Search Enjin Buat Duit Untuk Usahawan Hai-o marketing

Saya telah menerima email dari kawan saya :

————————————————————-

Kat sini ada satu link, kita x perlu buat apa..cuma kita kena sign up saja..x yah bayar pon…simple jer..pastu jadikannya kita punya search engine..haaa..tiap kali kita guna search engine tuh..duit akn masuk kat kita punya account…masuk terus ka paypal..duit tu plak bukan dalam USD..tapi euro..erm..cuba kira..kalau dpt pound 30 x 5.30(currency)=RM159…agak byk tuh…erm…lagi byk bila kita promote org sign up under kita…mcm yg sy buat sekang ni..hehehe..try ler..mn th rezeki melimpah nnti…

—————————————————————————

Pada pandangan saya sesambil search melalui search enjin yahoo, google, altavista, avast ataupun segala macam search enjin yang tidak memberi bayaran kepada kita,ada baik nya saya mencuba seperti yang dicadangkan oleh kawan saya.  Kalau cuba pun bukannya rugi, hari-hari pun kita still search perkara-perkara yang kita ndak. Sesambil search dengan menaip premium beautiful ataupun hai-o marketing dalam kekotak carian dapat juga menambah pendapatan.

Apa yang saya ketahui, anda cuma register percuma di laman web homepage-friend dan setkan laman web serch homepage friend sebagai front page laman web anda. Hari-hari anda search akan dibayar sebanyak 50% dari revenue. Dalam sehari kalau kita search hai-o marketing atau menaip premium beautiful setiap hari sebanyak 10 carian sehari boleh gak kumpul sebagai duit poket. Kelebihan lain emm..jika anda memperkenalkan kepada rakan anda, sama seperti kawan saya dan saya buat ni. Maka anda mendapat sebanyak 10 %. Sistem ni macam Multilevel jugak ler. Lagi ramai yang masuk register dibawah anda maka lagi banyak ler anda dapat. Kalau nak tahu lebih detail seeloknya anda lawati homepages Friend sendiri.

I have started using a great web search service that allows me to earn money from searching in my normal way. It`s quick and free to set up, keeps you up to date on your earnings and pays out monthly.

psstt…search ler premium beautiful ataupun hai-o marketing bebanyak untuk mendapatkan bonus bulanan anda ek .

4 Responses to “Search Enjin Buat Duit Untuk Usahawan Hai-o marketing”

  1. askum
    boleh sy tau dimane kelas/seminar hai o akan diadakan pd mgg ini disekitar kl/gombak?

    TQ

  2. salam…
    nak join Hai-o …nak penerangan lanjut..area TERENGGANU… sms nama dan lokasi anda…0179258865
    kita jumpa dipuncak kejayaan…

  3. salam mod..tumpang iklan😛

    minat nak tambah pendapatan/savings?
    area seremban, senawang, port dickson

    sms nama,lokasi to fazi – 0123901023

  4. boleh ajarkan saya bagaimana nak daftar di web ini?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: