Salam Ramadan buat semua komuniti hai o marketing dan kunjungan setia premium beautiful

Sempena bulan Ramadan.. pihak admin premium beautiful mengucapkan selamat berpuasa dan selamat Hari Raya..haha.Orang kata lambat lagi Raya.. Bulan puasa pun baru beberapa hari. Tapii bagi saya, puasa sebulan akan sekejap berlalu..pejam celik dah esok hari..ada yang akan mendapat keuntungan dan ada juga yang beroleh kerugian jika asyikk memikirkan perkara perkara yang negatif, tiada daya tindakan. Ada juga yang tidak berbuat apa-apa, namun tatap juga mendapat keuntungan..kira nasib jugak ler. Kalau nak ikutkan kadak dan kadar, sesiapa juga sudah ditentukan hala tuju hidup masing-masing. Ada yang berbakat seni, kepimpinan dan macam-macam bakat terpendam. Sekiranya kita pandai menggunakan bakat sediada di gilap dan diasah kepada kebaikan pastinya mendapat kebaikan. Sebelum ini juga kita tidak tahu apakah bakat kita yg belum diasah itu. Saya dahulu langsung tidak tahu meniaga. Macam-macam alasan saya berikan. Tidak yakin dengan kemampuan diri, tidak berani mencuba malah takut..Apa yang penting permulaan diri saya berniaga adalah disebabkan oleh faktor desakan hidup. Kewangan tidak mencukupi malahan tomahan dan kejian kerap kali diterima. Disitu lah saya memulakan langkah. Setiap orang pasti mempunyai faktor yang berbeza. Ada katagori manusia memang dah berbakat meniaga dari kecik malah sangat2 berminat untuk mendapat keuntungan. Tidak kisahlah bagaimana caranya permulaannya yang pasti kita perlu mendapatkan keberhasilan yang terbaik. Dalam bulan puasa juga adalah bulan terbaik untuk kita membersihkan hati dan mengekang hawa nafsu. Malahan perlu anda tahu bahawa bulan puasa juga adalah medan terbaik bagi berniaga dan mendapat keuntungan yang maksima. Tambahan sekarang kita dilengkapi kemudahan internet. Tak kenal pun boleh membeli. Tak jumpa pun boleh berniaga. Kaedah-kaedah tersebut perlu dipelajari. Teman saya walaupun berfacebook sambil santai sudah menjana ribuan ringgit dalam sehari. Dalam sehari dapat ribu..kalau bulanan sangat-sangat baiklah. Itulah rezeki kepandaian masing2.

Bagaimana pula dengan komuniti Hai O marketing dalam penjualan produk (premium beautiful / bio aura / dll). kuasa beli masyarakat juga amat2lah besar dan mendapat sambutan. Yang perlu anda bergerak dan melakukan kaedah 2 yang sesuai dan meyakinkan.

Sekali lagi admin premium beautiful mengucapkan anda serta seluruh ahli keluarga mendapat keberkatan dari Allah Swt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: