Perut Buncit…

ha ha…kalau perut buncit masalah besar jadinya….kawan2 gelakkan kita..kita sendiri lagila x suka kan ???….selalunya kejadian ni terjadi selepas melahirkan anak…kalau dah sedia buncit sejak sekian lama…itu dah kira buncit kekal…peh .payah nak baik tu. sekiranya bagi wanita selepas bersalin, masih ada harapan untuk mengembalikan kekempisan…dan menghilangkan selulit…cara nya bagaimana…???

Pelbagai cara boleh guna…

1. Jaga makan , gunakan diet yang seimbang..terutama sewaktu mengandung. jangan makan nasi banyak sangat. kalau makan nasi banyak sangat nanti anak pun jadi obesiti…maknya lagi laaa..

2. Selepas bersalin kena jaga pantang larang…jangan main redahjer…petua orang tua kena pakai…minum air kunyit baik untuk kesihatan…bertungku setiap hari / dan pakailah bengkung (pastikan buatan Hai o marketing- premium beautiful)…belilah yang original…jangan tertipulak.

3.Makanan tambahan yang dicadangkan adalah seperti berikut…Bidadari / nuage (kalau nak tau lebih lanjut sila hubungi en Ahmad Fabillah – business centre Raub)…pssttt : bole dapat komisen x encik Ahmad ???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: