Rantaian Kasih Hai O -premium beautiful

Posted in Uncategorized on December 10, 2013 by sya77

As salam..dan selamat sejahtera

Sudah lama admin tidak mengupdate siri-siri premium beautiful ni sekian lama. DUk berehat panjang dan membuat kerja-kerja yang saya suka. Membantu dan terus membantu. Anda semua sihat dan bahagia? Kalau tidak gembira diam-diam sudah. Mungkin anda perlu mencari kedamaian dengan cara mendekatkan diri dengan Maha Kuasa. Mohon kebaikan dan kesudahan yang baik. Teguhkan iman dan kuatkan semangat. Jatuh bangun dalam kehidupan adalah perkara biasa. Jika keadaan tersiksa jiwa raga, ucapkan syukur ..sakit senang susah payah kita perlu redha. Lebihkan senyuman dan tingkatkan sedekah. Lengkapkan dengan keimanan. Sembahyang jangan tinggal dan tambahkan dengan amalan pagi..MAHU ?

ALLAHUMMA INNADH DHUHA-A DHUHA-UKA, WAL BAHAA-A BAHAA-UKA, WAL JAMAALA JAMAALUKA, WAL QUWWATA QUWWATUKA, WAL QUDRATA QUDRATUKA, WAL ISHMATA ISHMATUKA. ALLAHUMA INKAANA RIZQI FIS SAMMA-I FA ANZILHU, WA INKAANA FIL ARDHI FA-AKHRIJHU, WA INKAANA MU’ASARAN FAYASSIRHU, WAINKAANA HARAAMAN FATHAHHIRHU, WA INKAANA BA’IDAN FA QARIBHU, BIHAQQIDUHAA-IKA WA BAHAAIKA, WA JAMAALIKA WA QUWWATIKA WA QUDRATIKA, AATINI MAA ATAITA ‘IBAADAKASH SHALIHIN.

Artinya: “Wahai Tuhanku, sesungguhnya waktu dhuha adalah waktu dhuha-Mu, keagungan adalah keagunan-Mu, keindahan adalah keindahan-Mu, kekuatan adalah kekuatan-Mu, kekuasaan adalah kekuasaan-Mu, penjagaan adalah penjagaan-Mu, Wahai Tuhanku, apabila rezekiku berada di atas langit maka turunkanlah, apabila berada di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila sukar mudahkanlah, apabila haram sucikanlah, apabila jauh dekatkanlah. Dengan kebenaran dhuha-Mu, keagungan-Mu, keindahan-Mu, Kekuatan-Mu, dan Kekuasaan-Mu (Wahai Tuhanku), datangkanlah padaku apa yang Engkau datangkan kepada hamba-hambaMu yang soleh”.

Nak hafal guna kaedah nyayian pun boleh..search youtube nanti “DHUHA”

Amalan-amalan yang baik ini adalah langkah terbaik sebagai peniaga hai o premium beautiful. Lebih amalan tuhan suka dan orang pun suka. Suka tang mana tak tahu.. tepuk perut cari nasi.

selamat beramal dan jangan ting tong.

 

(Premium beautiful hai o marketing)

 

Salam Ramadan buat semua komuniti hai o marketing dan kunjungan setia premium beautiful

Posted in Uncategorized with tags on August 15, 2010 by sya77

Sempena bulan Ramadan.. pihak admin premium beautiful mengucapkan selamat berpuasa dan selamat Hari Raya..haha.Orang kata lambat lagi Raya.. Bulan puasa pun baru beberapa hari. Tapii bagi saya, puasa sebulan akan sekejap berlalu..pejam celik dah esok hari..ada yang akan mendapat keuntungan dan ada juga yang beroleh kerugian jika asyikk memikirkan perkara perkara yang negatif, tiada daya tindakan. Ada juga yang tidak berbuat apa-apa, namun tatap juga mendapat keuntungan..kira nasib jugak ler. Kalau nak ikutkan kadak dan kadar, sesiapa juga sudah ditentukan hala tuju hidup masing-masing. Ada yang berbakat seni, kepimpinan dan macam-macam bakat terpendam. Sekiranya kita pandai menggunakan bakat sediada di gilap dan diasah kepada kebaikan pastinya mendapat kebaikan. Sebelum ini juga kita tidak tahu apakah bakat kita yg belum diasah itu. Saya dahulu langsung tidak tahu meniaga. Macam-macam alasan saya berikan. Tidak yakin dengan kemampuan diri, tidak berani mencuba malah takut..Apa yang penting permulaan diri saya berniaga adalah disebabkan oleh faktor desakan hidup. Kewangan tidak mencukupi malahan tomahan dan kejian kerap kali diterima. Disitu lah saya memulakan langkah. Setiap orang pasti mempunyai faktor yang berbeza. Ada katagori manusia memang dah berbakat meniaga dari kecik malah sangat2 berminat untuk mendapat keuntungan. Tidak kisahlah bagaimana caranya permulaannya yang pasti kita perlu mendapatkan keberhasilan yang terbaik. Dalam bulan puasa juga adalah bulan terbaik untuk kita membersihkan hati dan mengekang hawa nafsu. Malahan perlu anda tahu bahawa bulan puasa juga adalah medan terbaik bagi berniaga dan mendapat keuntungan yang maksima. Tambahan sekarang kita dilengkapi kemudahan internet. Tak kenal pun boleh membeli. Tak jumpa pun boleh berniaga. Kaedah-kaedah tersebut perlu dipelajari. Teman saya walaupun berfacebook sambil santai sudah menjana ribuan ringgit dalam sehari. Dalam sehari dapat ribu..kalau bulanan sangat-sangat baiklah. Itulah rezeki kepandaian masing2.

Bagaimana pula dengan komuniti Hai O marketing dalam penjualan produk (premium beautiful / bio aura / dll). kuasa beli masyarakat juga amat2lah besar dan mendapat sambutan. Yang perlu anda bergerak dan melakukan kaedah 2 yang sesuai dan meyakinkan.

Sekali lagi admin premium beautiful mengucapkan anda serta seluruh ahli keluarga mendapat keberkatan dari Allah Swt.

Ber angan2 kereta mewah Dalam Kerjaya Hai 0 marketing

Posted in Uncategorized with tags on March 29, 2010 by sya77

Perkembangan pengeluaran kereta mewah agak memberangsangkan dan boleh menjadi pengaruh terbesar bagi menguatkan azam membina kejayaan dalam sesuatu perniagaan. Adakala seseorang itu membayangkan kereta mewah yang bakal dibeli. Ada yang suka Merc, ada yang suka Evo..ada yang suka BMW dan pelbagai kenderaan mewah yang lain (bayangkan sendiri dalam kepala). Ada juga yang cuma membayangkan kenderaan yang biasa. Yang penting boleh dibawa dan selesa.

Pada suatu masa..emmm..bukan begitu..tapi pada minggu lepas, kawan saya melancong ke United Kingdom. Kononnya hendak melancong dan berjalan2 bersama keluarga. Bila sampai disana terdapat pameran kenderaan2 mewah. Sambil meninjau-ninjau keadaan. Agaknya ntah macammana kawan saya terbeli sebuah kereta BMW 7 Series. Katanya kat sana lebih murah. Kalau diconvert cuma RM 800K lebih. Dan lebih murah kalau dibandingkan dari harga di Malaysia dalam lingkungan harga RM1.2 juta.

persoalannya.Bolehkah kita beli kenderaan mewah? sila jawab!

Menaja Premium Beautiful hai o marketing group 369 sambil berkebun

Posted in Uncategorized on June 12, 2009 by sya77

Betul betul betul. Sambil saya berkebun kat rumah pun masih ada penajaan yang berlaku oleh rakan premium beautiful group 369. Inilah kelebihan yang berlaku jika kita mengamalkan sistem multilevel berperingkat. Hari ini kita membuat sebarang penajaan ..esok kita berehat. Tetapi semasa kita berehat itulah downline kita still membuat penajaan. Win win situation..aDA KETIKA kita perlu mempunyai masa rehat yang mencukupi .sesambil melihat tanaman dan sesambil memberii makan ikan keli / tilapia ..sesambil mendengar hiruk pikuk ayam kampung yang sedang membesar seronokk gak. Tambahan pula tanah 5 ekar yang saya ada perlu diberi perhatian. Tanaman cili sudah memberi hasil. Alah ..jual 15 hengget sekilo pun dah berebut orang ndak. Itu pun tidak mencukupi. Setakat hari ini cuma 5 kilo sehari dapat dikeluarkan. jagung yang ditanam sudah lama habis..itupun nak kena tanam balik tu. Ubi ? dah ada kat bara api tu. kejap lagi boleh makan. Sayuran..berlambak dah saya tanam..jadi, tak perlu lah beli kat pasar. Bahan asas lain sumer dah ditanam. Tanah sawit 10 ekar tu nak kena pagar..senang kan lembu dan kerbau tu nak diusha. karang lepas ke kebun orang lain susah gak jadinya. Cendawan..? saya baru buat bangsalnya..tapi yang pasti penduduk kat sini (rahsia) sudah mula menempah cendawan. Walhal hasilnya tak nampak pun lagi. Baru planning..tapi tempahan dah ada..ada kelebihan juga kita berbaik dengan penduduk setempat. Nak jual produk premium beautiful hai o marketing (group 369 ) dah lama sold out. Jadi ..jual ajelah hasil kebun kat diorang. Planning ke depan masih ada lagi dalam kepala ni. Tunggu satu2 selesai. macam2 nak buat tapi yang penting dapat menjana pendapatan untuk penduduk setempat. Kalau produk yang dihasilkan berkualiti jadi banyaklah permintaan. Tambahan banyak projek boleh dihasilkan secara senang.. apa yang senang??? Saya bagi contoh..ikan keli yang dipelihara kalau dulu terpaksa kita membelanjakan jumlah wang yang banyak untuk membeli palet (makanan) dan diberi makan setiap hari tapi dengan adanya teknik terbaru kita tak perlu mengeluarkan duit yang banyak. Beri makan sekali dan tunggu sehingga ikan keli membesar. Nak tahu lebih lanjut ye.Begini citernya. Kita perlu menyediakan kolam keli samada dari simen/ batu bata ataupun menggunakan kanves. Kemudian kanves itu dineutralkan agar tiada bahan kimia. Untuk meneutralkan kanvas bahan diperlukan adalah seperti berikut. Cuka makan batang pisang semua bahan tadi dibiarkan dalam rendaman air yang setinggi kepala lutut orang dewasa. Setelah itu bersihkan , keluarkan semua bahan tadi.. Penyediaan Kolam Masukkan pasir + air sedalam 1 1/2 kaki ..kemudiaan masukkan makanan BIO 1(1 bag untuk 2 ribu anak ikan keli) dan masukkan pokok kiambang air + kangkung air.. biarkan selama seminggu. Selepas itu masukkan anak ikan keli. Dan tunggu sehingga kutipan hasil selama lebih kurang.. emmm sampai besarlah… tak perlu dah kasi makan.. cukuplah B1 sekali jer bagi.. Kalau bab ayam lak..kena pakai jenis kacukan.. ayam kampung + Ayam perancis.. 3 bulan dah boleh sembelih… BIla dah malam lak…kebun tu tinggalkan kendian mulalah kita membuat penajaan hai o marketing -premium beautiful bersama group 369…hidup mesti mau simple…kan?

Kejap rajin Kejap tidak

Posted in hai o marketing with tags on June 8, 2009 by sya77

Al kisah usahawan hai o marketing (premium beautiful group 369)
Ha ha..kawan saya mengeluh sakan nampaknya. Saya tersenyum dengan karenah dia. Kenapa ? soal saya. Yelah kejap rasa nak meniaga kejap rasa tak ndak. Kenapa ye ..dia soal balik saya. Emm..biar saya fikirkan jawapan yang sesuai. Saya fikir mungkin dari aspek kesihatan dia bertindak demikian. “Cuba pegi mandi sungai petang ni”. Agak-agak dia nak tak mandi sungai ?. Saya fikir mungkin dia tak nak mengikut cadangan saya tadi. Tapi jawapannya YE!.

Kat mana nak mandi ?. Emmm..kita mandi kat kebun. Kebun saya memang terdapat anak sungai yang jernih kat situ. Jadi petang nya saya membawa kawan saya tadi pegi mandi kat sungai..Alah..bukan dalam pun .Setakat lutut ada la. Tapi gembira betul dia main air. Secara berseluruh saya cakap..ko ni jenis antu air kut..terkekek kekek dia gelak. Emm suka hati betul. “kalau aku antu air ko tu dah pasti Mambang Air”. Balik2 dia kenakan balik saya. Saya pun gelak jugalah. Saya memulakan bicara ..kalau kita hendakkan satu kegembiraan.. sudah pasti kita kena mencari kegembiraan itu. Kalau suka mandi sungai ..cari sungai berdekatan dan mandi puas-puas/ kalau suka berkebun..berkebunlah..kalau suka siram bunga..siramlah.Kalau suka mengumpat…jauhilah. Saya maksudkan supaya suasana sewaktu kita malas berniaga tadi di isi dengan sesuatu yang berfaedah dan mengembirakan. Jadi tidak timbul rasa “boring dan malas”. Bila mood dah kembali ok. kita mulalah menaja dan menjual produk premium beautiful dan saling berbincang dengan group 369

Search Enjin Buat Duit Untuk Usahawan Hai-o marketing

Posted in Uncategorized on April 16, 2009 by sya77

Saya telah menerima email dari kawan saya :

————————————————————-

Kat sini ada satu link, kita x perlu buat apa..cuma kita kena sign up saja..x yah bayar pon…simple jer..pastu jadikannya kita punya search engine..haaa..tiap kali kita guna search engine tuh..duit akn masuk kat kita punya account…masuk terus ka paypal..duit tu plak bukan dalam USD..tapi euro..erm..cuba kira..kalau dpt pound 30 x 5.30(currency)=RM159…agak byk tuh…erm…lagi byk bila kita promote org sign up under kita…mcm yg sy buat sekang ni..hehehe..try ler..mn th rezeki melimpah nnti…

—————————————————————————

Pada pandangan saya sesambil search melalui search enjin yahoo, google, altavista, avast ataupun segala macam search enjin yang tidak memberi bayaran kepada kita,ada baik nya saya mencuba seperti yang dicadangkan oleh kawan saya.  Kalau cuba pun bukannya rugi, hari-hari pun kita still search perkara-perkara yang kita ndak. Sesambil search dengan menaip premium beautiful ataupun hai-o marketing dalam kekotak carian dapat juga menambah pendapatan.

Apa yang saya ketahui, anda cuma register percuma di laman web homepage-friend dan setkan laman web serch homepage friend sebagai front page laman web anda. Hari-hari anda search akan dibayar sebanyak 50% dari revenue. Dalam sehari kalau kita search hai-o marketing atau menaip premium beautiful setiap hari sebanyak 10 carian sehari boleh gak kumpul sebagai duit poket. Kelebihan lain emm..jika anda memperkenalkan kepada rakan anda, sama seperti kawan saya dan saya buat ni. Maka anda mendapat sebanyak 10 %. Sistem ni macam Multilevel jugak ler. Lagi ramai yang masuk register dibawah anda maka lagi banyak ler anda dapat. Kalau nak tahu lebih detail seeloknya anda lawati homepages Friend sendiri.

I have started using a great web search service that allows me to earn money from searching in my normal way. It`s quick and free to set up, keeps you up to date on your earnings and pays out monthly.

psstt…search ler premium beautiful ataupun hai-o marketing bebanyak untuk mendapatkan bonus bulanan anda ek .

Affiliate Pro Hai-O Marketing

Posted in Uncategorized on April 6, 2009 by sya77

Just make Affiliate Pro Hai-O marketing from Dream to reality.

Attention Affiliate Hai-O Marketers: If you did not make an easy $500 to $5,000 profit last month, here’s how to guarantee that you will next month…

Revolutionary ‘Profit-Predicting’ Software
Almost Instantly Uncovers Sure-Money
Affiliate Program & Keywords That You Can
Plug-in & Profit today

Skeptical?… With the steady flood of BS cramming your inbox these days, I don’t blame you… That’s why I’m going to show you EXACTLY how this software took a flat-lined affiliates web page and shocked it alive pumping $3,579 a month overnight.

Best Part… You can download this software today and immediately launch the most profitable affiliate campaign of your life!

Keep reading and discover…

How to create $100 a day affiliate campaign whenever you want… so that you can have as many affiliate websites that provide you a steady passive income.
Immediately transform ANY of your dead affiliate website to a steady income stream that pumps out hundreds or thousands per month with just a simple copy & paste to your webiste
How to uncover a list of “hidden” keywords that no one else will be using. You’ll pay far less for the hot clicks your competition never even sees…
Peek under the hood of other affiliate pages to find out what’s working before you go live. Steal the best headlines and keywords to guarantee high commissions…

For More imformation : Click Here!