Archive for May, 2008

Jimat Elektrik

Posted in Uncategorized with tags on May 29, 2008 by sya77

AlatPenjimatan.Com

Banyak perkara yang merunsingkan dalam hidup seharian. Minyak naik, air naik, beras naik, barang keperluan lain naik, elektrik naik. Ntah apa lagi yang akan naik harga ek. Harap-harap Hai-o marketing tidak menaikkan harga produk pakaian dalam premium beautiful. Naikkan bonus ok juga. Pastinya usahawan hai-o akan tersenyum lebar. Tapi bab kali ini saya ingin kongsikan bagaimana anda boleh menjimatkan elektrik dengan cara mudah. Mudah??. Ia, sungguh mudah. Plug in dan stay, tunggu bil dan bayar. Bahkan kali ini penjimatannya adalah 30% lebih jimat. Kini teknologi makin canggih. Dan saya kagum dengan alat penjimatan ini oleh kerana ia direka oleh orang melayu. Secara praktikal dan mendapat maklumat lanjut berkaitan alat penjimatan elektrik, hit me now

Psstt..dapat bonus hai-o bole beli satu.

Bagi kawan makan satey

Posted in Uncategorized with tags , on May 26, 2008 by sya77

Adakalanya kita boleh belanja kawan makan hidangan yang best-best agar persahabatan lebih erat. Kalau boleh buat sendiri lagi baik. Banyak resepi yang kita boleh cuba. Resepi masakan boleh didapati di kedai-kedai buku dan banyak juga di internet. Banyak kelebihan kalau kita buat sendiri. Contohnya seperti Satey. Sesambil kita berborak berkaitan Satey ada eloknya kita menyelit sedikit sebanyak berkaitan kesihatan dan disitu lah kita dapat membuka peluang berkaitan pakaian pembentukan badan premium beautiful dari hai o marketing. Kita kaitkanlah kalau makan banyak satey boleh membuatkan gemuk. Emmm…iye ke??. Kaitkan aje berkaitan kesihatan. Dapat jual satu set pun jadilah.

Tapi saya tak tahu buat rempah satey yang sedap. Rempah satey kat mana nak dapat..(jawapannya ada disini)

Download E Book Percuma untuk bakal pengantin

Posted in Uncategorized with tags on May 26, 2008 by sya77

Anda Nak Kahwin? Dah Bersedia untuk Kahwin?
Takut Menghadapi Hari Bahagia Anda?
Gemuroh untuk Akad Nikah? Kami Ada
Berita Baik untuk Anda…

Kami ada 3 berita baik untuk anda khusus kepada usahawan/bakal usahawan Hai o marketing

Dapatkan ebook dan Panduan PERCUMA mengenai perkahwinan, KHAS untuk anda
yang akan melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi. Yang best nyer, anda boleh
download produk di bawah tanpa perlu membayar walau 1 sen pun! Download Page Here

 

 

Posted in Uncategorized on May 26, 2008 by sya77

Anda Boleh Jadi Raja

Posted in Uncategorized with tags on May 25, 2008 by sya77

Kalau nak jadi raja mentadbir negara susahlah bagi kita rakyat jelata. Lebih baik jadi Raja Sehari. Tetapi nak jadi raja sehari juga memerlukan jumlah wang yang banyak. At least kena ada RM20K keatas. Kalau kat area bandar lagi la kos tinggi. Nak cari calon pun satu hal juga. Ada ke orang ndak kat kita. Oooo dah ada calon, alhamdulillah. Kumpul duit dan masuk meminang pastu tetapkan tarikh untuk menjadi Raja Sehari. Jangan lupa belikan produk premium beautiful dari hai-o marketing untuk bakal permaisuri. Perghhh, nampak cantik, kontur menarik. Pasti ramai yang memuji.

Kini anda ada satu lagi peluang untuk menjadi Raja. Raja ape?. Raja kapoor..ooohh.. bukan. Tetapi menjadi Raja Adsense. Tak faham dengan maksud Raja Adsense. Tidak mengapa, kini anda boleh mandapat panduan Raja Adsense. Beli dan amalkan panduan Raja Adsense. Dan anda boleh menjadi Raja Adsense…tadaaaaa

Kini Anda Sudah Boleh Memasang Blog Sendiri!

Posted in Uncategorized on May 23, 2008 by sya77

Di sini saya ada satu info menarik untuk dikongsi bersama.

Jika anda mahu membina blog anda sendiri sama ada untuk
perniagaan hai o marketing / memberi maklumat mlm atau untuk menjana pendapatan dengan pelbagai
cara, Pakej Kit Blogger adalah satu panduan yang berguna
untuk anda.

Di dalam pakej ni, anda akan ditunjukkan langkah demi
langkah proses pemasangan blog dot com anda sendiri dan
bagaimana menjadi blogger yang hebat.

Untuk berjaya di dalam blogging, anda perlu “memulakan
langkah pertama dengan betul”. Melalui pakej ebook tersebut
anda akan dibimbing bagaimana bermula dengan betul melalui
satu Pelan Tindakan yang bersistematik dan tersusun.

Jika anda selama ini mencari-mencari panduan membina blog,
maka hentikan pencarian itu kerana ia hanya membazir masa
anda sahaja. Dengan Pakej Ebook Kit Blogger, kini segalanya
sudah siap sedia untuk digunakan dan sebahagian besar masalah
anda akan selesai.

Pemasaran Produk Hai O marketing melalui Video

Posted in Uncategorized on May 22, 2008 by sya77

Kita sering melihat video. Tidak kiralah cerita seram, romantik, suspentik, menjiwatik. Adakah anda perasan video tersebut sebenarnya boleh mendatangkan duit. Kehidupan anda juga boleh mendatangkan duit apabila kita transfer kepada video. Anda jadi pelakon ? pergh..boleh lakukah. Jika anda tidak mempunyai bakat tidak perlulah anda menjadi pelakon. Sebagai contoh anda ambil sebarang produk dan biarkan ianya berlakon untuk anda. Letak jer premium beautiful keluaran Hai o marketing pada patung model. Kemudian ambil gambar dan transfer kepada video. Masukkan ke dalam u tube untuk pengiklanan. Itupun dapat memberitahu orang ramai agar produk premium beautiful boleh didapati dari anda. Kini kaedah video u tube amat meluas. Ramai yang melayari dan mencari video di u tube. Semuanya adalah percuma. Tetapi kaedah terperinci adalah rumit bagi ramai orang yang tidak tahu. Namun segala kaedah telah di permudahkan dan boleh diikuti dengan panduan terperinci dari individu penyedia. Anda boleh belajar mengiklankan apa-apa sahaja produk samada premium beautiful dari hai o marketing ataupun jual kraftangan atau apa-apa aje yang anda minat nak jual. segalanya ada pada panduan pakej pemasaran video.