Kenali Kami

Terlebih dahulu ingin saya ucapkan berbanyak terima kasih kepada anda yang bakal menjadi sebahagian keluarga Hai-o marketing dan salam sayang dari kami kepada anda yang sudah menjadi keluarga Hai-o Marketing terutama kepada usahawan group 369. Website ini bertujuan menaikkan lagi semarak Hai-o dan menjadi sumber impirasi kepada usawan dan bakal usahawan agar sama-sama kita menuju kejayaan yang diimpikan.

Sebagai pembuka bicara ingin saya tanyakan kepada anda satu persoalan. Adakah anda suka berniaga?. Jika jawapan adalah “Ya”. ucapan tahniah kepada anda. Bagi saya perniagaan bukan ‘kesukaan’ tapi ianya merupakan satu tanggungjawab yang perlu dipikul bersama. Apa yang patut anda suka adalah dapat mencapai segala impian dan berbelanja tanpa had itulah yang dinamakan kesukaan yang sebenar. Kita berniaga adalah sebagai tempat mencari sumber kewangan agar hidup lebih terjamin. Malahan MLM juga merupakan salah satu tempat dan menjadi medan untuk kita sama-sama mencapai keinginan. Jika anda menganggap MLM boleh menjadikan anda kaya dengan cepat, ianya adalah anggapan yang akan mengecewakan anda. Ini disebabkan MLM adalah tapak untuk membina kekayaan dengan cara membina dari tapak sehingga ianya benar-benar kukuh sedikit demi sedikit melalui perkongsian bijak.

Cuba anda tanya diri anda. Adakah anda boleh berjaya dalam bidang MLM. Sudah tentu boleh sekiranya anda dibekalkan dengan ilmu dengan secukupnya dan dapat membina perhubungan dengan rakan kongsi dengan penuh tanggungjawab. Jika anda bertanya kepada orang yang tidak cukup ilmu MLM , dengan mudah seseorang itu akan dapat memberi jawapan yang negatif dari pelbagai sudut.

Akhir kata, fikirlah untuk berjaya sudah tentu anda berjaya, jika anda fikirkan kegagalan sudah pasti anda menemui kegagalan.

Yang Benar

Admin Premium Beautiful

34 Responses to “Kenali Kami”

  1. HAMZAH SUOT Says:

    I WANT TO KNOW ABOUT HAI-O MARKETING PLANE..PLEASE HELP ME

  2. En Hamzah…terima kasih kerana berminat dalam hai o marketing…untuk saya menerangkan secara terperinci agak mustahil…jika sudi en hamzah bagi phone no…dan ada kesempatan saya akan bertemu en hamzah….bole kita minum2.

  3. sy cuma nk th….perniagaan ini ade jlnkn satu pelaburan?dimana ramai yang melabur untuk produk ini?

  4. Bleh sye tau berkenaan dgn Hai O Marketing nie…?

  5. Salam ceria, segala persoalan yang diajukan akan di balas melalui email …harap maklum.

  6. sy nak tahu lebih lanjut lg tentang hai-o marketing…plzz e-mail atau call saya di talian 0123499954.klu boleh nak tahu tentang produk bioaura…

  7. sitifatimahmohamad Says:

    saya ingin maklumat lanjut mengenai Hai-O Marketing , tentang bagaimana ia memberi manfaat dan cara beroperasi.. dan sebagainya

    Juga mengenai peluang pelaburan yg ditawarkan..
    Boleh menghubungi saya melalui email atau di talian 0173628767

  8. rizalrahman Says:

    saya nak tahu pasalhai-o tapi saya di utara mcm mana?

  9. emaliya, saya tak sempat nak ukur figure.. tunggula next week k

  10. kwn saya ada kenalkn bioaura produk kepada saya dan mengenai bagaimana nak menceburi bidang ini.tapi saya x lepas nak buat loan.kalau lepas pun hanya blasan ribu sahaja.saya berminat untuk menceburi tetapi kurang pengetahuan dan modal.munking en.dpt membantu untuk memberi idea kepada saya.saya ingin mengubah hidup keluarga saya.

  11. a’kum,
    saya berminat utk mengetahui tntg perniagaan mlm hai-o, apa yg akan di dapati sekiranya menceburi bidang ini dan bagaimana ianya beroperasi.bolehkah berikan penjelasan kepada saya.e-mail saya di shaiza_01@yahoo.com

  12. Sejauh mana Hai – O ni dijamin tak menipu para downliner???
    saya dah kenal bisnes ni, tapi saya nak bertambah yakin utk join ni.

  13. salam…
    sesiapa yang berminat untuk mendengar tentang bisnes hai-o pls reply msg ni bersama no fon…saya akan contact kemudian…untuk makluman saya tak kisah di mana anda berada…tq.

  14. pls email/cal 0124233016

  15. Saya nak lebih info. Tq

  16. saya nak tahu, macam mana plan marketing , dan pengiraan bonus, bagaimana mereka yang mengambil loan tidak dapat membayar, adakah up line akan membantu.

  17. FARRAH IDAYU MAHAYUDIN Says:

    akummm….. saya nak join hai o marketing mcmn ye????

  18. nk tnya xblh ke bli asing2

  19. sya nk tau lbh lanjut mgenai product hai -o….premium beautiful

  20. sesiapa yang berminat ingin mengetahui tentang lebih lanjut lagi berkenaan hai o ini boleh la hubungi saya di talian ~ 012-2221780 (rynn)..jika perlu saya akan terus menemui anda di mana jua anda berada… cewahhhhh~~~ jgn malu2 ye…!!

  21. Hai..saya dah join Hai-O hampir 1 bln. Hanya 3 langkah mudah untuk dipratikkan. Pada sesiapa yang berminat di area Penang boleh hubungi atau sms @ email kepada saya, Syekin :013-4092979, Syah 013-4826145 emailkan Ekin369@yahoo.com.my

  22. salam,betul ke selama 14 bulan dapat rm4000.tq

  23. saya memang nak join tapi,masalah loan saya tak kerja,tapi saya yakin saya boleh buat,coz saya memg dah banyak join mlm tapi saya tengok plan marketing hai-o memang best-sila hubungi saya jika boleh membantu.019-2980609

  24. eizabods Says:

    i need more explaination bout hai-o…pls email me some detail…tq
    pjy_miura9@yahoo.com

  25. hi…sesiapa yg nak tau atau nk dgr explaination tentang hai-o marketing plan boleh la berhubung dengan saya..di area KL…especially bangi/putrajaya/kajang/serdang/ampang….saya mempunyai ramai pembeli pb..tapi saya sudah tiada set utk dijual..saya boleh bantu anda utk jual set…:):)

    boleh hubungi saya di talian 0123781700

    thanks

  26. Anwar HJ Mawardee Says:

    Boleh tak org Spore jadi member?

  27. satu peluang perniagaan yang sangat menajubkan sila hubungi hasni 0193285292 untuk makluman lanjut

  28. peluang yang sangat menajubkan dan jaminan pendapatan

  29. a’kum…sy nk tau a to z..

  30. email kepada saya sekiranya ingin mengetahui secara lanjut berkenaan plan hai-o.

    zamri04@gmail.com

  31. Penerangan Hai-o percuma….anda berada di DUNGUN TERENGGANU,berminat SMS NAMA DAN LOKASI KE 0179258865…
    DENGAR DULU BARU TAHU…JOM…

  32. jom join hai o yg dah terbukti kukuh!!

    area neg sembilan can contact me (fazi) at

    0123901023
    fazila8434@yahoo.com.my

  33. Salam….sy nk minta tlg kepd admin blog…kalo sy nak jual semule sy puny bengkung premium beautiful boleh tak?…sy br sekali jer pakai…sebb xmuat….sy memg nak tolak harge murah…dalam rm550 pon xpela…sy boleh la bg skit2 komisen pd pihak admin…harap admin blog ni boleh tlg…boleh contct email sy kalo sudi nk tlg sy…terima kasih

  34. aedhy adha Says:

    halo kawan sy ada satu bisnes yg dpt mengubah hidup anda..xperlu bercakap..xperlu ada modal sendiri..semakin lama kita keje semakin bertambah hutang..betul x..semakin lama kita bekerja semakin kaya majikan anda..anda dpt apa..anda mcm tu la jgk..fikir2kan..

    call sy klu berminat..0176967810..aedhy adha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: