Menaja Premium Beautiful hai o marketing group 369 sambil berkebun

Betul betul betul. Sambil saya berkebun kat rumah pun masih ada penajaan yang berlaku oleh rakan premium beautiful group 369. Inilah kelebihan yang berlaku jika kita mengamalkan sistem multilevel berperingkat. Hari ini kita membuat sebarang penajaan ..esok kita berehat. Tetapi semasa kita berehat itulah downline kita still membuat penajaan. Win win situation..aDA KETIKA kita perlu mempunyai masa rehat yang mencukupi .sesambil melihat tanaman dan sesambil memberii makan ikan keli / tilapia ..sesambil mendengar hiruk pikuk ayam kampung yang sedang membesar seronokk gak. Tambahan pula tanah 5 ekar yang saya ada perlu diberi perhatian. Tanaman cili sudah memberi hasil. Alah ..jual 15 hengget sekilo pun dah berebut orang ndak. Itu pun tidak mencukupi. Setakat hari ini cuma 5 kilo sehari dapat dikeluarkan. jagung yang ditanam sudah lama habis..itupun nak kena tanam balik tu. Ubi ? dah ada kat bara api tu. kejap lagi boleh makan. Sayuran..berlambak dah saya tanam..jadi, tak perlu lah beli kat pasar. Bahan asas lain sumer dah ditanam. Tanah sawit 10 ekar tu nak kena pagar..senang kan lembu dan kerbau tu nak diusha. karang lepas ke kebun orang lain susah gak jadinya. Cendawan..? saya baru buat bangsalnya..tapi yang pasti penduduk kat sini (rahsia) sudah mula menempah cendawan. Walhal hasilnya tak nampak pun lagi. Baru planning..tapi tempahan dah ada..ada kelebihan juga kita berbaik dengan penduduk setempat. Nak jual produk premium beautiful hai o marketing (group 369 ) dah lama sold out. Jadi ..jual ajelah hasil kebun kat diorang. Planning ke depan masih ada lagi dalam kepala ni. Tunggu satu2 selesai. macam2 nak buat tapi yang penting dapat menjana pendapatan untuk penduduk setempat. Kalau produk yang dihasilkan berkualiti jadi banyaklah permintaan. Tambahan banyak projek boleh dihasilkan secara senang.. apa yang senang??? Saya bagi contoh..ikan keli yang dipelihara kalau dulu terpaksa kita membelanjakan jumlah wang yang banyak untuk membeli palet (makanan) dan diberi makan setiap hari tapi dengan adanya teknik terbaru kita tak perlu mengeluarkan duit yang banyak. Beri makan sekali dan tunggu sehingga ikan keli membesar. Nak tahu lebih lanjut ye.Begini citernya. Kita perlu menyediakan kolam keli samada dari simen/ batu bata ataupun menggunakan kanves. Kemudian kanves itu dineutralkan agar tiada bahan kimia. Untuk meneutralkan kanvas bahan diperlukan adalah seperti berikut. Cuka makan batang pisang semua bahan tadi dibiarkan dalam rendaman air yang setinggi kepala lutut orang dewasa. Setelah itu bersihkan , keluarkan semua bahan tadi.. Penyediaan Kolam Masukkan pasir + air sedalam 1 1/2 kaki ..kemudiaan masukkan makanan BIO 1(1 bag untuk 2 ribu anak ikan keli) dan masukkan pokok kiambang air + kangkung air.. biarkan selama seminggu. Selepas itu masukkan anak ikan keli. Dan tunggu sehingga kutipan hasil selama lebih kurang.. emmm sampai besarlah… tak perlu dah kasi makan.. cukuplah B1 sekali jer bagi.. Kalau bab ayam lak..kena pakai jenis kacukan.. ayam kampung + Ayam perancis.. 3 bulan dah boleh sembelih… BIla dah malam lak…kebun tu tinggalkan kendian mulalah kita membuat penajaan hai o marketing -premium beautiful bersama group 369…hidup mesti mau simple…kan?

7 Responses to “Menaja Premium Beautiful hai o marketing group 369 sambil berkebun”

  1. sham adlin Says:

    assalmualaikum……
    sesiapa yang ingin dengan hai o sebagai penbekal product bio aura dan premium beautiful.. hubungi saya adlin ditalian 0139428601 atau email adlinyuziman@ymail.com
    area kelantan (kota bharu)

  2. wah, x pernah lg sy dengar cara bela ikan keli mcm tu.. betul2 jimat. adik ipar baru bela ikan keli 2kolam, tp bg mkn palet agknye.. bole la kongsi tips dr sini.. boleh ke tuan tanah..?

  3. kalau nak beli Bi tu dan cara2 nak membesarkan ikan keli atau lintah just visit http://www.yatilintah.com

  4. taipan 181 Says:

    berita bagus tentang group taipan 181, salah seorg leader bernama che mak(Che Mohd yani) sama isterinya kuyah sedang disyasaki dan disyahkan benar olen HQ hai-o atas kes penipuan downline bio-aura sebanyak 70 unit berjumlah agar2 RM 160,000.00. tolong wi-wikan berita ini pada semua group tentang kes ni.

  5. razali yusuf Says:

    ada masalah terutama kes penipuan yg membabitkan wang beribu2 lemon,sila buat adun d HQ.beserta bukti2.jgn biarkan diri anda diperbodohkan oleh individu2 yg mukanya org tapi penyamun.k cau

  6. Tak baik buat fitnah tau… Che Mad Yani dan Kuyah masih aktif dan makin melimpah ruah rezeki dalam HaiO…. Jangan ada perasaan PHD, tak baik tau… Rezeki dalam haiO insyaAllah masing2 ada…. Percayalah pada rezeki Allah…😉

  7. klu rajin bru dpt tp ader ckit income kt upline…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: