DOA,MENTERA ILMU PENGASIH

Info berguna ni….mungkin boleh sebagai pelaris jual premium beautiful..ahakkkssss. Untuk mengetahui lebih lanjut, just klik pada banner dibawah.

 Anda juga boleh menjadi sebahagian dari agen web tersebut pada link dibawah. Mana tahu, duit dari jadi agen boleh dikumpulkan untuk beli satu lagi set Premium Beautiful. Klassss gituuuuuu.

http://www.infobatin.com/agen/idevaffiliate.php?id=331

==================================================================== 

Ilmu Untuk mendapat cahaya tubuh dan suara yang bagus

Ilmu Pengasih Sinduka Sunkalantaka-MENJADI REBUTAN

Pengasih Pemanis Berjalan

Pengasih Ar-Rahim

Pengasih Untuk Yang Berat Jodoh

PENGASIH Jaran Goyang

PENGASIH Kun Jali

PENGASIH Semar Kuning

Pengasihan TEJA ASMARA-MENJADI REBUTAN

Mantra Untuk Mendatangkan Orang Yang Pergi

Aji Pelet Pancer Sukma

Amalan Untuk Mengetahui Isteri Curang Atau Tidak

Ilmu sembogo cahyo-MENJADI REBUTAN

Ilmu Pengasih Tepuk Bantal-MENJADI REBUTAN

Pengasih Seri Muka

Pengasih Seri Muka Air embun

Melembutkan Hati Isteri Yang Panas Baran

Doa Pengasihan

Ayat Pengasih Tenung Mata Perempuan

Menaik Seri Wajah Bukan Untuk Tembak Ke Sasaran

PENGASIH ASAP ROKOK-MENJADI REBUTAN

Agar Kelihatan Beseri-Seri, Sejuk Mata Orang Memandang

Penawar Ilmu Pengasih

ILMU YANG MENJADI REBUTAN DAN SUKAR DI CARI

Ilmu Pengasih Sinduka Sunkalantaka

Ianya adalah mantera pengasih dari hikmah jawa, berfungsi

sebagai pengasih dan akan mengakibatkan org. yang dituju akan

mimpi basah bersama kita.

Pengasihan TEJA ASMARA

Sering digunakan untuk menundukkan perawan

Siapapun yang terkena ajian ini sukar untuk sembuh. Oleh

kerananya ajian ini tidak boleh dipakai main-main.

Ilmu sembogo cahyo

Guna dari ilmu ini adalah Orang yg mengamalkannya

akan nampak segak bergaya dan wajahnya

memancarkan aura ketampanan luar biasa

Ilmu Pengasih Tepuk Bantal

Berfungsi sebagai pengasih dan akan mengakibatkan org. yang

dituju akan mimpi basah bersama kita.

PENGASIH ASAP ROKOK-MENJADI REBUTAN

Gunakan rokok tersebut untuk dibakar dan asapnya

diarahkan ke si dia agar si dia menyedutnya. Jika si dia menyedutnya,

maka si dia akan jatuh cinta kepada anda.

About these ads

33 Responses to “DOA,MENTERA ILMU PENGASIH”

  1. nanang me Says:

    mahukn ilmu pengasih seri muka

  2. saya ingin mendapat ilmu pengasih

    • SERI EMELIANA Says:

      bagaimana untk mendapatkan yg terkena ajian agar ia sukar sembuh?kerana sya sering gagal dlm bercinta dan sering tertipu serta selalu terinaya

  3. sy pun nak… bleh reply blk

  4. saya perlu kn Ilmu Pengasih Tepuk Bantal-MENJADI REBUTAN dan ini

  5. Syam Jali Says:

    saya perlukan ilmu pengasih apa saja. terima kasih. tel no +6583007300

  6. khairul Says:

    as`kum…leh ajar sy ttg ilmu pengasih (seri muka air embun & pengasih tepuk bantal) hrp anda dpt majar sy dgn ikhlas

  7. pensel kontot Says:

    macamana nak beli kitab ilmu pengasih ni?

  8. sy isteri no 3.mahu ayat2 pengasih apa sahaja supaya suami lebih menyayangi sy…

  9. elakkan diri dari terlibat dengan benda2 yang syirik dan mungkar.
    Jika mahukan sesuatu gunakanlah cara yang halal dan diredhai ALLAH

  10. mohd najib ismail Says:

    Camner nk dptkn buku nie????

  11. assalamualaikum wwb.. saya punya problem tentang asmara ,saya mint bantuan supaya saya bisa lebih percayadiri karna setiap saya mau dkt ma cewek yang saya suka selalu gagal mohon bantuan nya……!!!! sebelum nya saya ucapkan terimakasi.

  12. isteri teraniaya Says:

    as`kum…leh tak sy nk menuntut apa2 je ilmu utk suami mata keranjang , sukar ditegur dan suka sgt tgk benda b’unsur maksiat

  13. maaf,ilmu itu diajar dgn keikhlasan hati,bknnya dijual beli

  14. saya perlukan ilmu pengasih apa saja. terima kasih..dah lame saye teringin nak ade pasangan yang saya idamkan….

  15. nafsu suami saya tertutup

  16. no komen….kalu bleh saya nak ilmu pengasih asap rokok..sbeb saya nak kawin..tapi orang tua x stuju..awek saya plak kena guna2…insan sedih…

  17. saya inginkan ilmu pangasih untuk hal keperibadian keluarga.terima kasih

  18. sy ingin mendpatkan ilmu pengasihan . mksh

  19. saya mau yg seri muka 2… reply balik k

  20. jajang setiawan Says:

    teja asmara

  21. Tolong ajarin saya ilmu pengasihan

  22. nak jugak..tlg ajarkn saya ilmu pernasih ni

  23. Panji Hitam Says:

    email saya untuk ilmu pengasih.saya cuba bantu.tak semua ilmu pengasih yang saya ada.kalau nak email saya.(tak perlu bagi la ilmu pengasih tu..simpan untuk diri sendiri je)

  24. ilmu teja asmara

  25. sayaperlupengasihtepukbantal

  26. suprianto Says:

    gue mau tak tlong mintak ilmu pengasih biar bnyak rezeky n disukai banyak orang

  27. Sy dri Singapura. Mana tmpt yg paling dekat untuk sy dpt ilmu pengasih,? tolong reply di email.

  28. tlong reply

  29. boleh ajar tolog ajar saya ilmu pengasih..

  30. tolong ajar ilmu pengasih tepuk bantal..

  31. ilmu yang ada..banyak temberang…

  32. Btl tu..semua buat duit..ilmu McM NIH kna ade ijazah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 30 other followers

%d bloggers like this: