Archive for April, 2009

Search Enjin Buat Duit Untuk Usahawan Hai-o marketing

Posted in Uncategorized on April 16, 2009 by sya77

Saya telah menerima email dari kawan saya :

————————————————————-

Kat sini ada satu link, kita x perlu buat apa..cuma kita kena sign up saja..x yah bayar pon…simple jer..pastu jadikannya kita punya search engine..haaa..tiap kali kita guna search engine tuh..duit akn masuk kat kita punya account…masuk terus ka paypal..duit tu plak bukan dalam USD..tapi euro..erm..cuba kira..kalau dpt pound 30 x 5.30(currency)=RM159…agak byk tuh…erm…lagi byk bila kita promote org sign up under kita…mcm yg sy buat sekang ni..hehehe..try ler..mn th rezeki melimpah nnti…

—————————————————————————

Pada pandangan saya sesambil search melalui search enjin yahoo, google, altavista, avast ataupun segala macam search enjin yang tidak memberi bayaran kepada kita,ada baik nya saya mencuba seperti yang dicadangkan oleh kawan saya.  Kalau cuba pun bukannya rugi, hari-hari pun kita still search perkara-perkara yang kita ndak. Sesambil search dengan menaip premium beautiful ataupun hai-o marketing dalam kekotak carian dapat juga menambah pendapatan.

Apa yang saya ketahui, anda cuma register percuma di laman web homepage-friend dan setkan laman web serch homepage friend sebagai front page laman web anda. Hari-hari anda search akan dibayar sebanyak 50% dari revenue. Dalam sehari kalau kita search hai-o marketing atau menaip premium beautiful setiap hari sebanyak 10 carian sehari boleh gak kumpul sebagai duit poket. Kelebihan lain emm..jika anda memperkenalkan kepada rakan anda, sama seperti kawan saya dan saya buat ni. Maka anda mendapat sebanyak 10 %. Sistem ni macam Multilevel jugak ler. Lagi ramai yang masuk register dibawah anda maka lagi banyak ler anda dapat. Kalau nak tahu lebih detail seeloknya anda lawati homepages Friend sendiri.

I have started using a great web search service that allows me to earn money from searching in my normal way. It`s quick and free to set up, keeps you up to date on your earnings and pays out monthly.

psstt…search ler premium beautiful ataupun hai-o marketing bebanyak untuk mendapatkan bonus bulanan anda ek .

Affiliate Pro Hai-O Marketing

Posted in Uncategorized on April 6, 2009 by sya77

Just make Affiliate Pro Hai-O marketing from Dream to reality.

Attention Affiliate Hai-O Marketers: If you did not make an easy $500 to $5,000 profit last month, here’s how to guarantee that you will next month…

Revolutionary ‘Profit-Predicting’ Software
Almost Instantly Uncovers Sure-Money
Affiliate Program & Keywords That You Can
Plug-in & Profit today

Skeptical?… With the steady flood of BS cramming your inbox these days, I don’t blame you… That’s why I’m going to show you EXACTLY how this software took a flat-lined affiliates web page and shocked it alive pumping $3,579 a month overnight.

Best Part… You can download this software today and immediately launch the most profitable affiliate campaign of your life!

Keep reading and discover…

How to create $100 a day affiliate campaign whenever you want… so that you can have as many affiliate websites that provide you a steady passive income.
Immediately transform ANY of your dead affiliate website to a steady income stream that pumps out hundreds or thousands per month with just a simple copy & paste to your webiste
How to uncover a list of “hidden” keywords that no one else will be using. You’ll pay far less for the hot clicks your competition never even sees…
Peek under the hood of other affiliate pages to find out what’s working before you go live. Steal the best headlines and keywords to guarantee high commissions…

For More imformation : Click Here!