193. org klg shah alam k.l banting potr klang jom join hai o

  194. salam…
    kepada sesiapa berminat ngan premium beautiful n bio aura yang mengandungi inti pati kesihatan blh hubungi sy 0175829114
    terutama johor bahru…

  195. Sesiapa nak beli Corset Beautiful original keluaran Hai-o, Inform kat saya ye…. X guna la…. adala guna 2-3 kali… x serasi n xdisiplin nak pakai… So, i nak let go… harga leh nego…. nak jual bra n long girdle je… Barang mmg condition ok…

    Long bra
    – pernah guna beberapa kali
    – saiz D100 (saiz XL)- saiz besar
    – harga asal RM858
    – jual RM450 (NEGO)

    long girdle (seluar)
    – Pernah guna 1 kali je
    – saiz 98 / 4L – saiz besar
    – Harga asal RM1000
    – jual RM750 (NEGO)

    boleh beli salah satu.
    free gift kalau beli dua dua dpt beg dan pencuci

    area Shah Alam / lembah klang
    hubungi : 0192032878 (sms/call)

  196. sape2 d ipoh nak set ni dlm 1/2 harga boleh hubungi saya d 0194931881

  197. saya dah pakai PB selama 1 bulan..saya sgt2 puas hati.
    saya boleh pkai sume bentuk baju yg shaping..sbb PB buat perut saya kempis,dan dada sye lebih montok..BF saya pun puji saya…
    saya akan jga PB nie baik2…plg saya suke ialah waist niper..long bra…sgt2 membantu sye berkeyakinan..saya boleh pakai long dress dengan belt yg cantekk…sgt2 sygkan PB..buat saya kelihatan yakin dan bergaya setiap hari….luv u PB..luv u so much!!!

  198. dear all~

    berminat dgn Premium Beautiful

    plz do not hesitate to cntct me ya
    0129355569 Nani

    sy akn bg harga special.. x tipu pnye ;-)

  199. area melaka tengah xde ker???

  200. alor gajah ader ni…nak beli ke????size?

  201. Kepada sesiapa yang berminat dengan premium beautiful, boleh hubungi sy 019-236 0122
    email:massna_iiu@yahoo.com
    area : seluruh Malaysia
    Harga berpatutan
    Original set dari Hai O Marketing
    BRAND NEW ITEM!!!

  202. HeLo all my gorjess friend…

    Nk kelihatan gorjesss sentiasa..??

    pakai PB ni cnfrm u oll gorjes… serius x tipu…

    saya berani ckp sbb saya pon pkai set PB. And Im now works as a part time model ;-p

    cntct saya 4 more info ya?? ;-)

  203. HeLo all my gorjess friend…

    Nk kelihatan gorjesss sentiasa..??

    pakai PB ni cnfrm u oll gorjes… serius x tipu…

    saya berani ckp sbb saya pon pkai set PB.
    cntct saya 4 more info ya??

    0129355569

  204. BIO AURA UNTUK DIJUAL..TINGGAL 2 UNIT SAHAJA…RM1000….CEPAT2….SAPE CEPAT DIA DAPAT……

  205. SESIAPA YANG INGIN KELIHATAN RAMPING DAN BERGAYA … PAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL…. SAYA ADA MENJUAL PREMIUM BEAUTIFUL DENGAN HARGA YANG SANGAT222222222222 MURAH …. PEMBAYARAN SECARA ANSURAN JUGA DIPERTIMBANGKAN.. HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0172654043

  206. JANGAN LUPA .. HUBUNGI SAYA UNTUK MEMDAPATKAN TAWARAN HARGA PREMIUM BEAUTIFUL YANG ISTIMEWA SEMPENA JUALAN PENGHABISAN STOK DAN AKHIR TAHUN 2010….

  207. Sesiapa nak beli Corset Beautiful original keluaran Hai-o, Inform kat saya ye…. X guna la…. adala guna 2-3 kali… x serasi n xdisiplin nak pakai… So, i nak let go… harga leh nego…. nak jual bra je.. Barang mmg condition ok…

    Long bra
    – pernah guna beberapa kali
    – saiz D100 (saiz XL)- saiz besar
    – harga asal RM858
    – jual RM350 (NEGO)

    free gift pencuci

    area Shah Alam / lembah klang
    hubungi : 0192032878 (sms/call)

  208. luncai emas Says:

    saya nak jual bio aura saya da 8 unit…..rm800..harge leh rndg…..janji brg cpat hbs sbb nak pakai duit da……0142465921

  209. sy berminat ngan set pb ni.. nk byr secare ansuran.. tp xnk wat personal loan ngan bank.. camner ek.. bleh ker?

  210. saya da nak letgo korset pb rm950…..da 8 set….minat col 0122640224

  211. saya da prmum btful rm1k…..mnat col me 0142465921

  212. Sesiapa Nak Premium Beautiful (NEW) Boleh SMS Saya…RM1000 1 Set Termasuk Kos Pos…Urgent…Ada 2 je….0104340494

  213. saya nak letgo k0rset da 3 set g….rm900…sape mahu leh col 0122640224..makasih

  214. cikgu_izan Says:

    sy dealer premium beutful and bioaura untuk area saratok,roban,betong,pusa,debak,maludam SARAWAK and area seangkatan dngnnyer…sesiapa nk try kehebtn pb n bioaura ni blh cll sy 0199218425

  215. b’minat ar…kalo nk beli camne ek?ade sape2 x y leh tlg.bape price.kalo ansuran camne?sape2 y leh advise please email me….lantanacamara_88@yahoo.com

  216. salam..
    hai kawan2, sy ahli Hai-O tp sejak 2 thn lps sy x aktif lagi disebabkan kesibukan kerja sebagai guru n tutor. so sy ingin menJUAL BORONG PB sy yg masih dlm simpanan kepada sesiapa yang berminat, iaitu:
    LONG BRA -5
    WAIST NIPPER -4
    LONG GIRDLE -5

    barang 100% original, ada warranty card beserta beg.
    harga bole runding (harga murah) sbb mmg dah x nk simpan & mmg x de masa nk jual pd orang perseorangan @ bagi service.
    contact sy di 013-2709069 atau email bib2h@yahoo.com.my.

  217. saya ada saiz berikut untuk dijual pada setengah harga

    Long Bra
    1. 65B
    2. 85B
    3. 70C
    4. 80C
    5. 70D
    6. 75D
    7. 75D
    8. 100D

    Waist Nipper
    1. 64
    2. 64
    3. 70
    4. 70
    5. 70
    6. 70
    7. 70

    Long Girdle
    1. 82
    2. 70
    3. 70
    4. 76
    5. 76
    6. 82
    7. 82
    8. 82
    9. 82

  218. misslangkat Says:

    Saya ingin mencuba memakai PB and sedang mencari 1 whole set for under RM1k, sesiapa yang berminat nak jual dan berada area Shah alam sms me at 012-3134812

  219. Premium beautiful corset selling like a hot cakes now!
    If you want to have your own set now, please email to me,niza : nurazniza@gmail.com OR call/sms 012-2969 042 OR through fb Azniza Arshad.
    FREE Consultation before,during & after wearing your set.
    Thanks !

  220. Sesiapa yang ingin membeli Premuim Beautiful (New/Original) dengan harga RM1000 + Free Delivery boleh emailkan terus ke pbmurah@yahoo.com … cepat sementara stok masih ada lagi :)

  221. Assalamualaikum,
    Tumpang tanya, ada tak sesiapa yang sudi tukar set Premium Beautiful dengan water filter BIO-Aura saya?
    Saya ada water filter (new) nak tukar dengan set korset (new) . Suka sama suka.saya perlukan PB segera..
    Harap-harap ada yang sudi, kalau ada hubungi saya.
    fyefyputri@yahoo.com
    0198596783

  222. Sesiapa nak beli Corset Beautiful original keluaran Hai-o, Inform kat saya ye…. Bru pakai sekali je. harga leh nego…. nak jual bra n waist je… Barang mmg condition ok…

    Long bra
    – pernah guna sekali sahaja
    – saiz B75 – harga asal RM780
    – jual RM500 (NEGO)

    Waist nipper
    – Pernah guna 1 kali je
    – saiz 70
    – Harga asal RM676
    – jual RM400 (NEGO)

    boleh beli salah satu.
    free gift beg korset beautiful

    area Pulau Pinang/Kedah
    hubungi : 017-4011737 (sms/call)

  223. saya minat gak nih.tp hrga mahal sgt la. lau byr ansur,bl brg leh dpt? byr abes dulu bru dpt ke cane? ad dealer area p.gudang x?

  224. ader saper nk tuka saiz pb x..sy nk tka long girdle 76 kpd 90 n long bra b85 kpd d85…sesiape ader maklumkan pd saya..0176636324..TQ

  225. Premium Beautiful with rebate RM 200 dan pencuci percuma!! sila hubungi 019-4732270 okei… ansuran bulanan tanpa interest juga ada….

  226. boleh call saya 0194931881 untuk belian 1/2 harga

  227. salam…ada sesiapa yang berminat nak tukar new set bioaura ngan new set premium beautiful saya x?..kalau ade leh email sns.mrktg@gmail.com or sms 0132096977…tq

  228. salam… saya ada beberapa saiz premium beautiful yang nak nego dengan arga yang murah je….

    a. Long Girdle — saiz lg64 (4 pc) – rm 425 /pc
    b. waist nipper — saiz Wn90 (4 Pc) – rm 380 /pc
    c. Long Bra — saiz Lb95E, Lb 95F, Lb 65C, Lb 90C(2pc), lb 85C- rm 400/pc

    cepat clear stok….. boleh juga untuk tambah collection …..berminat hubungi saya di talian 017 2654043

  229. salam,

    sesiapa yg berminat untuk membeli set PREMIUM BEAUTIFUL – kawasan meru, klang, shah alam @ sekitarnya, boleh hubungi sy melalui email nurulnatisya@live.com.my atau call/sms 0122185864. bayaran cash atau ansuran diterima…. ada free gift tau.. pencuci PB dan lipstick MAC.. hehe.. body cantik.. muka pun cantik..

    oh ye.. area johor pun boleh coz sy selalu balik kg di johor..

  230. slm..sesaper brmnat dgn korset premium btful sya da jual mgikut saiz dlm lnkungan hrge rm1300-rm1900..if brmnat leh col o msj me..0122640224…

  231. Sesiapa yang berminat nak beli original PB (NEW SET), saya ada 5 set untuk dijual dengan harga diskaun.

    Saiz Long Bra – D95, E95, C75, C65, B85
    Saiz Girdle – 82 (2 helai, 76 (3 helai)
    Saiz Waist Nipper (Bengkung) – 98, 82, 76, 70, 64

    Harga saiz besar – RM 1,500 (cash), RM 1,800 (ansuran RM 100/bln)
    Harga saiz kecil – RM 1,300 (cash) RM 1,600 (ansuran RM 100/bln)

    CEPAT!! SEMENTARA STOK MASIH ADA.

    Call/SMS : 013-2795724
    atau e-mail : zzariena_76@yahoo.com

  232. SESIAPA YANG MASH MENCARI PB BOLEH HUBUNGI SAYA SECEPAT MUNGKIN..LIMITED STOK… DAN MURAH

  233. salam… ada sesiapa nk beli or tukar long girdle baru beli tak? sy baru beli set PB tp oleh kerana penghantaran yg lambat (3 bulan) size pinggang dh mengecil dr 34″ ke 30″ dgn diet yg sy amalkan selepas besalin. size girdle sy 90 kalau ada nk tukar dgn size yg lebih kecil..

  234. sesiapa berminat nak beli BP area selangor terutama shah alam boleh hubungi saya 017-2087092. free demo & consultation..

  235. Saya mencari pemborong yang mahukan korset PB, korset saya yg masih 100% BARU!! Hubungi saya segera…nak jual murah2 dari harga pasaran…

    contact me : 019 263 0516
    Lokasi wangsa maju/ gombak

  236. salam..sesiapa yang sedang mencari bio aura dan premium beautiful boleh hubungi saya.. 0172654043 …Dapatkan tawaran harga yang sangat menarik… premium beautiful hanya rm1250 sahaja… bayaran ansuran juga dipertimbangkan… bio aura hanya rm700/set…..

  237. salam if saye nk beli korset PB nie bole byr ansur2 ke? brape dlm 1 buln ye..???

  238. saya jual korset ni dengan harga rm 1971.60
    area melaka,johor dan k.lumpur.

    kita jumpa,anda dapat barang,baru bayar full pyment k.
    saya yang dapat income lebih,jom jpoin bisnes..saya tunjuk cara.

    sekarang mengajar di kolej ipts melaka.tak de istilah nak menipu melainkan berkongsi sahaja..tqvm.
    call sy: 012 725 9086..

  239. Premium beautiful untuk dijual dengan harga yang murah dan berpatutan.. berminat sila sms 0172654043

  240. SALAM… SESIAPA YANG SEDANG MENCARI PREMIUM BEAUTIFUL MURAH ( rM1250 PERSET ) DAN BIOA AURA (RM 600 PERSET ) BOLEH HUBUNGI SAYA 0172654043… BAYARAN ANSURAN JUGA DIPERTIMBANGKAN …..

  241. i nak tanya, i baru lepas bersalin ceaser last 2 months.. boleh pakai corset ni ke?

  242. zamzarina Says:

    Reen…apesal murah sangat..ni brand dr Hi-o ke tak? sy memang berminat…0139485022…ina_yonna@yahoo.com

  243. zamzarina Says:

    salam..kepada sesiapa yg nak buat sistem butter/bater..tukar suka-sama suka bg produk Hi-o penapis air Bio-Aura (saya) dgn PB tuan/puan sila hubungi saya k…yang penting produk mesti brand yang original dan produk baru..bukan 2nd hand…please call 0139485022/ ina_yonna@yahoo.com @ facebook : zamzarina mohd..terima kasih…

  244. It’s truly a “Beautiful” business…yang paling best..semuanya F.O.C…ape yang kite kene buat just qualify certain target.Memang sesuai sangat pada yang suke travel…i mean…sape yang tak suke travel ye tak??dahla tu FREE…kalau guna duit sendiri mau ratus2 ribu dah habis…tapi ni semua company tanggung…best2!! Kite just cuma bawak duit shopping…0125393100

  245. suriani ismail Says:

    Utara…come n lets joint my journey….dream come true….0125393100

  246. saya nak cari kenalan wanita x kira usia n status,jika sudi msg 019-3407259…mohd azrin/25thn asal klang..

  247. Munirah Abdullah Says:

    Salam.. anyone interested nak beli premium beautiful bengkung from me..? tinggal 2 bengkung jer lagi.. saiz pinggang 79 – 86cm & 93-100cm. Harga boleh dirunding, totally murah!!!. Serious buyer only ya :) Call 019-2232939, ira for further details.

  248. untuk dijual…saya ada baki sehelai Long bra saiz 95 and Long girdle saiz 90 juga..harga runtuh ye :) call ira @019-2232939 untuk yang really berminat..

  249. bengkung premium beautiful for sale…Waist Nipper saiz 82 (pinggang saiz 79-86 cm) & saiz 98 (pinggang saiz 93-100cm).. harga berbaloi-baloi..interested call ira @ 019-2232939..serious buyer only please :)

  250. Saya ada set PB nak jual dengan RM1000, baru dan original dr Hai-O Marketing. klu ada sesiapa berminat boleh hubungi saya ditalian 012-6365747.

  251. perkhidmatan penukaran filter bio aura…..
    – Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    – Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    – Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    – Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    – Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    – Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn
    -casing filter A= RM 40.. tempoh—> bergantung kepada pengguna…

    harga pakej filter A,B dan C adalah RM 300.
    pemasangan percuma sekitar KL, Putrajaya, Selangor,
    sedia pos keluar.. kos ditanggung pembeli…
    hubungi atau sms 017-3175704 untuk maklumat lanjut.

    juga menjual pakaian dalam Premium beautiful dan juga Penapis Air Bio Aura… harga boleh dirunding… termasuk pos ke seluruh Malaysia….
    juga menerima order untuk herba maharani, collagen bb plus, lacto-lite, jtx 1000, cozuma bedak foundaton, cozuma lipstik dn sebagainya.

    text /whatsapp/call/ sms di 017-3175704. harga boleh diskaun lagi… sampai jadi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 30 other followers

%d bloggers like this: