Malam ni Jumpe Customer

Malam ni ada janji temu dengan seorang customer. Walhal custumer tersebut adalah kawan kepada rakan kongsi saya di Putrajaya. Kawan dah mintak tolong. Sebesar gunung saya tadahkan. Bersemangat betul nak tolong kawan untuk memperkenalkan premium beautiful keluaran Hai o ni. Sebelum itu, baik kita semak dahulu dokumen/barang yang perlu di bawa sebelum perjumpaan tersebut diadakan. Pakaian Premium beautiful complete set perlu bawa, pen, kertas A4 kosong, testimoni, buku keluaran hai o marketing dan lagi, kena bawa ilmu mencukupi. Nanti customer tanya, tak leh jawab. Kan kes naya tu…oh ye..satu lagi perlu bawa adalah tali ukur…takkan nak main jengkal jer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: