Rantaian Kasih Hai O -premium beautiful

As salam..dan selamat sejahtera

Sudah lama admin tidak mengupdate siri-siri premium beautiful ni sekian lama. DUk berehat panjang dan membuat kerja-kerja yang saya suka. Membantu dan terus membantu. Anda semua sihat dan bahagia? Kalau tidak gembira diam-diam sudah. Mungkin anda perlu mencari kedamaian dengan cara mendekatkan diri dengan Maha Kuasa. Mohon kebaikan dan kesudahan yang baik. Teguhkan iman dan kuatkan semangat. Jatuh bangun dalam kehidupan adalah perkara biasa. Jika keadaan tersiksa jiwa raga, ucapkan syukur ..sakit senang susah payah kita perlu redha. Lebihkan senyuman dan tingkatkan sedekah. Lengkapkan dengan keimanan. Sembahyang jangan tinggal dan tambahkan dengan amalan pagi..MAHU ?

ALLAHUMMA INNADH DHUHA-A DHUHA-UKA, WAL BAHAA-A BAHAA-UKA, WAL JAMAALA JAMAALUKA, WAL QUWWATA QUWWATUKA, WAL QUDRATA QUDRATUKA, WAL ISHMATA ISHMATUKA. ALLAHUMA INKAANA RIZQI FIS SAMMA-I FA ANZILHU, WA INKAANA FIL ARDHI FA-AKHRIJHU, WA INKAANA MU’ASARAN FAYASSIRHU, WAINKAANA HARAAMAN FATHAHHIRHU, WA INKAANA BA’IDAN FA QARIBHU, BIHAQQIDUHAA-IKA WA BAHAAIKA, WA JAMAALIKA WA QUWWATIKA WA QUDRATIKA, AATINI MAA ATAITA ‘IBAADAKASH SHALIHIN.

Artinya: “Wahai Tuhanku, sesungguhnya waktu dhuha adalah waktu dhuha-Mu, keagungan adalah keagunan-Mu, keindahan adalah keindahan-Mu, kekuatan adalah kekuatan-Mu, kekuasaan adalah kekuasaan-Mu, penjagaan adalah penjagaan-Mu, Wahai Tuhanku, apabila rezekiku berada di atas langit maka turunkanlah, apabila berada di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila sukar mudahkanlah, apabila haram sucikanlah, apabila jauh dekatkanlah. Dengan kebenaran dhuha-Mu, keagungan-Mu, keindahan-Mu, Kekuatan-Mu, dan Kekuasaan-Mu (Wahai Tuhanku), datangkanlah padaku apa yang Engkau datangkan kepada hamba-hambaMu yang soleh”.

Nak hafal guna kaedah nyayian pun boleh..search youtube nanti “DHUHA”

Amalan-amalan yang baik ini adalah langkah terbaik sebagai peniaga hai o premium beautiful. Lebih amalan tuhan suka dan orang pun suka. Suka tang mana tak tahu.. tepuk perut cari nasi.

selamat beramal dan jangan ting tong.

 

(Premium beautiful hai o marketing)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: