lagi Cerita Premium Beautiful

PRODUK HAI O MARKETING (PREMIUM BEAUTIFUL)

“Premium Beautiful” merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada coli panjang, bengkung pinggang dan seluar dalam panjang.  Set ini juga digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak  menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

Teknologi pembuatan “Premium Beautiful” amat mengagumkan kerana gabungan pakar-pakar perubatan Jerman, Jepun, China dan USA.  Mereka telah menghasilkan fabrik yang berteknologi tinggi dan canggih yang dipanggil Akwatek dan Akwadyne.  Ianya juga telah ditenun sulam bersama-sama Sinar Infra Merah Jarak Jauh atau “Far Infra Red” (F.I.R).

16 Keistimewaan Sinar Infra Merah Jarak Jauh (F.I.R)

  • Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • Mengelakkan pertumbuhan bakteria
  • Mengeluarkan peluh asid
  • Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
  • Mengekalkan kesegaran badan
  • Mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
  • Tidur dengan lebih nyenyak
  • Menghilangkan bau badan
  • Membantu menghilangkan kulat dan fungus
  • Membantu membersihkan udara dalam badan
  • Mengekalkan kepanasan suhu badan
  • Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
  • Membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan

Akwatek dan Akwadine unik

  • Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap)
  • Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca
  • Penyejukan semulajadi dalam cuaca panas
  • Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
  • Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan

Kelebihan kualiti kain “Premium Beautiful”

  • Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisma.
  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
  • Kuasa regangan ke semua hala, dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah rekabentuk asalnya.
  • Sinar infra merah jauh (Far Infra Red) yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan pertumbuhan buah dada.
  • Penyerapan toksid dan asid terbukti apabila kita membalutkan buah yang masam atau rokok dalam tempoh 20 minit, maka buah tersebut akan menjadi kurang masam dan rokok pula akan menjadi tawar.

Coli panjang

 

 

 

 

 

 

 

  1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak ke atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
  3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
  4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah badan besar.
  6. Rekaan U pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

Bengkung Pinggang

  1. Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
  2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, mempergiatkan pengagihan lemak ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
  3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
  4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
  5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

Seluar dalam panjang

  1. 32 keping jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
  2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempersona dan meninggikan pinggul.
  3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
  4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempersona.
  5. Mampatan yang tetap keatas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut buncit.
  6. Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada persekitaran peha, membentuk kontur peha yang menarik.
  7. Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
  8. Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.
  9. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

Kenapa mereka memilih Beautiful?

  • Tanpa pil pelangsing.
  • Tanpa diet, pembedahan atau senaman.
  • Halus lembut dan selesa pada kulit.
  • Sesuai dipakai sepanjang hari.
  • Fabrik yang boleh mengalirkan udara yang nyaman.
  • Ditenun dengan sulaman F.I.R.
  • Pengiktirafan Badan Kesihatan Dunia.
  • Direkacipta mengikut struktur badan wanita secara terperinci.
  • Keberkesanan dalam masa 5 minit selepas memakainya.
  • Mengelakkan kanser payudara dan rahim.

Rawatan alternatif bagi penyakit yang tiada harapan untuk sembuh secara biasa

  • Anti kanser
  • Lemah tenaga batin
  • Kencing manis
  • Darah tinggi
  • Lemah jantung
  • Gaot, Migraine
  • Asma
  • Sakit belakang & pinggang

Lain-lain kegunaan.

Kehebatan produk ini memang tidak terbanding, malah bengkungnya boleh dikatakan 1001 macam kegunaan. Antaranya ialah :- 

  • Kalau anak-anak kecil mengalami kembung perut, boleh balutkan perutnya.

  • Bagi kanak-kanak yang demam panas, bengkung dapat membantu mengeluarkan haba yang panas dengan cara membalut badan kanak-kanak tersebut.

  • Biasanya bayi yang baru lahir terkena “jaundis” (kuning), balutkan badannya dengan bengkung untuk mempercepatkan pemulihannya.

  • kalau anda sakit lutut (gaut), bolehlah membalut lutut anda dengan menggunakan bengkung.

  • Kaum Adam pun boleh pakai bengkung, kalau sakit pinggang.

Jaminan

Membaik pulih percuma sekiranya berlaku sebarang kerosakan contohnya fabrik koyak, cangkuk tercabut atau batang keluli penyelarasan patah.

 

Cara-cara memakai

Cara pemakaian coli panjang

 

 

 

 

 

 

 

  1. Sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra
  2. Lekatkan cangkuk di bahagian belakang
  3. Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
  4. Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
  5. Betulkan kedudukan bra

 

Cara pemakaian bengkung pinggang

  1. Lekatkan kesemua cangkuk
  2. Betulkan kedudukannya
  3. Tarik tali pelaras
  4. Tahan nafas dan cangkukkan
  5. Pastikan ianya selesa

 

Cara pemakaian seluar

  1. Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
  2. Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
  3. Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
  4. Perbetulkan kedudukannya agar selesa.

PANDUAN MEMILIH PENCUCI DAN LOSYEN

  1. Gunakan syampu atau losyen yang disyorkan sahaja
  2. Gunakan losyen yang beralkali lemah atau neutral
  3. Jangan menggunakan pemutih klorin.
  4. Meletakkan pakaian dalam ke dalam air setelah syampu atau losyen melarut dengan sepenuhnya
  5. Rendam dan cuci secara berasingan dengan pakaian lain terutamanya pakaian yang berwarna

  

PANDUAN MENCUCI

  1. Dilarang menggunakan mesin basuh, pakaian akan rosak dan  menjejaskan fungsi F.I.R yang terdapat pada produk.

  2. Rendam pakaian ke dalam air, setelah syampu atau losyen larut sepenuhnya
  3. Cuci menggunakan tangan pada suhu air yang rendah iaitu sekitar 30’C
  4. Mencuci bahagian kotor atau bahagian berpeluh dengan menggosok atau mengurut perlahan-lahan dengan tangan.
  5. Biasanya, bahagian pinggul lebih kotor gosok menggunakan tangan semasa mencuci untuk mengelakkan kerosakan.

BEBERAPA LARANGAN PENTING !

  1. Dilarang menggunakan syampu atau losyen beralkali tinggi

  2. Dilarang menjemur pakaian dibawah sinaran cahaya matahari

  3. Dilarang menggunakan seterika

  4. Dilarang menggunakan mesin basuh

  5. Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air

  

PANDUAN MENJEMUR

  1. Penjemuran dilakukan dengan menterbalikkan bahagian dalam ke luar dan betulkan bentuk serta ratakan kedutan-kedutan yang wujud

  2. Jemur sebaik sahaja selesai membasuh untuk mengelakkan kedutan

  3. Jemur di tempat udara mengalir

  4. Jangan jemur di bawah sinaran matahari atau udara panas (ini akan menjejas kualiti kain dan menyebabkan warna menjadi pudar)

98 Responses to “lagi Cerita Premium Beautiful”

  1. hi,

    Saya mempunyai pembaca blog bertanyakan mengenai cara pemakaian premium beautiful. Sebagai meringkaskan cerita saya letakkan llink kepada blog ini di blog saya sebagai rujukan. Can you put mine also…

    Thank you
    MrsLingerie

  2. cintasuami Says:

    Nak tnya, kalau saya skrg saiz bdn XL. Lepas tu pakai korset ni bdn sya kurang jdi saiz M pulak. So, msh boleh pakai ke korset tu? Kn syg jdinya kalau tak boleh pakai lagi. Hrga pulak beribu ringgit.

    • sesiapa yg berminat utk mndptkn premium beautiful dgn harga yg menarik , disertakan dgn hadiah penghargaan..
      col/sms :0129814649
      pd sesiapa yg berminat utk jd bsness partner di seluruh negara pon bole

  3. annur insyirah Says:

    boleh tak emailkan pd saya harga sebenar set ni?sbb saya btl2 nak bli dan dimana stokis yg leh dipercayai?ni email saya annur_elazhar@yahoo.com terima kasih.

    • sham zain Says:

      kalau tul2 berminat, saya ada satu set je lg korset beautiful…
      sy hanya jual cash jer…
      but wit da special price…..
      RM 1250…..cash only…

      bab ukur2 tuh….leh citer lenkali lhh kalau ada yg berminat….
      ada satu set je lagi..
      area kL….

      • saya pun nak jual p. btful rm1300 ke bwah…leh beli asng2…bio aura rm1200 ke bwh…minat col me 0122640224

  4. look nice, but how much???

  5. ddm iwan Says:

    kepada sesiapa yg berminat nk beli set beautiful tersebut bolehlah contact saya 019-2819369 (iwan). harga pasaran rm2000 ke atas tetapi dgn saya boleh dpt hanya dgn harga rm1500. nk beli asing-asing pun boleh…

  6. salam..
    boleh tak sy guna link blog ini utk rujukan customer?

  7. BERAPA HARGA?EMELKAN KE AWEKDESA822YAHOO.COM

  8. sesiapa yg berminat nk beli beautiful atau nak join hai-o hubungi 0135252711

  9. sape nak beli korset premium beautiful secara ansuran
    call saya 013-2781513 nana

  10. sesapa yg berada di sekitar perak berminat dgn korset ni blh hubungi saya. terpulang smada nk bayar tunai atau ansuran.016-2791521

  11. sape2 nak beli premium beautiful and nak join hai-o email saya

  12. sape2 nak beli premium beautiful secara ansuran dan nak join hai-o email saya.umiraies@yahoo.com.my

  13. sepe2 nak beli premium beautiful kwasan Ipoh.email saya umuraies@yahoo.com.my

  14. rugi woo sape tak pakai..
    laki sape tak bg bini pki 10x kali rugi..

  15. sesiapa yang nak beli n bayar secara ansuran bulanan (RM100) sebulan selama 23bulan,leh la hubungi sy 019-2053518-shikin

  16. Siti Najwa Says:

    Sesiapa yg tinggal berhampiran damansara and nak beli Premium beautiful call saya di 019-9774965.

  17. my_deleila Says:

    salamz..
    kalau nak repair corset ni kat mana erk..
    saya dok kat klang. bleh tak emailkan sape2 agen/dealer yg bleh repair balik corset ni?
    TQ

  18. berminat nak beli premium beautiful, sila contack saya 0173552686.

  19. saya dah pakai korset ni semenjak puasa lepas
    alhamdulillah memang kesannya ketara!
    mula2 saya hanya meneman kawan saya yang nak pesan korset ni
    sblm ni saya tak pernah pun tau pasal ni langsung
    setelah dapat dan memakainya
    saya rasa amat selesa dan badan terasa lebih kemas
    walaupun dipakai sepanjang hari (pakai 7pg-6ptg)
    badan lebih cantik dan kelihatan langsing!
    cubalah.. walaupn harganya beribu (saya beli RM2366)
    tapi amat2 berbaloi………….

  20. sesapa yg berada di sekitar ipoh berminat dgn korset ni blh hubungi saya. terpulang smada nk bayar tunai atau ansuran. kawan saya dah lama pakai dan dia kata bagus la.. saya pun dah 2 bln pakai, alhamdulillah. no. saya 05-2417488

  21. hmmm.. betui ke ia berkesan untuk kuruskan badan?leh ke buang lemak2 yg terkumpul di perut.. maklum le pas bersalin. kalau ok berminat gak nak beli..

  22. Assalamualaikum…

    sesiapa yang berminat untuk menambah pendapatan melalui berniaga Hai O Marketing, dialu-alukan untuk menyertai bersama-sama dengan saya.

    bersama-sama kita membebaskan diri dari zon kewangan sukar… kepada zon kewangan selesa…

    dengan usaha yang luar biasa sedikit, kita mampu untuk menjana pendapatan yang luar biasa juga…
    from zero become hero, from nobody become somebody.

    bantulah capaikan matlamat ayah dan ibu kita untuk melihat kaabah didepan matanya sebelum matanya terpejam buat selama-lamanya.

    bantulah capaikan matlamat anak-anak kita yang ingin sambung pelajaran di menara gading tanpa bebanan hutang serta pinjaman…

    bukan susah untuk susah, bukan senang untuk senang.
    jumpa anda di puncak kejayaan…
    0193737951 mahadzir

  23. kepada sesiapa yg berminat nk beli set beautiful tersebut bolehlah contact saya 019-2819369 (iwan). harga pasaran rm2000 ke atas tetapi dgn saya boleh dpt hanya dgn harga rm1500 (cash) atau rm1800 (ansuran). nk beli asing-asing pun boleh… tp harga xdpt istimewa seperti promosi diatas.

  24. sy ada beli set beutiful ni.tp saiz sy dpt ni besar..dealer sy ckp kat die dah habis stok saiz kecil.tau tak mcm mana nk tukar saiz set ni. tq.

    email me: ariva_abby@yahoo.com

  25. hi kiki… sepatutnya org yg jual tu kena bertanggungjawab uruskan penukaran saiz utk awak. kat stokis mmg lmbt kalau nk berurusan. saya cadangkan awak terus tkr di hq di klang. tp set tu awak jgn guna dulu yer. nnti pihak hq xbg tkr. tq…

  26. hai everybody…saya dah pakai set beautiful ni sejak sebulan lebih yang lalu. Hasilnya…alhamdulillah..berat badan saya mula berkurangan sebanyak 5 kg. Belum 4 bulan lagi…hehe.. Bentuk badan pun dah mula terbentuk pada kontur yang sepatutnya.. Pemakaian selama 8 jam sehari termasuk lah hari cuti dah terbiasa sekarang. Dan hasil yang telah di perolehi amat berbaloi sekali dengan harga yang beribu. So…yang diluar sana..yang ada masalah berat badan dan bentuk badan kurang menarik…tunggu ape lagi..beli la set beautiful ni. Insya’Allah..dengan semangat yang kuat tanpa putus asa,anda akan berpuashati dengan hasil nya.

  27. sape nak beli korset premium beautiful dgn ansuran ,hubungi saya..013-2781513-nana
    demontrasi percuma.waranty seumur hidup…
    SiHat+CantIk+Anggun=Yakin..
    Impian Setiap Wanita…

  28. Saya ada beli baju ni dua empat tahun lepas, tapi tak pakai, tp macam sekarang ni saya aktif semula pakai untuk turunkan berat badan,,, baju lama tu ok lagi ke, apa yang perlu saya buat..

  29. hai.. i baru pakai corset ni dalm 5hari.. belum nampak apa2x perubahan lagi… cuma kadang2 ade terbawa sampai tidor.. memudaratkan tak? tapi i boleh je makan banyak masa pakai. itu yang pelik.. saiz beli pun ketat.. risau pulak kalau tak jalan,,,, pls sesiapa yang mahir, advice i skit…. susah hati ni.. barang beribu….aa lagi satu lepas pakai badan gatal2 di temapt yang bergaris tuh !! tension

  30. kepada sesiapa yg berminat nak memeliki set Premium Beautiful yg semestinya idaman setiap wanita disekitar Sri Kembangan, Kajang, Putrajaya Dan Bangi Boleh hubungi saya (zira: 0122920845) harga boleh dirunding & boleh dibayar secara ansuran… mudahkan apa tunggu lagi … baik untu kesihatan dan bentuk badan yang menawan,, tak perlu diet, ubat pelngsing atau sesuatu yg menyiksakan .. cubalah tak rugipun…

  31. kepada sesiapa yg berminat nak memeliki set Premium Beautiful yg semestinya idaman setiap wanita disekitar Sri Kembangan, Kajang, Putrajaya Dan Bangi Boleh hubungi saya (zira: 01226440850 harga boleh dirunding & boleh dibayar secara ansuran… mudahkan apa tunggu lagi … baik untu kesihatan dan bentuk badan yang menawan,, tak perlu diet, ubat pelngsing atau sesuatu yg menyiksakan .. cubalah tak rugipun…

  32. saya pakai bende ni setahun peringkat awl memang bagus efectif tapi bila dah genap setahun semua nya back tu normal….rasa macam tertipu la…..

  33. kiki, u pegi suruh dealer u tu tukar balik saiz dia kat stokis.. jgn dok jual kira nak untung saja, service pon kena gak.. tapi pastikan u xpakai lg boleh tukar, kalu dah kena kat badan u & u dah basuh xleh la.., sebelum dia jual kat u dia kena ukur bdn u dulu baru tau ukuran.., dapat ukuran dia pg la tukar yg size besar tu kepada size u.. I pon dealer gak.., tp i xpenah lg la main jual je ape size pon… sbb niat I nak tgk wanita malaysia ni cantik..

  34. kumeg, untuk aktifkan balik FIR dia, u rendamkan dalam air suam2 kuku selama 5 minit, lepas tu bilas dgn air lalu dan hanger dpn kipas jer jgn jemur kat panas lak.

  35. imazara, kalu bdn rasa gatal tu u teruskan je pakai.. coz dia tgh kuarkan toksit kat dlm bdn u tu.. ketat tapi boleh nyawa lagi ok.. itu mmg saiz u dah.. sintem gatal2 tu akan hilang ikut faktor bdan u, tapi i rasa paling lama pun satu bulan jer.. tapi u kene displin pakai hari2.. basuh kene guna dia punya premium wash., kalu u pakai slalu gatal, u basuh hari2, mlm2 jemur kat bawah kipas, dalam masa 5 jam dah leh kering dah,,, letak kipas kuat2 ckit.. so. teruskan memakainya..

  36. PERHATIAN!!!
    Awas dengan produk tiruan PB atau pengedar yang tidak SAH. Jangan terperangaruh dengan harga yang lebih rendah yang ditawarkan. Pihak pengurusan PB tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang salah saiz, ketidakselesakan, kesan sampingan akibat daripadanya. Sila dapatkan PB dari pengedar sah yang terlatih dalam penyesuaian saiz, demo, penjagaan PB dll. Dengan harga PB yang tinggi anda seharusnya diberi rundingcara secara PERCUMA yang berkualiti untuk kepuasan pengguna.

  37. hi imazara….

    teruskan pakai korset tu.. tindak balas gatal tu adalah tindak balas biasa… lg satu jgn masukkan long bra tu di dlm long girdle.. kesan long bra tu yg wat gatal.. pastu.. dari segi pemakanan pulak.. masa mula2 tu mmg takde effect dari segi pengambilan makanan.. tp slps 2 – 3 minggu anda sdr akan nampak perubahan pada kuantiti yg anda mkn.. saya sdr rasa mcm tu sampai kan saya tak boleh nak paksa utk habiskan mknn yg tinggal lg 2-3 suap…

  38. Salam..

    Sesiapa yang berminat untuk membeli PREMIUM BEAUTIFUL , bolehlah hubungi / emailkan ke fsebiz@yahoo.com atau datang terus ke pejabat saya. Khidmat Nasihat akan diberikan kepada anda secara percuma.

    Boleh membeli secara ansuran ataupun tunai ( Harga boleh dibincang) dan dijamin Berkualiti Tinggi. Sebarang masalah atau pertanyaan boleh terus emailkan kepada saya di fsebiz@yahoo.com .

    Disini saya mengalu-alukan sesiapa yang berminat untuk JOIN HAI-O, boleh emailkan segera butiran diri anda kepada saya. Saya akan bantu anda.

  39. saya nak tanya adakah premium beautiful ini menggalakkan kesuburan wanita

  40. nak tanye..
    size die tu kire mcm mane
    pastu..
    kalo da pakai saiz L..
    kalau badan dah turun saiz M leh pkai lagi x?

  41. Sesiapa yang berminat untuk membeli PREMIUM BEAUTIFUL , bolehlah hubungi / emailkan ke zeety6677@yahoo.com untuk berjumpa bagi sesi suaikenal. Khidmat Nasihat akan diberikan kepada anda secara percuma. Mencegah Lebih Baik Dari Mengubati..InsyaAllah

  42. Sesiapa yang berminat untuk membeli PREMIUM BEAUTIFUL , bolehlah hubungi / emailkan ke zeety6677@yahoo.com.my untuk berjumpa bagi sesi suaikenal. Khidmat Nasihat akan diberikan kepada anda secara percuma. Mencegah Lebih Baik Dari Mengubati..InsyaAllah

  43. yussremyzalita mohd yusoff Says:

    harga sebenarnya berapa untuk satu badan atau satu set..mana satu boleh percaya ni..kalau tawaran harga murah jawabnya produk tiruan jadi harga sebenar bagi bukan ahli berapa?

  44. Sebenarnya harga beautiful ni RM2400-2700……sekarang premium beautiful dah upgrade sbb lepas ni dah ada tag sbb x nak ada org beli yang tiruan.kalau ada sesiapa yang berminat bolehla hubungi saya di talian 019-4961584.Zaman sekarang dah meleset sgt,1 dunia plak tu so inilah peluang yang ada.Rundingan percuma,segala proses diurus oleh saya sendiri,boleh juga kalau nak email tanyakan masalah atau berminat nak jd jutawan disamping melancong percuma nazatulazrinothman@gmail.com
    Org tengah gawat nak shopping pun takut tp kitaorg siap bleh p melancong lagi…..siapa x nak percuma lak tu syarikat bg.

  45. Saya ada set Beautiful Premium untuk dijual. Harga borong. Penghabisan stok. Boleh dibeli secara set atau berasingan. Diskaun yang tinggi boleh diberikan. Berminat? Hubungi saya menerusi email di bawah:

    kyaz07@gmail.com

    Khidmat nasihat percuma diberikan. Stok hanya tinggal beberapa unit saja lagi.

  46. salam…

    kepada sesiapa yg berminat nak beli korset ni boley beli drpd saya….

    adik saya sebelum ni jadi agen n dia mengalami kemalangan..
    ni nak bayar loan dia tetiap bulan…

    sooo saya jual dengan harga RM1500 sahaja (cash)….

    yg lain harap jgn salah faham…
    saya mmg jual utk habiskan stok sahaja…
    n saya bukan ahli…
    just nak help her to clear her debt while she unable to work…

    barang mmg oroginal siap warranty card….
    saya tak tipu…
    n kalau nak tau lebey lanjut e-mail saya…
    boley set masa utk test product n discuss more…

    please mail me at: rumbiane@yahoo.com

  47. Assalamualaikum,

    Tumpang tanya, ada tak sesiapa yang sudi tukar set Premium Beautiful dengan water filter BIO-Aura saya?
    Saya ada water filter (new) nak tukar dengan set korset (new) . Sistem barter.
    Harap-harap ada yang sudi, kalau ada hubungi saya. Terima Kasih

  48. sape nak beli korset premium beautiful dgn ansuran ,hubungi saya..LEA- 012-2697742. saya berada di putrajaya
    demontrasi percuma.waranty seumur hidup…harga boleh dibayar secara ansuran… mudahkan apa tunggu lagi … baik untu kesihatan dan bentuk badan yang menawan,, tak perlu diet, ubat pelngsing atau sesuatu yg menyiksakan .. cubalah tak rugipun…demo dan penerangan Free..🙂

  49. kepada sesiapa yang berada di kawasan kl, kajang, putrajaya, n N9 yang berminat untuk dapatkan maklumat lanjut, or berminat untuk berbisnes, just call no ni. kalo xde kredit mesej je la. sure die akan call balik.

    016-2064313

  50. Bagi sesapa yang dok Penang dan Seutara dengannya yang teringin nak pakai set Premium Beutiful sila hubungi 016-4361775 atau e-mail ke pidicoco@yahoo.com Sessi demo pun boleh bagi bila-bila. Try ja.. bila lagi ?

  51. kamalhes Says:

    Sesiapa yang berminat untuk membeli PREMIUM BEAUTIFUL , bolehlah hubungi (terutama bg yg berada di kws selangor,pj,sg buloh) saya di talian 0176560853/ email ke kahes@yahoo.com untuk berjumpa bagi sesi suaikenal. Khidmat Nasihat akan diberikan kepada anda secara percuma.waranty seumur hidup…harga boleh dibayar secara ansuran… mudahkan apa tunggu lagi … baik untu kesihatan dan bentuk badan yang menawan,, tak perlu diet, ubat pelngsing atau sesuatu yg menyiksakan .. cubalah tak rugi.jagan lepaskan peluang ini.kalau ada sesiapa yang berminat untuk JOIN pun boleh je.kita tetapkan tempat dan masa.

  52. lianaalwi76 Says:

    I just need to know the distributor at kelantan which i can buy the premium beautiful..pliz..contact me at this number 0199939391

  53. ha….sesaper yang dok belah perak dan terengganu juga boleh call saya.rakan kongsi saya akan membantu anda.dapatkan hari ini juga..pastinya anda akan berpuas hati.InsyaAllah….

    016-2064313

  54. hye..kpd kwn2 yg stay kat utara (perak utara,p.pinang,kedah dan perlis)hampa suma boley contact saya kalau nak kan set premium beautiful ni..harga 2000++ ikut saiz k..penghantaran n demo free of charges..ramai yang dah cuba..n so far mmg berbaloi..insyaallah ini adalah satu cara mudah untuk wanita2 luar sana yang ada masalah kesihatan dan berat badan.insyaallah berkesan.. klu berminat hubungi saya

    0164417554

  55. sesiapa yang nak beli PB area Kajang, bangi, sg. buloh and Nilai boleh contact saya and u get free gift (Liz Claiborn Wallet worth 150++ limit untuk 10 set sahaja)..cepat..cepat.. sape cepat dia dapat

  56. To Miss Hana..

    Sy berminat nak tkrkan PB ngan water filter BIO-Aura..sy nak 3 set PB sy coz sy ada permintaan dgn water filter BIO-Aura nie..

    U bleh email sy iznie_83@yahoo.com or text me 017-4715947

  57. Pembetulan…sy nk 3 set water filter BIO-Aura d tkrkan ngan 3 set PB

  58. akum semua…sya pengguna corset ni dh hmpir 2 bulan la..mula2 pakai cam x caya gak..rasa nyesal pun ada..maklumlah dah berabis ribu2 ringgit, tp makin lama tgk kesihatan makin bgus..sakit belakang, lemah badan semuanya hilang..mybe mula pakai ada sikit tindakbalas kot..pastu makin hilang dan terus hilang..kini saya akan terus menggunakannya..terima kasih ‘Premium Beautiful’ kerana menjadikan impian saya menjadi suatu kenyataan

  59. hi…sekarang saya mempunya rakan kongsi di N9.sesiapa yang berminat boleh contact saya.

    016-2064313

    sesiapa yang berminat nak menggunakan PB di area kl,putrajaya, kajang, bangi, N9, tgganu n perak, boleh juga call saya. jangan malu n jangan segan. TQ

  60. kita mungkin kecewa jika gagal …tapi kita patut lebih kecewa jika kita enggan mencuba….
    hai-o marketing 369 adalah pilihan terbaik….
    hai-o my choice for life…
    #PREMIUM BEAUTIFUL terhangat di pasaran…#dapatkan sekarang…superbrand n waranty seumur hidup.
    putrajaya,sentul,muar,johor bahru,melaka,seremban,perak
    013-2781513 nana or nanna_fasha@yahoo.com.my

  61. Kepada sesiape yang berminat nk beli korset Premium Beautiful especially yang duduk di sekitar Johor terutama di Johor Bahru…buleh la email kepada saye iceborxes@yahoo.com atau sms 012-760 5880. kalau berminat nk tambah side income & nk join biz pun buleh😛

  62. kamalhes Says:

    kepada sesiapa yang ingin membeli set pb boleh hunbungi saya 0176560853.sekitar kawasan sg buloh,selayang dan yang di utara juga boleh.pulau pinang,butterwaorth,sungai petani,kulim,bm,boleh saya hantarkan secara personal.demo percuma.

  63. Kalau ada yang nak lelong Set Premium Beautiful boleh juga hubungi saya. 0172654043…. pasti saya borong semua

  64. Hai…Salam 1 Malaysia..
    Sesiapa yang berminat untuk mengetahui khasiat Premium Beautiful dan Bio Aura di sekitar Tapah, Bidor, Teluk Intan dan kawasan sekitarnya, boleh hubungi talian mesra saya untuk khidmat nasihat dan percubaan percuma ( untuk PB ) di 019-7179297 / 019-5761342

  65. penguna bio aura Says:

    dimana saya nak dapat kan alat ganti bio aura…… saya di putrajaya..

  66. I’m interested to buy PB, currently in Kota Kinabalu. Kindly email me. TQ

  67. saya ada beli PB dengan 1 dealer. tp saiznye xseswai..
    saiz yg dapat tu agak besar sikit (utk longbra). smpi skrg bende tu x digunakan. agak2 klu tukar suka sama suka ade tak yg berminat? takpun, klu sy nk tukar kat HQ, camne caranye? kene bawak ape2 ke selain set PB tu?

    • solehah Says:

      jika berminat nak tukar, sms sy 012-6347054

    • ello nora, kenapa tak contact dealer tu tuk perubahan saiz ketika membeli dulu. Rugi sbb nora tidak dpt menikmati kesan pemakaian PB. Di mana lokasi nora? atau boleh hubungi email saya nanti

      • kalau sy berminat tapi nak cari org jual leh gune ansuran xjumper la..
        ade x kenalan yang jual korset ni kat area melaka tengah.

  68. sham zain Says:

    satu set corset beautiful utk dijual…wit daa special price, n cash only…kalau utang susah arr skitt…
    cash…RM1350….saiz kena ukuq dulu lh, cam biasa….
    ada yg berminat..? email sy
    bezcurt@yahoo.com
    atau, sms je ….012 2666876

  69. ada x sesiapa yang nak jual premium beautiful – saya nak bli brape pun set yg ada, dengan harga 450 1 set.

  70. ada sesiapa x nak jual pb dengan harga 450 1 set. e-mail saya segera!

  71. sy nk beli sabun pencuci korset PB ni. sy kat penang seberang jaya. boleh beritahu sy kat mana nk cari kedai hai o kat sini? dulu beli PB ni kat KL. org KL tu taktau kt penang kedai katne. itulah mslh sy. nk pakai pun tak boleh sbb tak basuh lg. tolong ye.

  72. sy berminat??tapi xmampu nak beli dgn byrn secar cash…ade x yg leh amik utang dalam rm100 sebulan ker?kalau ade leh x beritahu sy???

    • slm liza… jika berminat dgn pb secara ansuran ..hubungi saya… kita boleh bincangkan cara pembayaran ..0172654043

  73. sape da jual p.b murah…nk beli……bio aura da x…..????please inform me 0122640224

  74. salam..
    sesiapa yg ingin kan pb tp x mampu nk byr cash.. boleh email sy.. harga boleh runding.. masih byk saiz..

  75. kepada yg berminat tuk tahu dengan lebih detail ble email saya suriani_ismail@yahoo.com……promosi rebet…………….

  76. hai frndz…saya da jual premium btful rm1200-rm1900 mgikut saiz..if brmnat u all can col or msj me..0122640224..tq..free give wash pb.

  77. assalamualaikum. Ada tak sesiapa boleh tolong saya utk tukar set kecil pb kpd set besar? long bra saiz 95d,long girdle saiz 98/4l dan waist nipper saiz 98/4l. Saya ada long bra saiz c95.d90 dan 85e. long girdle saiz 70/l. Waist nipper saiz 90/3l. Kalau dada bolehle hubungi saya di talian 012 9360427. Tmksh.

  78. sesiapa yg berminat beli beautiful premium boleh beli dgn saya secara cash atau ansurans..
    boleh email sy di sini
    inahpm@yahoo.com ATAU inafahmi83@gmail.com

  79. says nk beli pb tp x tau di mana nk beli..saya di johor bahru..klu blh nk beli scr ansuran..nk cr dealer yg btl2 sah dan pandai mengukur saiz pb ngn btk bdn sy.lg senang klu le jmp utk mdptkn penerangan yg lbh terperinci.tq.

  80. salam… saye dh pakai PB dh lame so ader la hook yg dh nk tercabut so kat maner saye nk anta betulkan …sye skrg duk di JB

  81. saya da nk jual korset premium…hrge dr rm1500-rm2oo0 mgikut saiz ukuran..if u all brmnt col/mesj me..0142465921..tq….

  82. Saya berminat beli korset ni secara ansuran atau dengan harga diskaun bagi menghabiskan stok.

    saya nak jumpa sendiri orang yang nak jual. saya tinggal di shah alam

    boleh call/sms 019 3998366

  83. nurul aliez Says:

    kpd sesiapa yg berminat pd pb.. boleh sms saya 012-9118691.. saya berada area seremban.. saya sgt2 percaya pd pb ni krn saya sendiri kena slip disc di L1.. kwn suh saya pakai bengkung ni n terasa sgt perubahannya tidak terasa sakit sgt akibat slip disc ni.. sblm pakai bengkung ni seluruh kaki saya sblh kiri rasa kejang n kebas sentiasa.. skrg alhamdulillah ok sedikit demi sedikit..

  84. Saya di muar..kat mana ya nak dpt kan set pb ni..kalau dpt harga baik saya nak beli

  85. Kalau ada dealer pb di area bandar muar leh email saya..nurainis@gmail.com kalau dpt harga baik saya akan beli cash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: