Plan Hai o Marketing (group 369)

Pagi tadi saya menghantar kawan saya yang akan ke Penang untuk tujuan pemantauan tapak projek. Bila masuk ke dalam kereta saya, dia bertanya berkaitan bag di seat belakang. Balik kampung ke??. Pantas saya jawab.”Eh tidaklah. Bag tu kepunyaan rakan kongsi saya”.saya juga menerangkan serba sedikit berkaitan bag tersebut. Bag berwarna hitam tu adalah hadiah dari Hai O marketing apabila pelanggan membeli (corset premium beautiful sebanyak 10 set + 2 set percuma) dan kesemua nilainya adalah sebanyak RM 23000. “Istimewanya Hai O“. Kawan saya seakan-akan pelik dengan kata-kata saya. Sambung saya , “pelik bukan” belum start meniaga dan menaja, hai o dah bagi bonus RM3 ribu. Kalau dah start menaja lagi lah bonus berlipat kali ganda. lagipun nak jual cuma 11 set untuk seumur hidup, satu lagi kita pakai sendiri lah. Ada orang tanya kenapa Hai o bagi RM3k padahal belum meniaga, jawapannya amat mudah iaitu hai o marketing dengan lapang dada menghargai usaha anda dan memutuskan untuk memberi ganjaran, orang dah kasi, apa lagi, amiklah. Hai-o amat bermurah hati kan. Segalanya untuk usahawan hai-o. Dan satu lagi Hai o juga tidak mempunyai sebarang hutang. semua aset dimiliki sepenuhnya oleh Hai o sendiri. Sambung kembali bab tadi,kalau katakan satu set kita jual secara ansuran RM100 sebulan selama 24 bulan berapa totalnya ek.

100 x 24 bln x 11 set = RM26400.00

Jumlah sebanyak RM26400.00 inipun dah boleh bayar loan sebanyak RM 23000, maka 26400+3000 (bonus pertama) – RM23000 = (RM6400 Keuntungan.)

Ramai orang takut nak buat loan untuk bisness hai o kan… Tapi ramai pula yang tak takut untuk buat loan kereta. Padahal loan kereta akan susut nilai. Tp kereta tetap kena beli juga. Penting tu…Bagaimana pula dengan loan untuk berniaga ? sepatutnya kita tak akan takut disebabkan itulah bisness yang akan membawa pembaharuan kepada sumber kewangan kita. Tak salahkan kita mencuba.

Apa yang perlu adalah bermula dari diri kita dahulu. Bagaimana untuk kehadapan sekiranya kita tidak mampu melangkah setapakpun ke hadapan. Apa tunggu lagi. Melangkahlah segera , mulakan langkah dengan penuh gaya dan penuh tanggungjawab.

Perniagaan premium beautiful sangat istimewa kerana kita tidak perlu menyewa kedai, tidak perlu mempunyai pekerja, Barang tidak pernah luput dan boleh dibawa kemana-mana. Just letak dalam kereta pun boleh kita berniaga di mana-mana sahaja. Ada orang cakap modalnya terlalu besar. Tapi bagi saya ia adalah kecil jika dibandingkan dengan membuka sebuah kedai yang memerlukan sekurang-kurangnya 50K, Francise 100k keatas, stesen minyak 250K, pendek kata semua perniagaan memerlukan modal. Logik saya kata, kalau modal besar untung pun besar dan modal kecil untung pun kecil. Nak yang mana ?. Pilih sendiri. Kedua-duanya pun ada kebaikan dan keburukan. Baik kita ambil kebaikan secara maksimum dan buruk/kerugian kita minimumkan. Realitinya kita mesti yakin dan percaya. Bentukkan kepercayaan adalah dengan merobohkan tembok penghalang “kepercayaan”. Fikir secara mendalam, tenangkan fikiran keluarkan apa-apa sahaja ketidakpercayaan tadi menjadi percaya dan yakin bahawa Anda “BOLEH LAKUKAN” dan mempunyai keinginan. Orang yang tidak mempunyai keinginan, tidak dapat berjaya dalam hidup. Sia-sia sahaja hidup di dunia ini jika tidak mempunyai keinginan. Untuk berjaya dalam kehidupan, anda bukan sahaja dikehendaki mempunyai keinginan. Malah, anda perlu menambahkan perkataan ‘KUAT’ pada keinginan anda. Keinginan yang kuat, itulah kunci bagi mencapai kejayaan. Amat berbeza antara keinginan dengan keinginan yang kuat. Mempunyai keinginan sahaja menyebabkan anda mengaku kalah apabila bertemu kegagalan, sekalipun tujuan anda adalah untuk menang. Sebaliknya keinginan yang kuat membuatkan anda terus mengejar impian walaupun anda menemui kegagalan demi kegagalan. Keinginan yang kuat inilah yang akan mendorong, menolak dan menghalang anda dari berputus asa malah ianya akan memaksa anda bagi meneruskan mengejar impian. Tempat paling layak bagi anda adalah di hadapan. Paling hadapan sekali, mengatasi yang lain. Tidak sekali-kali hanya menjadi pemerhati, melihat kemenangan orang lain. Kuatkan keinginan, maju kehadapan kearah kekayaan.

…………………………………………………………………….

Setelah itu kita perkenalkan dengan 2 orang rakan berkaitan produk premium beautiful (penerangan berkaitan Funsi setiap set produk Premium Beautiful akan saya bincangkan kemudian). Alah kawan kawan rapat pun boleh. Ada kawan tak?? mesti ada. kalau tak percaya cuba buka senarai nama Handphone tu. At least ada lebih kurang 50 orang. Namun begitu untuk permulaan pada bulan pertama cukuplah kita perkenalkan produk kepada 2 orang teman rapat. Itupun dibantu oleh upline. Upline yang akan ambil alih tugas anda.Tugas kita adalah:

1. Perkenalkan Kawan kepada upline

2.Duduk diam, ketika upline bercakap

3.Senyum….dan anggukkan kepala (mengiya kan saje apa yang dicakapkan)

(langkah 2) Faedah yang anda dapat untuk tugas diam dan senyum anda :

1. Bonus RM2500 (2 tajaan)

2. Kenaikan pangkat dari SM(sale manager) kepada SSM (senior sale manager)-penerangan dari segi kenapa boleh naik pangkat untuk dari SM / SSM / DSM / DDM / CDM

Nota : Kalau dahulu untuk mencapai pangkat SM mengambil masa sekurang-kurangnya 3 tahun tetapi dengan sistem ni cuma mengambil masa 1 hari sahaja. Umpama kita nak balik jauh. Jalan mana yang cepat sampai. Highway atau jalan kampung yang berlopak. Kalau saya lebih baik ikut Highway, jalanpun elok dan selesa.

3.Diiktiraf dan diraikan oleh Hai o di tempat-tempat mewah untuk menerima anugerah.

4.Melayakkan anda untuk melancong ke destinasi terpilih.

(Langkah 3) Faedah memimpin / senyum dan angguk2

Seperti dilangkah pertama dan juga langkah kedua sudah pasti rakan baru kita mahukan perkara yang sama berlaku. Disitulah pentingnya kita sebagai upline mengendalikan tugas supaya rakan baru diperkenalkan dimana letaknya stokis berdekatan, diperkenalkan dengan barang keluaran, memperkenalkan dengan rakan kongsi yang lebih senior, memperkenalkan latar belakang dan letaknya Head Quarters sebagai langkah awal supaya rakan kongsi yang baru tadi lebih berkeyakinan dan kemudiannya meniru (duplicate) apa yang kita lakukan sebentar tadi seperti pada langkah awal. Dengan cara ini rakan baru tadi akan mendapat faedah yang sama seperti yang terdapat pada langkah 1 dan 2. Namun begitu kita sebagai senior juga akan mendapat faedahnya. Dalam masa yang sama juga kita perkenalkan lagi kepada 2 orang lagi. Kena ingat !! semua ini perlu dilakukan bersama upline.

Faedah memperkenal rakan baru : (2 rakan kongsi baru – direct leg yang masuk bulan pertama) dan 2 rakan kongsi yang join bulan kedua tadi + 4 rakan leg baru)

1. Bonus sebanyak RM7500

2. Kenaikan pangkat dari SSM kepada DSM

3.Diiktiraf dan diraikan oleh Hai o di tempat-tempat mewah untuk menerima anugerah

4. Kelayakan untuk melancong

5. Bermulanya pencapaian untuk tabung kereta.

Begitulah seterusnya, duplication akan berlaku sekiranya kita sabar dan bertanggung jawab terhadap semua rakan kongsi. Perkongsian ini adalah ikhlas supaya setiap rakan kongsi beroleh kejayaan. tanpa rakan kongsi bagaimana kita akan menempa kejayaan. Jika rakan kongsi berjaya baru lah kita akan berjaya. Tetapkan matlamat agar setiap rakan kongsi akan berjaya dengan cemerlang. Insya-Allah.

Sistem inilah yang memberikan sinar baru kepada Usahawan hai o. Dengan kata mudahnya ia dikenali sebagai

“SISTEM BONUS RM13 RIBU DALAM MASA 3 BULAN”

Betul ke 13 ribu

(RM3K-mula2 masuk + RM2500 Bln ke2+ RM7500 bln ke3)

Total RM13 ribu untuk 3 bulan-secara purata 1 tahun ada 12 bulan. Maka

RM13 ribu – 3 bulan per 1

RM13 ribu – 3 bulan ke2

RM 13 ribu – 3 bln ke 3

RM 13 ribu – 3 bln ke 4

——————————

RM 52 ribu untuk setahun

——————————

Setelah saya terangkan sistem yang membuatkan Hai o melonjak kini tiba masanya saya terangkan bagaimana untuk berniaga. Ada juga tatacara yang perlu diikuti. Kalau mengikut sistem dan panduan yang diberikan insya-Allah pasti berjaya.

BAGAIMANA NAK BISNES !!

1. Pakai

Disebabkan kita perlu berniaga dan menjual produk premium beautiful seharusnya kita perlu merasai dan menjiwai kelebihan dan kehebatan sesuatu produk. Bagaimana kita nak cakap sesuatu itu rasanya manis padahal kita belum merasainya sendiri. Dengar cakap orang !!!….belum pasti ianya betul. Untuk wanita set premium beautiful boleh dipakai 1 set iaitu bermula dari bahagian atas /tengah@bengkung dan bawah. Bagi lelaki pula boleh dipakaikan bengkung sahaja. Tak perlu malu..waktunya boleh dipakai bila-bila masa. Malam ketika tidur pun boleh.

2. Buatkan senarai nama.

Kekadang kita terlupa bakal pelanggan. Jadi seharusnya kita menyediakan seberapa senarai nama yang berpotensi untuk bersama-sama berkongsi perniagaan. Kawan rapat, kawan sekolah, kawan tempat kerja, kawan ketika berkursus, keluarga. Senarai nama tersebut hendaklah dituliskan diatas kertas/buku sebagai rujukan kita dan upline supaya kita sama-sama memperkenalkan produk dan sistem hai o marketing.

3. Jual secara ansuran.

Umum sedia maklum bahawa set premium beautiful adalah barang keperluan dan mempunyai kualiti yang tinggi. Disebabkan itulah harganya juga agak mahal. Namun begitu ramai orang memerlukan premium beautiful sebagai pembentuk badan dan juga untuk kesihatan. Kita andaikan sebuah mercedes dan wira. Mana yang lebih mahal ? sudah pastilah mercedes lebih mahal berbanding wira. Kenapa mahal ? ia adalah disebabkan jaminan kualiti, prestij dan kelebihan yang tidak dapat ditandingi oleh kereta wira tersebut. Samalah macam premium beautiful, ianya mempunyai kualiti yang pasti tidak dapat ditandingi oleh corset seumpamanya. Sebagai contoh premium beautiful telah diiktiraf sebagai produk super brand…corset lain ada tak super brand. Bukan calang-calang sesuatu produk untuk mendapat super brand. Lagi pula, produk premium beautiful telah mendapat pengiktirafan dari pakar-pakar tulang belakang. Jadi, memang patutlah premium beautiful lebih mahal kan?.

Ramai wanita yang inginkan premium beautiful tetapi disebabkan ianya mahal maka pelanggan terpaksa melupakan dulu hasrat. Oleh itu kaedah yang sepatutnya adalah dijual secara ansuran. Boleh dijual mengikut kemampuan samada 100 /150/ 200 sebulan mengikut kemampuan pelanggan.

4. Nilai

Sebelum kita pikirkan pasal Nilai terdapat 3 perkara utama yang harus diambil perhatian yang serius apabila memulakan perniagaan. Yang paling utama ialah :

a) KEUNTUNGAN

Setiap perniagaan yang diceburi hendaklah memberikan keuntungan yang maksimum untuk kita. Adakah kita meniaga tanpa mendapat penat semata-mata. Setiap yang kita niagalah mestilah mempunyai nilai keuntungan yang tinggi.

a1 – Untung dari segi jualan set

a2 -Untung bonus

a3 – Untung dari segi Kos utiliti / bil air / bil elektrik (sememangnya dah untung kat sini)

a4 – Untung dapat melancong percuma

a5 – Untung dapat kereta percuma

B) TENAGA KERJA

Dalam menjalankan MLM. Diri kita sudah mencukupi untuk membuat semua perkara. Tidak perlu mengajikan pekerja. Ini disebabkan untuk menjual 10 set Premium Beautiful tidaklah rumit. Kitalah Bos dan kitalah juga pekerja. Untuk buat selenggaraan stor pun tak perlu. Bukannya kita memegang stok berpuluh jenis. Cuma satu je jenis produk. Malahan nak jualpun cuma 10 set. Sebulan 1 set jual. Tidak sampai setahun dah habis.

C) MODAL

Modal sudah pasti diperlukan apabila kira hendak memulakan bisnes. Ada tak perniagaan tidak memerlukan modal ?? jawapan saya ADA. Contohnya insuran. Ada bakat ??? boleh cuba. tetapi kebanyakan dan boleh dikatakan semua perniagaan memerlukan modal. Waema jual goreng pisang ditepi jalanpun. Berkaitan modal ni..dan memandangkan strategi yang berbeza yang dibawa oleh upline masing-masing..maka seelok-eloknya anda boleh mendapatkan pandangan dan nasihat serta kaedah untuk mendapatkan modal tersebut. Jalan terbaik adalah berpandukan kepada pengalaman dari upline/group yang bertanggungjawab.

456 Responses to “Plan Hai o Marketing (group 369)”

  1. memang menarik…sy pun dah mula berjinak jinak dengan bisness ni…tp nak melangkah menjadi masalah sikit..ada kawan kawan yang nampak macam berminat tp tak bersungguh.bagaimana nak tangani masalah tuuu?

    • xpe jgan risau yg x bersungguh.yang ptg awak mesti sungguh2 sebab bisnes ni kt punya sendiri.sebab kadang2 kwn2 kt bkn x bersungguh tapi kita yang x bersungguh2 menerangkan dan menfollow up.jgan bagi janji setinggi langit tp tunjuk kesungguhan kita untuk membantu.kita buat dulu baru boleh ajak orang lain.ingat DIRI SENDIRI kena yakin…….sebab kita meniaga ada barang bukan bisnes cari orang……..

    • Ok…Kalau ade rkan2 yang betol2 minat nk wat bisnes hai o nie saya bleh trangkan…Utk maklumat lanjut mengenai bisnes ini sila hubungi saya – Faiz (0177647659)

    • btol..btoll..saya pun dh join bsness..

    • jutawannnn Says:

      HAI o Mlm Terbaik abad ini, main board papan utama BSKL,tersenarai dalam Majalah Forbes, antara syarikat sederhana kecil terbaik di ASia,BUkan semua sykt dapat tu..apa lg, kepada org di luar sana tak nak ke ambil kesempatan atas sykt? sykt dah power…isi borang 30 ringgit, trus start berniaga….nak kan penjelasan? sms atau call saya di no 012-2208874 ZAleha.. skang network da sampai ke melaka,seremban,johor dan semestinya lembah Klang. JUmpa anda di puncak kejayaan.Think big, U can do it!!!!.

    • arifin Says:

      nak tukar bio aura dgn premium beutiful. nego suka sama suka. sapa2 yg ada set beutiful dan nak tukar dgn beutiful boleh la call saya 017-6090019

  2. Sungguh teruja…. pada awalnya sayalah orang pertama yang membantah suami saya join bisnes ni, namun apabila saya melihat kesungguhan upline dan husband saya , saya mula memberi ruang untuk menerima bisnes hai-o perkenalkan. Alhamdulillah husband dah ada 2 orang downline. Tapi untuk dapatkan kaki ke-3 ni sukar sikit. Tapi tak apa USAHA TANGGA KEJAYAAN. KAMI BOLEH…

  3. saya sgt berminat. tapi tu la, lum pakai lagi. mmg nak kena pakai dulu ni..

  4. mizz tiney Says:

    tiney bermint nk join jualan premium beutyful.insyallah kalo dpt wat loan mmng tiney go on la..insyallah…yg penting kepercayaan dr kwn2 ngn ikhlas dlm melakukan pekerjaan..insyaallh dpt la 2…seronok jugak kwn2 pakai untk kecantikan diri sendiri bak kte pepatah inggeris kecantikan dlman adalah lbh baik dr luaran…tapi luaran pon kite nk jugak…tapi utk dpt luaran ,dalaman penting untuk dibaiki dlu…alhamdulillah… apepon untuk semua wanita,try la mencuba beatuful mmng bagus utk kesihatan,bdn pon ramping..

  5. Haii..Saya da pakai Korset Premium Beautiful nie hampir sebulan…Dan saya juga da join dengan Hai-O ni hampir sebulan bersama dengan suami saya. Semoga kami akan berjaya..Amin.

  6. nurul.... Says:

    sy memang dlm proses nk join.tp ade problem pasal modal..bile nk wat loan,sy tk cukup syarat.aduhh pening nye kepala.pastu mintak tlg family,sume nyer tk caye bnda nie.diorang kate tipu la…tension nyer.
    sbb ape,masing2 ade pengalam kene tipu.sbb tu la bile sy cite kt diorang,sume jd tk caye…tp tkpe,walau mcm mane pon sy ttap akan usaha cari modal utk join hai-o nie…..so good luck to me

  7. alhamdulillah…
    saya telah mula berjinak-jinak dgn mlm ini.sy bersyukur juga kerana mendapat upline yang bersungguh2 membantu sy.kdg2 sy mmg down disebabkan kwn2 tp kerana semangat upline yg tinggi sy rase lbh bersemangat utk meneruskan.psl loan,mmg sy risau.tp klu tiada modal mcm mana nak berbisnes.sy harap lbh ramai akan join mlm ini.

  8. hye…sy berminat dgn bisness nie…sblm nie pn sy pnh mnceburkan dr dlm mlm…masalah sy untuk join hai-o nie berkaitan loan..
    sb sy bekerja sndiri dan tdk mmpunyai slip gaji…..

  9. assalamualaikum…
    Bisnes nih memang bagus,plan senang difahami…..persoalannya mengapa saya tak boleh buat…rakan saya dah naik CDM dan dah merasa drive Merc E class.
    saya malu betul dengan dia…Untuk makluman semua ini kali ketiga saya join Hai-o..doakanlah kejayaan saya….anda pasti akan mengenali saya suatu hari nanti

  10. Is this MLM suits a couple who’re going to marry soon? As there maybe other more important loans to be applied for marriage usage.

    • sapa yang nak kawin tu mmg sesuai buat dan lagi sementara loan ble buat lagi.pas kawin tanggungan akan bertambah baik kita buat persiapan awal dulu.saya dulu syukur sgt ada peluang bua hai o dan loan tu mmg ckp2 sblm 60%.syukur sgt…………ezeki meniaga tok sah risau awak buat awak dapt……………sebab setiap rezeki xkan datang bergolek…………

  11. bagus…..teruskan menggunakan produk premium beautiful dan sama2 lah kita menjadi jutawan suatu masa nanti….

  12. salam sume… saye da jion hai-o baru tiga minggu. tapi da dapat bonus.. jgn lambat2 tau.. mai kite pakat ramai2kan usahawan melayu… igt.. “TAK MUDAH NAK SENANG, TAK SUSAH NAK SUSAH” kepada sesiapa yang berminat, di kawasan johor, kita ada kelas penerangan 5xseminggu:
    rabu malam khamis : pontian
    khamis mlm jumaat: kluang
    jumaat mlm sabtu: muar
    sabtu mlm ahad : pt raja
    ahad malam isnin : j.b
    untuk hubungi saya di talian: 0177743347 (sebagai membantu)
    “kita jumpa dipuncak keyaan”

    • bum mortar Says:

      bakal dsm abu da tukar no phone 0177781152,
      same2 nak pg kelas di kaw j.b blh datang ke stokis kite pelangi indah.. pada hari selama malam rabu dan jumaat malam sabtu… joom pakat ramai2 jadi USAHAWAN DERMAWAN

    • salam perjuangan….betul tu..jangan tunggu lama2 nanti dikebas orang…cepat2 jumpe,cete dan join..best bersama hai o..bg org2 muo leh jumpe uda….tepon pun bleh 017-6777404..cuma rm30 je (ahli)…

  13. Entahla…dengar drpd kawan2 memang best buat bisnes hai o ni. Tapi modal tinggi, dah 2 3 hari dok fikir…tapi kali ni dah fikir masak2 nak join jugak. Alhamdulillah keje government senang buat loan…ptg ni CDM nak jumpa….DOakan kejayaan saya k…

  14. saya baru masuk mlm ni last week, alhamdulillah dah dapat pun 10 unit bio aura, 1 guna sendiri, 1 antar kuarga kt kg n 8 unit lagi tengah promote kt kawan2…n now tengah struggle cari downline, agak sukar jugak coz kawan2 baik stay jauh tapi alhamdulillah saya dah dapat 2 target n if xder masalah diorang akan masuk dalam awal bulan 5 ni…so kalau jd saya akan naik pangkat ke ssm…
    bukannya senang kan untuk berjaya…..dan pastinya tiada konsep 4D (DUDUK DIAM DAPAT DUIT) dalam mencapai kejayaan…
    semuanya memerlukan modal, usaha dan kesabaran…
    ingat kawan2 semua…kita pasti mengenggam kejayaan sekiranya kita menginginkannya…mesti yakin pada diri sendiri…

  15. ejoy/// Says:

    “Man jadda wajada” siapa yang berusaha pasti berjaya….

    “innamal a’malu binniat” setiap perbuatan dimulai dgn niat…

    Moga kejayaan anda menjadi impian kita bersama…….

  16. NURINA Says:

    Alhamdulillah…nampaknya response kwn2 positif ramai berminat…minggu ni +- 8 orang kawan berminat nak dengar bisnes, hopefully diorang nak joinla nanti…doakan kejayaan saya…

  17. As’kum… saya telah pun berjumpa dengan kawan saya yang menceritakan mengenai Hai-O semalam (28.05.08). Saya berumur 34thn dan telah join beberapa MLM dari umur 22thn. Sudah tentu saya faham apa itu MLM dan terkejut dengan cara mudah ini untuk mencapai cita-cita saya dalam MLM sejak dulu lagi…

    Insy’lah dan tidak mustahil bagi saya mengejar impian saya dengan Hai-O dan amat bersyukur diperkenalkan oleh kawan saya semalam. Sekarang ini cuma loan sahaja penentu untuk saya memulakannya dan tidak sabar sangat rasanya untuk berjumpa kawan2 lama yang sememangnya telah lama bertungkus lumus dalam bisnes MLM lain tetapi hanya menjana pendapatan yang sedikit walau siang malam berpeluh….

    Syukur alhamdulillah…. doakan loan saya diluluskan ya!
    Thanx to my friend En. Rosli (ACSB)

  18. asmkm…369 adalah platform untuk org melayu dan bumiputra untuk berjaya…syukur pada Allah kerana memberi rezeki yang tak terhingga kepada makhluk yg tak pernah jemu untuk mengubah hidup…ingatlah pesan Nabi bahawa manusia perlu menyediakan hartanya pada akhir zaman untuk menegakkan agama Allah

  19. wan nurul Says:

    saya sudah pakai produk premium beautiful hampir 2 tahun..dan saya amat berpuas hati dengan hasilnya..terima kasih kerana memperkenalkan saya kepada produk ini..saya turut bersyukur pada Allah kerana kurniakan kesihatan yg baik kepada saya..

  20. Cuma nk kongsi ckit pengalaman.Mula bile diperkenalkan olh wife pasal hai-o memang saya dlm team pembangkang.Tapi bile dia tunjuk first cek pastu saya buat ckit kajian dlm internet + dengar dari kwn yg dah jadi DSM barulah paham.Selepas tu plak saya yg teruja nak buat sama2 sbb nampak masa depan yg cerah kalau kita yakin + rajin + belajar dr upline + doa tawakal.Setakat ni dah cek yg ke2 kami dapt.

    So far pengalaman paling best bile kwn wife yg x diajak tibe2 dtg dn trus isi borang dgn excited skali, tapi bile loan dah approved cancel pulak( x tau kenape).cabaran…sabar..itulah penguat semangat kami utk terus bisnes dlm Hai-o.tq

  21. pening kepala nak join tak…..banyak sangat komen negatif daripada org ramai..borang dah isi…duit je tak bayar lagi semua dah diatur dgn bank rakyat.berikan lah petunjuk…banyak 20k tu..

    • mmg 20k bnyak.tpi stu nsihat sye nk kongsi.hdup hari ini hanya untuk org yg cpat merebut peluang.sye pun bru join dlm mase sebulan bru dpat bonus blan pertama dah ade 4 org dowline.insyallah klu ade rzeki tahun dpan nk pi anfield mklumlah penyokong stia the kop…u n walk alone…usaha tangga kejayaan.hi-o mengubah impian jdi realiti///

  22. hepi dengar cerita kawan-kawan yang berjaya…sama2 doakan semoga sapa2 yang join bisnes ni berjaya…Alhamdulillah saya baru dapat cek yang pertama +- RM 4660.00, best sangat…

  23. SM shah ipoh say yo,hai-o!! Says:

    mmg mnguntungkan join bsnes nie..sye byk pngalaman dlm bsnes² lain..bila bezakan plan hai-o ngn plan bsnes lain mmg berbeza..oleh itu mari la warga bumiputra jadi la risk taker skit..bru la kita bleh brjaya!!jumpa anda semua dipuncak kejayaan!! insyaallah..

  24. biora369 Says:

    baru 7 bulan join..dh nk naik DDM..
    terimakaseh hai-o..369
    abg madon dan upline2 yg hebat…

    kalo ade masalah..ym aku…
    ari2 online insyaALLAH

    apislancer@yahoo.com

    • intanruby Says:

      salam. camner ek lam tempoh 7 bulan jer? nk jugak tau ..cpt 2 bakal DDM. Saya baru join 2 bulan..

  25. bukannay mudah nak capai kejayaan…mestila kena usaha ckit, kalu dok diam jer mcmana duit 2 nak datang, modal memangla banyak tapi kalu fikir2 balik nak bisnes mestila ada modal, kalu takut sangat nak amk risiko bila kita akan berjaya, lagipun tak terasa sgt pun, kita buat loan n potong rm300 sebulan, yang masuk macamana?banyak kan..

    wahai orang melayu…fikir-fikirkanlah…

  26. salam…

    sesiapa yang nak dengar tentang sistem ni bolehla kol di talian 013-6695936
    InsyaAllah, segala kekusutan anda akan terjawab…
    Kita jumpa di puncak kejayaan!

  27. nurul afina Says:

    sesape dr utara..penang,kedah,perlis yg nk join hai-o ni leh col@msg saya..
    mmg best tau,xmcm mlm lain..
    nurul 0124268144

    • Hai saya baru dengar pasal hai o ni dari member. Sebelum ni saya ada join mlm lain tapi setengah jalan je. Sekarang ni tengah pikir nak join atau tidak.

      • fikir xsalah, tp fikir tanpa tindakan tu yg salah tu..
        pengalaman lama dh mengajar anda erti perniagaan..
        tp napa setengah jalan ja..? napa tak istiqamah? (berterusan).

        dalam hai o, plan perniagaan yang disediakn mmg yang terbaik sbb perniagaan ni nk pastikan stiap ahli yang join berjaya dlm perniagaan.

        istiqamah sgt penting sbb hanya org yang berusaha berterus-terusan sahaja akan berjaya…

        percaya atau tidak, saya baru saja join bulan march 2010, tapi saya dah berjaya mendapat cek sebanyak 11k. sapa nk bagi 11k dgn kerja yang begitu mudah dan buat kerja hanya bila anda free.. saya nasihatkan anda join dan buat bersama2 bisnes ni, insyallah anda akan berjaya mencapai segala yang anda impikan selama ini..

      • Untuk mengetahui perniagaan Hai-o atau MLM yang sebenarnya hubungi saya Mus: 012-2275317. Saya akan cerita dengan lebih detail mengenai perbandingan Hai-O dengan MLm yg lain.

  28. hana0122663046 Says:

    Saya dah join Hai-o. Asalnya saya hanya tolong kawan cari downline…..saya rasa takut coz tengok modal….tapi bila saya tengok cek yang dia dapat banyak….baru saya confident….cek tu pula tiap tiap bulan tak pernah putus……makin besar jumlahnye…lagi pun dalam hai-o kita tak perlu beli brg dia tiap2 bulan….untuk maintain PV. Lagi menarik kalau kita baru join dan pada bulan sama kita perkenalkan 2 rakan kongsi cek yang kita dapat lebih dari RM 6000. So blh settle loan….cepat…Jadi sesiapa berminat boleh le call/sms saya atau email kan kpd rohana_redzuan@yahoo.com. Cari lah peluang untuk merubah kehidupan kita….jawapnya join le hai-o…anda x akan menyesal….

  29. ziey,,,,kb Says:

    saya dah join hai-o alhamdulillah,,,memang boleh buat duit dengan usaha yang berterusan,,,,saya dah 6 bln join dah menghampiri DDM, syukur sgt pada Tuhan sekali melangkah terus menjadi kerana sebelum ini saya cukup takut dengan MLM, tapi dengan hai-o yang bermodal besar saya betul yakin boleh buat sebab apa?????????em bonus besar memang berbaloi,, bagi mereka yang berminat di negeri kelantan boleh menghubungi saya di talian 013-9212176 atau 019-3482176,,,,ok jumpa di puncak kejayaan,,,

  30. Chessecake Says:

    hi.. saya dah join busines hai-o ni memang best… saya dah keluar keta Honda stream pun.. meh sapa yang nak join hubungi saya .. akan saya bimbing dan bersama kita menuju ke Puncak…
    hubungi Fyda 012-6418812, hstream369@yahoo.com.my

  31. centrino Says:

    HAI SEMUA..
    HAI-O MEMANG BERBALOI..
    MARI SAYA KONGSIKAN BERSAMA ANDA SEMUA BAGAIMANA SAYA DAPAT PENDAPATAN LEBIH KURANG 4 ANGKA SEBULAN DAN BOLE JADI LEBIH DAN LEBIH DAN LEBIH…
    APA TUNGGU LAGI…
    HUBUNGI SAYA
    012-6308183 Syam
    samsulakmal@gmail.com

  32. Hi,

    Sy dh join hai-o nearly 2mths tapi mmg payah nk carik downline. Setakat nih alhamdulillah sy dh abis jual 11 set beautiful dlm masa sbln aje. Tapi masalah terbesar nk carik downline yg rata2 takut kuarkan modal yg besar. Ada yg dh nk join tapi last minute ckp x confident coz sblm nih pernah terkene dgn different mlm yg menaburkan janji2 kosong utk membantu downline.

    Harap2 sy x mudah mengaku kalah & teruskan perjuangan demi membantu keluarga tercinta. Amin..

    • ups.. sori..
      boleh saya bantu ubah persepsi anda terhadap dwnline?
      kita xperlu carik org utk jd downline kita..
      kita hnya perkenalkan kawan2 yg mmg kita dh kenal kpd upline kita..

      kalu kerja mencari ni mmg susah..
      lgpun kerja mencari ni adalah kerja polis, bukan kerja kita..
      cari org jahat…

    • kol i…
      i leh tolong.

  33. nora_79 Says:

    Sesiapa yang kerja bank…yang bole tolong untuk saya buat loan…kerana saya berminat tp dapat lepas RM 15,000.00 aje…..tolong saya…terima kasih

  34. NORA BOLEH TRY KOWAJA KALU KERJA KERAJAAN…

  35. hai o ada panel syariah tak untuk mengesahkan sistem halal tanpa syuhbah?

  36. musterpiece Says:

    aku minat tp tak yakin aku leh carik org untuk laburkan 21k ni..untuk aku stakat 21k insyaallah senang nk dapat..

  37. projek drp hai-o memang hebat.. hebat bila CDM yg income ratus ribu sebulan sanggup tolong kita yg baru …dia ikut kita jumpa prospek..dari umah ke umah..dari pagi sampai malam..sanggup dia korbankan masa kerana nak jaya kan kita…target nak jadikan kita usahawan jutawan dalam masa setahun terdekat..
    Kepada sesiapa yg nak disentuh oleh org hebat ini.. jom join kumpulan kami..kami berada disekitar johor..
    tel saya :0137799685

  38. Produk premium beautiful ni memang berkesan!.saya dah pakai.. alah membeli menang memakai…

  39. salam..haii
    i da joint but i x da semangat nak teruskan
    i tau bisness ni begitu hebat
    so i hope u all dapat bantu pulihkan semangat i utk teruskan bisness yg dipimpin oleh pemimpin yang hebat ni
    thanks

  40. Sapa2 ada testimonial tentang premium beuty bg la skit model utk member yg baru…..kalau buleh fakta bukan auta la…….

  41. Riyas-369.... Says:

    Assalammualikum….. saya seorang photographer…… mula2 just amik gambar masa CDM Suriani & Rosli, Ustazah Junaidah, Abg Awei, Abg Romaino, Laila Sari dah lain2 menerima anugerah…. ketika mengambail gambar saya rasa lain mcm je…. tangan yang sedang pegang camera menggigil x tahu kenape…. saya begitu terharu melihat anak bangsa melayu yang diumumkan sebagai JUTAWAN…. saya begitu terharu dan kagum. saya ambil masa selama 7 bulan berfikir nak join HAI-O nie…. dari situ saya berasa kesal sangat2 kenapa saya mengambil masa yang lama untuk join…. dan alhamdulillah saya dah join dan sedang berjuang utk mengubah cara hidup seperti mereka….

    KESIMPULANNYA….. jangan ambil masa terlalu lama untuk berfikir kerana anda akan rasa rugi & menyesal….. sertailah kami untuk mengubah nasih kehidupan anda….. peluang tidak akan datang berulang kali…. jika sudah ada peluang… cepat2lah kite rebut dan berusahalah untuk mengubah nasib kite…. kejayaan di tangan anda sendiri…..

    kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai & mendengar system hai-o ini, bolehla menghubungi saya. Just SMS nama & alamat. Saya akan mengaturkan temu janji bersama anda…..

    Muhammmad Riyas…. 012-2553020
    riyas153@yahoo.com

  42. Riyas-369.... Says:

    Sekarang ni kami ada system baru kepada sesiapa yang sebelum ini x boleh nak join…… dan kini terbuka kepada semua x kira di sektor kerajaan, badan berkanun dan swasta….

    mudah dan cepat2la hubungi saya untuk mengetahui rahsianya…..

    Muhammad Riyas…. 012-2553020

  43. pagi tadi ex staff aku datang jumpa bw borang application personal financing. aku kerja bank memang kerja bagi financing. tapi story dia pasal pelan pemasaran hai-o memang menarik.sapa sapa dah berjaya bolehle kongsi pengalaman.kalau ada prospek yang nak buat personal financing aku boleh bantu esp kerja gomen,TNB,Proton, Telekom, Sime Darby ,cikgu dan staff bank. Gaji RM1200 ke atas boleh apply asal CCRISS dan CTOS ok.

    • hai,macamaner nak contact u if i nak buat loan tue? i keje kat sime darby. tp br je sebulan.please send email kat siti.noraisyah@simedarby,com if u dpt membantu ye.thnx….

  44. suhaini Says:

    salam empunya blog.. boleh x saya cedok ayat2 untuk plan ni dan disebarkan dalam blog saya pulak.. completed lah plan ni… saya ni baru seminggu join group 369 ni.. if boleh tq byk2… xlahcedok semuanya.. sikit2 je…

  45. ibuaqil Says:

    hai…saya dah join hai-o alhamdulillah,,,memang boleh buat duit dengan usaha yang berterusan,,,,saya baru je join ni… syukur sgt pada Allah s.w.t coz beri kami jalan rezeki yg x kami sangka2 ini.. sekali melangkah terus menjadi kerana sebelum ini saya cukup takut dengan MLM, tapi dengan hai-o walaupun bermodal besar saya betul yakin boleh buat sebab kerana bonusnya memang lumayan dan mudah nak dapat…pada mereka yang berada sekitar Gombak,Sentul, KL, Rawang dan berminat nak join boleh menghubungi saya di talian 012-6565630 & 012-2385586 ok jumpa di puncak kejayaan.. dan jgn takut menghadapi cabaran untuk berjaya.. SAYA BOLEH ANDA PUN BOLEH…

  46. Assalamualaikum buat semua, kepada yang berminat ingin penerangan percuma di seluruh semenanjung boleh hubungi saya chekhart@gmail.com 0192891369. Saya akan ke lokasi anda secepat mungkin, InsyaAllah.

  47. Riyas-369.... Says:

    en ery…..mcm mane nak hubungi anda?

  48. sape yang join hai o memang menguntungkan, jangan fikir terlalu lama untuk buat keputusan…skrg ni ada sistem baru plak, lagi senang nak cari prospek…sapa2 yang berminat hubungilah saya….

  49. sape sape yg boleh tolong summit kan loan member aku nak join hai o ni,dia keje swasta.blh contact aku 013-2006801.terima kasih kerana sudi membantu sesama kita..inilah kelebihan GROUP 369.

  50. Anirah..kalu ko ada ideal baru blh la kongsi skit..

  51. al_Brie Says:

    Untuk orang-orang SABAH yang berminat, apa-apa pertanyaan boleh hubungi saya. (Wakil group 369 Hai-O Marketing).

  52. emma2606 Says:

    hai…bila saya baca kejayaan diorg ni rasa teruja nak join…. tapi x tau nak mula dari mana…saya mmg minat gila bisnes mlm ni…cuma masalah wang permulaan…boleh ke saya buat loan kerja pembantu tadbir (sambilan) kat badan berkanun bergaji hari

  53. al_Brie Says:

    Assalamualaikum… Kepada yang berminat terutama orang-orang SABAH, boleh hubungi saya, just email sabbrie@gmail.com atau sms nama & tempat tinggal ke 0198611787. InsyaAllah…saya akan cuba datang ke tempat anda. Untuk makluman, group 369 baru 8 bulan bertapak di sabah. Oleh itu, peluang untuk berkembang amatlah luas. So, apa lagi….rebutlah peluang menjadi orang yang terawal meneroka peluang kejayaan bersama HAI-O. JUMPA DIPUNCAK KEJAYAAN!!!…

  54. riyas-369 Says:

    emma boleh hubungi saya… InsyaAllah saya akan bantu.

    Muhammad Riyas…. 012-2553020

    • assalamualaikum..sy sue,asal perlis..skrg bekerja di terengganu..
      sy br je join hai-o..1 jun 2009 sy bank-in rm20800 ke up-line sy..
      nak minta petua..mcm mana nak yakin kan kwn2 nak ajak join hai-o..
      memandangkan sy masih baru dlm group 369 ni..

      • razalynda_369 Says:

        salam sue… memang susah nk yakinkan prospek utk join hai o tp lau kena cara, senang je… leh la contact saye… same2 kongsi ilmu & pengalaman… 0139658435

  55. al_brie Says:

    Alhamdulillah…. Selepas 6 bulan join hai-o, akhirnya dapat juga saya merasa pandu kereta mewah sendiri yg dulunya hanya angan2 kosong. Kepada rakan2, jgn fikir lama2. Masa tidak menunggu kita. Rezeki tidak akan datang bergolek.

    Brie………0198611787

  56. ddm iwan Says:

    sesaper yg berminat nk dgr marketing plan lebih lanjut boleh hubungi saya. saya merupakan direct downline cdm pertama di putrajaya. sesiapa yg berada dikawasan putrajaya dan yg berhampiran boleh hubungi saya di talian 019-2819369 (iwan). no. hp pun dh beli no. 369. semangat tue…

  57. email kat saya wah2ima@yahoo.com.my or my hp:012-4233016

  58. saya dah join group ni dah sethn..
    masalahnyer saye baru ssm…
    ramai kawan2 saye xcaye dgn biz ni..
    so camne nak way saye berjaya…
    saye dah pening ni…
    saye rase dah xde geng nak ajak…
    plzzzzzzzzzz

  59. tahniah kepada yang dah berjaya n berusaha utk MENGUBAH NASIB KELUARGA, bagi yang tertinjau2 percayalah anda bertuah krn berpeluang membaca dan memberi peluang kpd diri sendiri untuk berubah…betul kata saudara brie REZEKI TAK DATANG BERGOLEK…wang mmg tak menjamin segalanya tapi segalanya memerlukan wang…
    SAMA2 KITA BERTEMU DI PUNCAK KEJAYAAN

  60. are gurl Says:

    askum…sy mmg excited bile bace crite ttg haio ni..tp malangnya, sy ade masalh mdal n loan.saya mmg minat sgt2 bisnes MLM ni…boleh ke saya buat loan kerja kerani d syrikat kontraktor kelas e & f?
    coz tadi try tanye bank rakyat,loan x lepas la..ade sape2 blh bantu?

  61. Assalamualaikum suma,

    Saya sendiri pun dah masuk dah hai-o ni.Memang betul la kata orang, bukan senang nak senang,tapi kalo ada usaha mesti dapat senang.Percayala.Dah ramai kawan2 saya yg masuk,suma dah berjaya.Saya je yg lambat sikit.Dulu kawan ajak but tak tahu jer,skang baru menyesal tak masuk awal.Apa2 hal pun,kalo korang berminat nak masuk,terutama area KL dan SELANGOR,just call my no.0132523485.

  62. mohd firdaus bin hafidzuddin Says:

    no hp : 019-2752504 @ 012-9132277
    email : apek87_puchong@yahoo.com.my

  63. mohd firdaus bin hafidzuddin Says:

    sesaper yg berminat nk dgr marketing plan lebih lanjut boleh hubungi saya. saya merupakan direct downline cdm pertama di UKM, Bangi, PUTRAJAYA, SERDANG & KAJANG. sesiapa yg berada dikawasan UKM, BANGI, SERDANG & KAJANG, PUTRAJAYA & CYERJAYA dan yg berhampiran boleh hubungi saya di talian 019-2625369 (ZAIFUL CDM) @ 019-2199007 / 0173049997 ( HAFEEZ SSM) @ 0192752504 / 0129132277 ( FIRDAUS SM) no. hp pun dh beli no. 369. semangat tue…

  64. kita mungkin kecewa jika gagal …tapi kita patut lebih kecewa jika kita enggan mencuba….
    hai-o marketing 369 adalah pilihan terbaik….
    hai-o my choice for life…

    013-2781513 or nanna_fasha@yahoo.com.my

  65. Assalamulaikum, saya baru buka laman wep ini setelah saya join dengan hai-o premium beautiful. Sungguh terkejut kerana sudah ramai yang telah berminat dan mendapat keuntungannya. Sekarang saya dah pangkat ssm dan sedang berusaha untuk ke ddm tapi agak lambat disebabkan masih ada yang kurang berminat dan takut dengan pelaburan ini. Jadi saya perlu bekerja lebih keras dan memberi lebih keyakinan kepada prospeks saya atau rakan-rakan saya yang lain. Sekarang saya dan suami telah menjadi ahli oleh itu kami perlu berusaha untuk mencapai cita-cita dan niat kami mengerjakan haji sebelum kami pencen nanti, InsyaAllah. Teruskan usaha kita yang memberi banyak kebaikan kepada diri, keluarga dan orang yang memerlukan pertolongan sama ada dari segi kesihatan mahupun wang ringgit.

  66. Rasullullah seorang usahawan yang berjaya
    Dugaan dan cabaran ditempuhi penuh kesabaran
    Allah menyuruh kita mencari harta di dunia
    Untuk ke akhirat sebagai jambatan beriman

    Bersuhalah kamu seolah-olah kamu hidup selama-lamanya
    Bersolatlah kamu seolah-olah kamu akan mati esoknya.

    Tiga perkara yang kita akan bawa untuk bertemu dengan Allah ialah amal ibadat, sedekah jariah dan doa anak yang soleh.

    Sedekah jariah kita ketika kita ada wang, amalan kita ketika kita sihat tubuh badan dan usaha kita ketika masih hidup serta berikan sepenuh didikan agama kepada anak-anak.

    JADI SEMUA JAWAPAN INI ADA DALAM HAI-O. OLEH ITU CEPAT DAN CEPAT, BUAT DAN BUAT , INSYAALLAH , ALLAH AKAN REDHO DENGAN USAHA DAN NIAT KITA !!

  67. kepada are gurl minta hubungi saya.insyaallah sy blh bantu..sy dah bantu kawan sy yg masaalah sama mcm awk.so alhamdulllah dia dah ssm..

  68. kepada are gurl: hubungi sy di 013-2006801

  69. kepada yg x blh buat pinjaman pun blh join hai o.kami ada plan marketing yg lebih menarik..kepada kakitangan swasta,graduan dan suri rumah pun blh join hai o..hubungi sy jika berminat..013-2006801

  70. mama ieda Says:

    macam best…. tapi rasanye saya ada masalah nak wat loan sebab keje kat factory jerrr.. blh emailkan saya marketing plan dan cara-cara nak dapatkan bantuan kewangan….

    • jgn risau.semua masalah ada penyelesaian.hubungi saya.saya akan terangkan cara2 untuk dapatkan bantuan kewangan dan marketing plan

  71. askum teman2..sy baru je join hai-o dgn 2 org downline ..diperkenalkan melaui abg sy dan adik iparnya yg kini telah memiliki bmw 5 series dan toyota caldina gt 4 setelah 4 bulan menyertai..gerak kerja kumpulan hebat…sistem bagus..masa menentukan..seseiapa dari daerah sitiawan , manjung yg berminat boleh hubungi sy di 017-3167292..alhamdulillah..kelas pertama telah pun dijalankan

  72. salam semua….saya area nilai/sepang/bukit mahkota….sesape yg berminat dengan hai-o berdekatan dgn area nie bgtau le…saya sedia membantu…..hubungi saya 0122764208

  73. saya baru nak berkenalan dengan hai 0 369. Tapi kurang yakin lah. ada tak sesiapa yang boleh bantu. Loan boleh di uruskan sendiri, cuma bimbang downline je.

    • Utk berjaya dlm bisnes x kiralah samada hai o @ apa2 pun , perkara yg paling penting adalah KEYAKINAN DIRI SENDIRI. Tp dgn hai o ni awk jgn risau sbb sykt ni mmg sykt yg dah stabil & listed di papan utama bursa saham m’sia.Dah ramai sgt yg dh berjaya!
      Bg cntc no awk.Saya akan bantu awk.@ cntc sy di talian 019-6264471

    • bolehlah hubungi saya kat e-mail ni.. saya boleh bantu

  74. assalamualaikum…sy pun baru gak join business nie…skrg pelan perniagaan dah diolah untuk memudahkan kepada sesiapa yg berminat untuk menyertai perniagaan ini…semakin mudah n menyenangkan kepada sesiapa sahaja…sesiapa yg berminat dan berada di kawasan johor bahru, batu pahat, pontian dan kluang boleh menghubungi saya 017-7164140(amir)

  75. sy br je msuk.. memg best.. sy bwh ustaz din.. jom la join hai-O. anda xrugi.. sronok coz rakan kongsi sporting je.. contc la sy di JB or KAJANG 017-7633270.. perindusyahid_abadi@yahoo.com.my
    mari la sme2 berjaya…

  76. pelan perniagaan diolah? mcmana tu? masih perlukan 23k?

  77. memang plan dah diolah utk menyenangkan rakan2 yg ada problem loan. Plan ni diolah sbb kita kesiankan org yg sangat berminat nak join tapi ada problem. Kalo sesape yg tinggal kat area sabah, sms saya 0198611787

  78. hai riez…..berminat nak tahu pasal hai-o nie…saya blh bantu….hubungi saya 0122764208

  79. sesiapa nak dpt duit raya extra…beraya sakan….tak peduli duit minyak untuk ronda2..join le hai-o nie…pasti masyuukkkkk…hubungi saya ina 0122764208…meh pakat ramai2….

  80. saya area nilai/banting/sepang/salak tinggi dan seangkatan dengannye..

  81. salam semua…alhamdulillah saya dah join haio..walaupun byk dugaan, cabaran yang dhadapi..
    dengan bantuan upline yang tak jemu2 mambantu..
    insyaAllah, target saya akan tcapai jika trus istiqamah..target bulan 1 nak gi sydney<<upline cabar saya nih..
    bagi bakal2 usahawan yang berminat dgn bimbingan upline yang bagus..dlm mase setahun dah nak dpt CDM, jgn malu2 contact saya:
    012 215 4228 (mimi)
    untuk sape2 yang area negeri sembilan & melaka & Selangor
    insyaAllah anda akan dibimbing sampai berjaya..

  82. kepada are gurl…
    dulu kata x dpt buat loan…mcamana blh lepas..blh konsi ideal skit..coz member aku nak buat gak ni..kalu ada cadangan blh hubungi sy 013-2006801 @ email dua_005@yahoo.com.my

  83. zuraidah zainal abidin Says:

    saya sudah lama mendengar ttg beatiful ini ..nak cuba..tp takut modalnye besar sgt..kalau sy nak join..bleh tak sy mula dgn modal yg kecil dulu? ada tak marketing plan sedemikian..plz…emel kan saya dan terangkan ttg marketing plan HaiO ni..emel me at audrey_lily@yahoo.com..segera..saya tggal d wangsa maju..

  84. Mohd Faiz Says:

    kepada sesiapa yg berminat dgn bisnez ni,
    tiada bimbingan atau tidak tahu hendak merujuk kepada siapa..
    sila hubungi saya melalui email @ tel : 0126778576 , 0173069195
    Loan bermasalah insyallah boleh di usahakan.
    yang penting diri anda sendiri.

  85. saya check plan 23k tu dah diberhentikan oleh Hai O marketing sendiri pd julai 2008 atas sebab ada byk kumpulan/ CDM yg manipulasikan plan tersebut sehingga melanggar akta AJL.
    Boleh bg info selanjutnya pasal ni?

  86. Salam. Saya baru join hampir 2 minggu. Baru ada sorang downline dan downline tu pun dah ada sorang bawah dia. Pelan ni bagus, tak senang juga tapi taklah susah sangat. yang penting usaha, ilmu dan tawakal. Jumpa di puncak kejayaan. Saya di melaka. Kalau sesiapa berminat boleh call untuk jumpa dan dengar penjelasan lanjut. Buat atau tidak adalah perkara ke 2. Tapi berilah diri anda peluang untuk mendengar penerangan percuma dari kami yang dah join ni…
    Orang-orang melaka yang berminat… sila call…019-6263492

  87. hai, sungguh tak disangka. join Hai-O hidup kita boleh berubah 360 darjah. Niat nak tampung duit poket untuk belanja sekeluarga. Tapi Alhamdulillah rezeki melebihi. Bukan setakat duit bertambah malah hidup pun bertambah legaaa….. Alangkah bahagianya kalau ibu dan ayah masih ada, dapatlah membalas jasa mereka. Namun bagi mereka yang masih ada ibu dan ayah, anak-anak yang meningkat dewasa dan ingin membantu pendapatan suami/isteri…………………….

    Hai-O lah lubuknya: yang memberi peluang kepada kita mencapai segala impian yang sering kita igaukan. Yang pasti ianya akan menjadi realiti.

    hubungi saya 013-3113124. Insyaallah.

  88. YUP..TUL TU…SEBENARNYA SISTEM 369 XMELANGGAR AKTA AJL…CUMA DA PERKARA TERTENTU YANG MENYEBABKAN HAL NI BERLAKU..NAK LEBIH TAHU KENAPA…CUBA HADIRKAN DIRI KE MAJLIS-MAJLIS ILMU 369…

  89. saya dah join hai-o 2 bln.bt masa ni saya masih tiada orang bwh.kepada sesiapa yg berminat sila hubungi saya 0135252711

    • razalynda_369 Says:

      dah lama saye join hai o. bioaurapun dah abis jual…..tp susahlah nk yakinkan prospek berkaitan hai o ni, ade yg minat tp sangkut tang loan lak n ade yg xminat langsung… tlg la saye.. walaupun dah bnyak iklan tp masih x de yang nk join…ade yang nk tlg x?
      please call @ sms me.. 0139658435
      razalynda_369@yahoo.com

  90. hai kawe dah join hai o lebih kurang sebulan boleh la seronok jugak buat mlm ni sy akan kuatkan semangat utk capai impian dan x akan toleh ke belakang dah doakan kejayaan saya kalau yg tgh menintai2 tu cepat2 la join jumpa anda di puncak kejayaan amin

  91. hai kawe dah join hai o lebih kurang sebulan boleh la seronok jugak buat mlm ni sy akan kuatkan semangat utk capai impian dan x akan toleh ke belakang dah doakan kejayaan saya kalau yg tgh menintai2 tu cepat2 la join jumpa anda di puncak kejayaan amin hubungi sya 013 9270929

  92. saya join ni dekat sebulan lebih dah..tp tak ada downline lagik..ada gak bwk kawan2x…mereka berminat tapi ada yg takot2x pastu tak blh buat loan..ada yg berminat tapi belum masa nak masuk..walau mcm maner pun tak putuskan semangat saya..bukan senang nak senang..sesiapa yg berminat nak dengor apa itu HAI O call ler saya
    019-2032341…sy akan bawakkan anda berjumpe dengan DCM saya.

    n sesiapa yg berminat nak tukar water filter dengan korset pun call ler saya..ok jer..tq muahh

  93. MOHD HAFIZ BIN OTHMAN Says:

    Kepada orang-orang utara terutama Perlis dan Kedah yang inginkan perubahan dalam hidup sila hubungi saya. Kita sama2 jadikan Hai o my choice for life.

    MOHD HAFIZ B OTHMAN
    012-5996717
    hafiz_ptss@yahoo.com.my

  94. berniaga tu bagus tapi kalu sampai buat pinjaman susah sikit …bukan apa,kut-kut yang beli tu bayar sebulan dua je…lepas tu diam je apa kita nak buat bukan mudah tuntut hutang tambahan lagi bila barangan tu tak jadi keperluan sangat pada mereka atau dah rosak……terlalu banyak pengalaman saya dan mungkin waktu tu saudara2 semua masih kecil…..hinggalah sekarang terlalu sedikit rakan rakan kita yang berjaya dalam MLM ni…..yang nyata dan selalu kita lihat pihak atasan dan syarikat tu je yang berjaya dalam perniagaan mereka yang mana mereka tak perlu mengadakan jurujual……..yang selalu lagi nampak……rakan rakan yang menung mengenangkan hutang yang ada…….maaf pandangan jujur

  95. mohd nawi bin ismail Says:

    Saya baru lagi dalam Hai _O. Nampak pada plan ini boleh memberi keuntungan kepada sesiapa yang menyertainya.Terutama sekali kepada mereka yang boleh membuat loan.Keuntungan yang pertama pasti dapat RM4600.00.Ayuhlah kepada yang berminat menyertai program ini.Kepada mereka di Terengganu bolehlah menghubungi saya jika berminat saya dan kawan-kawan boleh memberikan penerangan pada bila-bila masa. Hubungi saya dengan no. tel 013-9303120.

  96. panas2,, hai o semakin panas..
    ucapan CDM ustazah jun baru2 pada anugrah diomand nite mmg power,
    saya terase amat kecil sekali..

    yang baru nak bangun balik
    BJS 7369….

  97. Salam Ateh..
    sedih gak baca pengalaman ateh, saya dpt bayangkan situasi begitu kerana saya pun pernah alaminya. Untuk makluman semua terutama Ateh, saya tak pernah join MLM, saya lebih suka menjual barang spt kain tudung, baju dan sebagainya pd rakan2 ofis, tp gitulah ateh, bila mereka ambil barang banyak dan nak byr 3x saya setuju jerlah, tp memang ada hutang yg tak dilunaskan, akhirnya saya bosan. Saya terus jerlah kerja makan gaji. Tp bila rakan perkenalkan hai-O saya jd suka. sebabnya :-
    1. tak perlu cari ramai downline
    2. Barang walaupun tak terjual, masih boleh mendapat untung dengan menaja.
    3. RM20k yang kita labur adalah pembelian barang yg bernilai 24k jika kita dpt jual. Jual murah sket pun takpe sbb harga modal lebih rendah dari RM2400.
    4. Jadi kita akan dapat untung dari 2 side 1. Jual barang 2. Menaja downline
    5. Nak taja orang pun bukan gi sendiri, tp upline/SSM/DSM/DDM/CDM yang akan cerita dan terangkan, kita? hanya buatkan temujanji untuk diorang.
    Apa2 biz pun rasanya mmg ada risikonya. Mana tau rezeki Ateh, mungkin Hai-o lah tempat bermulanya kejayaan di gapai… Nak dapat untung besar, mestilah dugaan yng ditempuh juga besar. Semoga Ateh x putus asa…. Nak penerangan lanjut boleh email saya faridah151@yahoo.com

  98. Betul kata Kak Fid….
    Orang kita memang macam tu. Nak senang cepat. Kalo dapat shortcut lagi dorang suka. Dilema orang kita adalah TAKUT mencuba. Belum lagi try dah keluar 1001 alasan. Dalam bisnes, kita mesti ingat: Modal kecil = income pun kecil. Modal Besar = income pun besar. Setiap kejayaan perlukan kesabaran dan pengorbanan. Rezeki tidak akan datang bergolek melainkan usaha kita sendiri. Orang yang berjaya adalah orang yang banyak jatuh dan dari situlah dia akan belajar untuk berdiri semula. Tanyalah diri sendiri.

  99. saya setuju bangat dgn plan cadangan hai-o tu.
    saya mmg berminat nk join hai-o tapi malangnya umur saya
    tidak muncukupi untuk membuat loan.
    hai-o boleh tolong saya tak?

  100. Hidup Hai-o………………..ok jgn putus semangat penat2x kuar 20k…jgn kita berhenti…….alin ada water filter ..n saper ada korset nak tukar dgn alin pun ok gak….call ler alin di number 019-2032341 atau 014-2521525.tq muah

  101. salam sume,tahniah!……. kepada cdm saya Nor Masayu dan baru-baru ini,ddm saya dpt jd cdm iaitu cdm halimatun kerana mereka telah membuka peluang kpd saya untuk join ke dalam hai-o marketing ni.So sesiapa yang ingin join atau nak beli corset premium beautiful hubungilah saya di no. 012-4162615.MENUJU KITA DIPUNCAK KEJAYAAN!

  102. sapa2 yang takut nak wat loan…sebenarnya yuran pendaftaran utk join hanya RM30.00 shj…tapi xde brng pape…jadi pengedar pun lum lagi…utk melayakkan jadi pengedar D1 memrlukan TAPV sebnyk 100 lebih kurang pembelian sebnyk RM100 la…so korang yg ragu2 xperlu takut utk join hai-o ni…nak lebih tahu dtg ke mjlis2 ilmu 369 kat mana2…area johor -017-7164140….haiomarketing@yahoo.com….

  103. salam. saya baru jer join bulan 10 ari tu.. takut gak sebab tak penah wat loan sebelum ni.. tapi saya dah dapat sorang dah, sorang lagi nampak macam positive tapi harap2 dapat lah… sesaper yang nak corset tu boleh contact saya di 05-2417488 atau email saya, area ipoh (working hours 9 to 5), bayar bulan2 ok…

  104. soriii… lupa nak letak email : sha_2602@yahoo.com.

  105. Salam. Semoga kita sama-sama berjaya menuju puncak jaya. Sesiapa dari Melaka sila sms 019-6263492 atau email faridah151@yahoo.com untuk pembelian corset atau water filter atau nak dengar penerangan lebih detail.

  106. akum…..sebenarnya saya memang ada kawan yg bercerita tentang hai o nie..memang ada juga niat di hati saya ..tp….memandangkan saya nie yang dah di black listkan jadi saya mengambil sikap berdiam diri sebab dah tahu x boleh nak buat loan…tp bila dah masuk ruangan nie..hati nie jadi macam ada semangat nak tahu macamana nak selesaikan masalah saya ni….saya cuma seorang keranai yang bekerja di bayar gaji hari…boleh ke saya nak buat loan nie…stu lagi masalah saya untuk dapatkan dwnline…memang susah bagi saya kerana dah ada pengalaman untuk dapatkan dwnline dulu-dulu bila saya join mlm….

  107. salam..

    ada sesiapa yang nak beli korset 9 set (complete set) dengan harga RM18,000, saya bagi dengan bag2 dia skali. email saya : sha:2602@yahoo.com

  108. msk dh nk smpai sthun tp xpndai nk citer ttg hai o nii,,,
    xbrani nk citer kt kwn2 tkt xmjd….
    da sape2 leh tlg x??area slgor j…plezzz2……..

  109. Salam..sy pun br joint hai-o ni bln lps ..so far alhamdulillah dah dapat 2 org…kalau ader yang dari area kuantan beminat nak joint hai-o bley la contact sy.. 013-9194929….

  110. salam…sy ne dah masuk hai-o dari bln 7 lg..tp mgkn sbb sy tak yakin n tak tahu ckp sgt jadi sy tak dapat prospek lg..tp alhamdullilah lepas g kelas keyakinan sy dah btmbh..so mana2 yg dah masuk tp tak yaki lg camana nak jual brng n cari dwnline dtng la kelas..jmp upline..mcm CDM Madun, CDM Samiah, bakal-bakal CDM bila-bila masa Awie, Malisa, Rahim dan ramai lg…insyallah, lebih byk ilmu kita lg byk kita dapat capai..insyallah..amin….

  111. saya lagi la. baru je join hai o bulan 9 ari tu. best partnyer diaorang citer sket punya bagus tapi tak sentuh pun langsung pasal maintain nii, alih2 dah kuar loan 22k dah masuk ahli baru citer nak kena buat maintain 300++, saya rasa macam dah kena tipu, cuma citer amik 300 dari loan tolak tepi tapi tak citer pun pasal maintain ni.. aku nyesal giler dah ni.. loan nak kuar sehari tapi nak dapat balik 2 tahun (kononnya la), silap2 tanggung hutang sampai ke tua (15 tahun). kalu aku renovate umah pun tak sesal macam ni… sekurang2nya aku nampak loan tu aku buat apa, aku masuk asb lagi bagus, confirm aku dapat dividen tahunan, duit tak hilang, biar lambat asal selamat. tambahan lagi dengan ekonomi yang meleset skang ni.. ada ke orang nak beli korset tu, konon tukang sapu boleh pakai. aku rasa RM100 tu lebih berharga kalau bagi anak2 aku makan. tension dah aku, nyesal tak sudah dah ni. nangis dah tak larat nangis dah. aku skang tak der utang apa2 tp disebabkan hai o ni la aku kena berhutang, tak de hutang cari hutang. padan muka aku sb tak bersyukur dengan apa yang aku dapat sebelum ni.

    silap aku jugak sebab terlampau percaya citer2 org hai o ni yang tak berterus terang. apa2 pun aku kena teruskan gak sebab dah kuar loan, skang ni aim aku nak setel loan, keta besar ke, apa besar ke aku dah tak heran dah, janji loan setel. kalo korang ada cara tolong btau aku.

    nak je aku suruh cdm atau ddm aku/korang beli korset aku tu, supaya tak menjadi satu tekanan pada aku pasal loan ni. loan aku buat bulan 9, konon 3 bulan potong tapi bulan 10 dah stat potong gaji aku, penipu betul korang ni.. kata nak tolong, tolong la aku. aku tengok tak de pun fitback tiap2 hari dari org hai o ni.. ada sesiapa yang nak beli korset 9 set (complete set) dengan harga RM18,000, amik la , aku bagi dengan bag2 dia skali. email aku : sha:2602@yahoo.com

    tak larat dah nak tanggung tekanan ni.

  112. lagi satu nak bgatu sket, lain kali biar berterus terang supaya tak jadi masalah macam aku ni, mula2 aku tanya, iklhas kalau dalam sebulan kita tak dapat org lagi, maklumla aku kerja dari 8pg – 5 ptg, dapat tak cek, aku tanya brape, dia jawab 4 angka tapi terus cari orang, alih2 pas dapat bonus RM2900 (tolak maintan, tolak utang loan 232) tinggal la 2000, aku busy dekat2 ujung bulan ni, aku dapat cek, 4 angka gak tapi pas 2 angka ada perpuluhan. (RM52.50) lagi aku bengang, cakap biar terang, memang kena bantai ngan aku teruk2 ari tu, tu yang aku tak de semangat dah nak terus kan sebab aku takut member aku terkena macam aku dan pas ni mungkin gaduh sebab HAI O ni…

    jadi aku terus terang kalau nak aku carik orang tolong citer habis-habisan. tidak korang pun tak dapat bonus gak…

    lagi satu aku bengang lagi pasal maintane, yang bestnyer pas aku masuk ahli baru tau suma citer pasal maintain ni. kalau aku tak buat maintain ni, org yang sponsor aku yang dapat bonus, haaa… ni best part yang aku lagi bengang, so ada jugak yang tak bagus pasal hai o ni.

    kita orang melayu susah2 beli korset sampai 10 set, buat loan lagi (RM22K), pegi jual kat orang, tanggung utang, buat maintain, carik orang, cina tu jugak yang senang dan lagi bertambah kaya sebab tak payah buat apa sebab orang melayu yang boleh buat untuk dia… geram aku… kalau citer terus terang aku rasa tak jadi mcm ni… sebab aku dah dapat penerangan yang betul, tp bila jadi macam ni… aku tak tau nak cakap apa lagi, carik je la orang, jual je la korset…

    • kenapa le mengeluh panjang, sebenarnya you sepatutnya beruntung kerana diberi peluang untuk menjadi usahawan. You cuma kena berusaha dan kerja keras sikit dalam setahun 2 ni, lepas tu baru nampak kejayaannya. Minta tolong dengan upline you sehingga you dapat DSM dan sekarang tugas you cuma kenalkan orang baru saje pada upline, bila you dah pandai bentang baru boleh you berusha sendiri. Kita kena lihat pada orang2 yang berjaya dalam Hai-o, jangan lihat mereka yang gagal. Ingat jika kita berusaha Insyaallah kita akan berjaya.

  113. Khas buat alin..
    ape kate kite tukar brg Hai-O ni, nk? saya ade set corset, nk tukar dgn water filetr tu…
    kalu minat, leh le emel kat highowl81@gmail.com ..tq!

  114. kepada cik sya…. Saya bersimpati ngan nasib awak… tapi awak jgn mengalah sekarang.. terlalu lambat untuk awak mengalah…Hai-o nie adalah satu medium bagi bumiputera untuk memajukan diri… Jangan rasa tertipu.. mungkin upline yang mengajak awak terlupa untuk bercerita tentang maintain.. ini adalah disebabkan upline awak taknak membebankan awak ngan ilmu yang terlalu banyak sekali gus… jadi selepas awak join hai-o nie awak wajib belajar tentang selok belok maintain, top-up, pengiraan bonus supaya anda tidak rasa tertipu… tapi buat permulaan cukup la sekadar anda tahu bagaiman nak menjual dan sponsor. itu adalah perkara asas di dalam mana2 MLM. Jadi teruskan usaha anda boleh berjaya… Boleh saya tau awak dibawah CDM mana? -Helmi369~ipoh

    • yelah ko ni..aku pun tengah bengang tanggung hutang dengan skim bodow korang ni.cuba lah cerita terus terang biar bebab sekejap jangan beban 15 tahun.bodoh! ko dah kayakan?ko beli balik barang2 kat kitong ni than jual llah kat org lain.ha aku nak tgkl dalam kegawatan ekonomi ni ko boleh jalan ke tak? weh haram makan duirt org kalau camnilah gaya sistem biz yang korang buat! sha, kita ni yg kena tanggung hutang bangang tu

  115. salam.simpati dgr cite awak.saya pun pernah alami perkara tu.bank potong lps bulan kedua.gaji saya kecik je.1,100.mak mintak duit.adik belajar lagi.nak kawin lagi. lps tu produk tak terjual jgk. mula2 saya tertekan jgk.last baru saya faham. hidup ini bagai roda. dan roda pulak ada lain jenis tayarnya. sebenarnya Allah tak kan menguji lebih mengikut kemampuan hambanya.
    mgkn awak bengang dgn upline awak. saya pun sama jgk dulu.
    bab maintain tu pun sama. saya senang je maintain syampu dengan teh.
    bagi mak saya makan pakai.dapat bagi mak saya sihat juge. lain produk maintain saya jual. sebenarnya susah nak jual kalau mita fikir susah.
    jalan dah betul dah sha,cuma diri kita je kadang2 tertekan dengan jiwa sendiri. konflik dalam diri je. awak lawan sikit. teruskan jangan mengalah.
    cari partner ship lain yang awak ngam.
    banyakkan berdoa dan baca quran.ulang,banyakkan doa dan baca quran.
    itu yang saya amal. Dia Maha mendengar. percayalah.
    alhamdulillah sekarang saya dah dapat yang saya nak selama ini. cuma tinggal nak beli rumah dengan hantar mak ayah saya ke tanah suci Mekah aje. pasal loan tu jangan lah bebankan otak awak. kita antara golongan beruntung.orang lain pun berhutang jgk.tapi taraf hidup tetap sama. kita berhutang tapi insyaAllah jika kita penuhkan ilmu didada dan gunakan sebaiknya,Sinar Keserokan pasti ada di depan.
    tiada istilah gagal dalam perniagaan,cuma belum capai kejayaan. sabarlah.. Impian kita ada menanti di balik pintu. teruskan agar kita dapat melangkah dan menggenggam ia. good luck. aslmkm.

  116. Salam. Kesian aku baca masalah ko Sha. Tp pd aku ar… ok aku email ko ek…

  117. Sha, aku dah email ko…

  118. saya dah join hai-o tp group my j.saya jual penapis air bio aura.pendapatan fuh mmg x di asngka2.klu anda yang mulia berminat bleh contac saya wan 017-3243868

  119. saya dah join hai-o tp group my j.saya jual penapis air bio aura.pendapatan fuh mmg x di asngka2.klu anda yang mulia berminat area melaka bleh contac saya wan 017-3243868

  120. If xnak buat beautiful, kita buat water filter. Strategy sama tp produk lain. Org Kedah yg nak join, call 016-4316442 or symalihah@yahoo.com.my. Saya akan story A2Z dekat anda.

  121. Assalamualaikum….

    Kepada semua pembaca, saya pun dah joint Hai-O nie dan sekarang nie masih lagi mencari rakan-rakan niaga yang berminat untuk sama-sama menuju ke puncak kejayaan… Sesiapa yang berminat untuk berkongsi kejayaan dalam Hai O nie terutama sekali yang berada di sekitar Selangor, Kuala Lumpur dan Nilai, Negeri Sembilan, bolehlah menghubungi saya di talian 016-7222422.

  122. Project MY-J 7737 Says:

    Askum,ok ini nasihat dari i….i dah join hai o ni hampir 6 bulan tapi pada pendapat i klu u all nak join kena tekad dan daptkan nasihat dari uppline krn bukan mudah beb nak kena ptg gaji sebulan RM395.Imagine je klu gaji sebln 1k mana nak bayar keta mana nak bayar rumah…..yang penting u all kena rajin dan jgn putus asa.so klu ada apa2 nak kongsi e-mail azlyn7737@yahoo com.

  123. Saya dah lama diajak oleh kawan-kawan utk join Hai-o ni, tapi sampai hari ni belum terbuka pintu hati… Kalau nak dikira, loan tu lepas. Tapi masalah yang paling BESAR saya takut tak dapat downline. Sebab melalui penerangan group myJ, kena keluar modal rm21600, besar tu….takut orang tak berani….macam mana saya nak yakin, ramai kawan yang kata, kalu tak dapat downline susah….memang betul susahhhh.

  124. if nak buat beautiful…nak tau pasai plan marketing yang cukup2 hebat….kita jumpa just call or sms, 012 5885686…….

  125. dulu mcm 2 orang mengata bila aku buat hai-o tp bila aku dah join n aku buat bersungguh-sungguh….alhamdullillah aku bersyukur sesangat….at least impian aku jd kenyataan…..

  126. aku dah nak masuk 3bln join hai o,masalahnya skarang dwnline aku keje swasta, dah submit loan lps raya posa lg,tp tak approved..dwnline aku ni aktif, baru je masuk dah ada 3orang bwh dia, semua nya keje swasta jgk, kes mcm dia jgk, loan tak approved..la ni masing2 dah nak down termasukla aku ni..ada sesapa yg keje bank bleh tlg aku uruskan loan dwnline aku ni tak?please….

    email : krol_jr@yahoo.com

  127. tlgla cepat skit sebelum semanagt aku n dwline2 aku ni terpadam..tolong…
    p/s : sesape yg berminat area sg buloh n slangor plz contact me

    email :krol_jr@yahoo.com
    hpone: 012-2234822

  128. Hai, Saya baru join group Hai-O 369. Budaya 369 yang mudah dipratikkan. Hanya 3 langkah mudah untuk mendapat incime yang tak disangka. Belum jual habis barang dah dapat banus RM4670. Thanks kepada sepupu my husband yang memperkenalkan biz ini DSM Salma.Pada sesiapa yang berminat di area Penang, Seberang Perai sila hubungi saya;Syekin-013-4092679

  129. Assalammualaikum, sesiapa yang berminat dan berada di sekitar Pulau Pinang saya akan terangkan mengenai produk dan langkah untuk menjadi usahawan. Boleh hubungi Syekin 013-4092679 @ Niza 017-4751352 @ Syukri 012-4654134 @ email ekin369@yahoo.com

  130. Hai, Saya dah join Hai-O ni. So..pada sesiapa yang berminat di area Penang boleh hubungi saya Syekin 013-4092679, Syah 013-4826145 @ email Ekin@369@yahoo.com.my

  131. Salam. Wah.. Hai-O dah semakin kencang dan makin popular. Memang tak rugi join, nak berjaya kena lah usaha, usaha, usaha dan tawakal. Buat laju atau perlahan no hal punya, kadang-kadang rezeki kita dpermudahkan jalannya oleh Allah S.W.T dan kadang-kadang ada liku-liku yang perlu kita lalui. Semoga kita semua beroleh kejayaan. Jumpa anda dipuncak kejayaan.

    Pada anda yang berminat dari Melaka sila sms 019-6263492 atau email faridah151@yahoo.com untuk pembelian corset atau water filter atau nak dengar penerangan lebih detail.

  132. puteraadam69 Says:

    aku skrg baru nak join tp aku nak tau adakah hai-o ni boleh bertahan lagi.sbb aku byk kali dgr psl rungutan org yg join(xtau lah klu gimik group mlm lain).aku jd takut plak bile ade yg kate kerajaan akan tarik balik lesen niaga die hujung tahun ni ke tahun depan ke , psl ade unsur2 skim cepat kaye la, sis.piramid la. takut tup2 bungkus kang ape nak di kate.. tolong bg bukti atau penerangan skt supaya hati aku ni x goyah sgt dan terus buat.

    email aku: aam_179@yahoo.com

  133. saya memang mempunyai kecurigaan dalam menjalankan perniagaan ini, namun akhirnya saya bertapak kukuh dalam perniagaan ini. menyertai hai-o 369 seperti mengubah hidup saya sepenuhnya. kini, saya begitu passion/ bersemangat dalam menjalankan perniagaan ini kerana kami percaya membantu orang lain tunjang kejayaan kita. perkara yang baik sememangnya wajar dihebahkan, dengan cara berhikmah dengan kaedah yang senang. saya harap hai-o mampu menarik minat usahawan muda dalam meningkatkan taraf ekonomi masyarakat kita.

    andaikata anda mempunyai minat yang mendalam dalam perniagaan ini, saya dengan lapang hati ingin menjemput anda untuk menghubungi saya. sesungguhnya, saya akan menolong anda untuk bersama teruja menikmati peluang seluas maya ini.

    rosmaiza kamaruddin
    gtalk : mkhazaidi

    num : 013-4808091

    kawasan :
    kuala terengganu, setiu, besut, marang, kemaman, kuantan, muar, klang, shah alam, tronoh, ipoh, tanjung malim, lumut, taiping, seluruh pulau pinang, perlis dan kedah..

    namun, walaupun anda berada di mana sahaja, saya akan bersama anda, hanya memberitahu di mana dan bila, kita bakal bertemu..
    ayuh, kita rancakkan keghairahan dalam kejayaan.

  134. mohd bokhori abd halim Says:

    bersama saya, kita berjuang o125787649

  135. mohd bokhori abd halim Says:

    opps………….. kedah dan perlis. kita jumpa dimana2. rancang dan maju ke depan. 0125787649.

  136. haloo kawan…

    hai-o punya dana from 2k hinggan 20k kan…nape ye geng taipan 181 syorkan dana rm31k? padahal aku tak penah dengar u all sini ckp psl dana rm31k?

    ada sape2 boleh jelaskan?

    check pertama rm7k…untuk pelaburan rm31 dan dpt jam roscani…tapi.. tapi income untuk step 2 sama mcm pelaburan rm21k tu…

    so kat sini, if aku bg modal rm31k pangkat ttp sama ssm…ke untuk kepentingan org ats aku?

    konfius..cm tu baik amik loan rm5k or rm8k je kan…takde la rasa bersalah yek if tak berjaya pun lgpun cita2 nak masuk hai -o bukanla nak jd kaya or keretan mewah or holiday..

    just nak side income bulan2 3k ke 4k ke OK la..

    any sugestion b4 aku nak join ni? lgi satu masa cdm approach tak pernah cerita mcmne income masuk melaui bank ape? berapa hb? mcne nak qualified bonus2 yg banyak tu…cume cakap ” agak-agak kalau hai-o bg cash rm3-7k untuk car fund, kereta apa nak beli?”

    wow…sape yg dgr pasti gembira…mujur la saya banyak songeh tanya mcm2…buat nye org yg blur ingat boleh dapat cm gitu je….tak ke terpedaya….

    untuk pengetahuan semua…saya mmg nampak prospect hai-o ni, cume cdm punye approach tak transparent setakat cerita yg indah2…tapi tak cerita detail mcmne nak dapat tu semua..

    geng 369 plak ckap ada modal frm 2k-20k je….if ckp cmti semua org minat nak masuk…modal kecik income pun kecik…atleast tak berjaya pun takde la rasa bersalah kat org atau diri sendiri…tul tak?

    aku plak jenis cr org dulu baru aku punch…nak dijadikan cerita…CDM taipan ni ckp income dia lebat tak kurang dr rm20k evmonth….malangnye…setiap kali keluar jumpe new listener…asyik aku je yg keluarkan duit…kata banyak duit…tunjuk la sikit…ye la first impression kan…ni tak…ckp tak serupa bikin…cuma tunjuk compressor dia tu je…and kebanyakan aku tgk org hai-o ni tak well groommed sgt la…atleast pakai la branded sikit kan nak bg first impression…kata CDM bayak duit…buktikanla….

    yes mcmne la kita nak tau hati budi org kan…and mane kita nak tau CDM mana yg iklhas or tak…ramai kan,,and masing2 punye agenda berbeza…yela kaya buat full time kan.,..tak de keja makan gaji dah..maka kena la maintain supaya tak putus income…so yg jd mangsa nye org2 baru…bile invest depa dpt la income…bila je dgr aku nak tarik dir…bukan main lagi CDM ni pujuk aku bagai nak rak…ckp ” psl dana rm20k tu tolak tepi dulu, akak nak tolong adik 100% ni sanggup ikut ke mana mana…adik drive..akak pegang baby….aku pun konfius mcmne lak dia nak tolong aku dapat rm20k..duit dia ke? or dia laburkan rm2k je untuk aku yg sebelum ni dia tak penah cerita pun pakej banyak tu? aku tak mau la amok risiko psl aku br kenal org…aku akui banyak kwan2 aku yg nak masuk hai-o no dan CDM ni pun dh sedia maklum..

    aku plak terfikir ntah2 dia gunakan aku untuk kepentingan dia memandangkan aku ada prospect and dia plak bergantung pd income hai-o je kan….mana ble lepas peluang?make sense or not

    rupa2 nye aku find out yg actually hai-o plan ni ada MANUAL BOOK di mana kita bolh tgk mcmne percentage untuk setiap leg yg kita dpt….apa kata setiap new prticipant disediakan buku ni supaya lg TELUS DAN HEBAT bak kata CDM aku kan…

    then baru la fair….boleh gak tgk calculation dia cmne….if org tak nak invest rm20k atleast rm2k pun ok lagi banyak prospect,,,dlm ekonomi tak menetu ni…sape yg nak buat loan rm21k thats y…mana ada prospect CDM tak mau lepas..

    huhu

  137. mysara mohd Says:

    salam….
    sesiapa nak join haio area selangor,perak,melaka…call sy 0192515001 Maisara,sg buloh

  138. aku pun baru join. pening gak nak cari orang. tapi mana ada bisnes yang tak perlu usaha

  139. kita kena cari orang yang betul-betul minat. Tentu dlm ramai2 org ada yang berminat mcm kita. Tang nak cari tu lah yg lemah sikit. tapi tak pe kita kena cuba

  140. SALAM KPD SAPE2 YG NK JOIN HAI O SEKITAR MANJUNG LUMUT SETIAWAN BOLEH LA HUBUNGI SAYA 0175527194.

  141. SAIFUL 369 Says:

    Assalamualaikum kpd mber2 di sekitar setiawan, manjung, lumut, ipoh taiping, yg ingin join hai o leh hubungi saya 0175527194 jumpa di puncak kejayaan.

  142. SAIFUL 369 Says:

    assalamualaikum kpd rakan2 bru yg nk join hai o sekitar lumut,manjung setiawan taiping,ipoh,klang. leh hubungi saya 0175527194

  143. Seram pulak dengar citer Sha tu..tapi almost 98% komen kat sini semuanya positif. Rasanya yang lain2 pun approach nya lebih kurang sama. Tak ada lah citer A-Z in one shot. Perkara2 yang lebih detail akan diajar berperingkat2. Kalau maintain tu jadi masalah besar…yang still tak dapat downline mesti dah komplen macam2 kat sini. Tapi still most of them choose to stay positive. Sorry Sha bukan bermaksud nak menyimbah minyak ke api tapi just curious. Whatever it is..you dah join so better just go ahead and do it. Grumbling will not bring you any good and not gonna take you anywhere.. Good Luck.

  144. Sorry not 9%. 98% sebenarnya nak ditulis.

  145. hi,, i only have friends in private sector, so far 3 of my friends wanted to join HAi-O, just beacue the loans were no approved, they could not join.

    is there any other way to bring in private sector ppl into HAI-O

  146. any one want to join hai-o in KL, Seremban , Kedah, JB, Penang please call 012-6798059,, thnx

  147. salam..saya pn sha..lecturer kolej swasta..sesiapa yang dok area kedah dan berminat nak dengar pasal hai o boleh la email or sms saya.luangkan masa dan berilah peluang untuk diri anda mendengar marketing yang mudah ini..tiada paksaan, keputusn di tangan anda. basha7723@yahoo.com / 012 5294429

  148. di bawah bimbingan CDM yang hebat. Dline saya sendiri telah berpangkat melebihi saya..saya baru SSM, dline saya dah DDM. Ini menunjukkn plan ni bukannya sistem piramid…sapa rajin dia yang naik pangkat dahulu

  149. saya berminat nk join Hai-o ni tapi saya kt sabah dan susah nk cari upline yang btl2 bole tlg

    pls help me rnurich@gmail.com

  150. prefer jual waterfilter

  151. afifah yasmin bt zainudin Says:

    hai saya alin…..baru 2 minggu dapt tahu pasal hai-o ni…memang best ..tertarik…tapi saya masih takut2 nak mencuba sebab kalau saya dah wat pinjaman 20k slip gaji saya makin kecil nilainya.pas tu downline memg sukar giler nak dapat.uplline memg sedia membantu tpi saya rasa mcm ye tak ye? saya yakin ramai lagi org diluar sana nak kaya mcm korang tapi dengan cara bagaimana lagi boleh meyakinkan orng.kalau setakat suruh beli korset beautiful dan bio-aura pun orang dah kata mahal mcm mana ek???memg ayat2 yg upline cakap manis dan sebab kalau saya join mereka dapat duit bonus! saya ingat pa kata HAI-O MASUK IKLAN KAT TV tak kira lah TV3 ke Astro Ria ke…Ha kan lebih meyakinkan???…harapnya cadangan saya diterimalah…demi kepentingan hai-o juga.kalau memang setakat dah tersiar kat tv dlm berita masih ramai tak tau.buatlah iklan ye…..

  152. my j projek Says:

    SAPER2 AREA MELAKA YG NAK TAU MENGENAI MY J BLEH CONTAC SAYA 017-2719585

  153. Florine,
    U tinggal di bahagian mana Sabah? Dah ada CDM di Sabah pun. Sesiapa di Sarawak yang berminat sila hubungi saya. Saya sedang mencari downline di Tawau dan Sarawak. TQ

  154. yati lora Says:

    saya seorang guru.. saya diperkenalkan hai-o oleh abang saya.. saya langsung tidak berminat utk join pada mulanya sbb saya tak yakin akan dapat mencari downline. tambahan pula, sy sudah dikelilingi byk hutang… mustahil bagi saya utk tambah hutang lagi.. sy byk bertanyakan kwn2 n buat research.. semuanya negatif..
    bila saya fikir balik saya kena buat keputusan seniri samada nak teruskan ataupun tidak.. akhirnya saya beranikan diri utk mcuba. ye la kalo gagalpun, bkn saya kena bayar sewa kedai ke, kena byr pekerja ke, bil2 ke.. yg pasti sy x akan muflis.. alhamdulillah dengan bimbingan group n CDM yg hebat n aktif, sy dapat memegang income yg besar dlm temph 4 bulan.
    gerak kerja mengikut step yg disarankan menjadikan kerja amat2 mudah dan cepat.. sesiapa yg berminat utk menyertai group ini sila hubungi saya dengan segera:

    013-3151260
    cikgu YATI

  155. fauzi shaari Says:

    nak jd DSM dlm haio tak susah sgt pun..
    tak seperti MLM yg lain…
    sampai direct line kena ada sampai 30+++
    ni 4 kaki pun dah jd DMS…
    siapa sangka kan..

    boleh call kalu nak tya dan nak jd DSM
    013-2691079 fauzi..skrg saya dah open link kat kulim dan baling kedah…
    contect cepat kal nak berjaya

  156. sesiapa yang berminat join area kuala selangor, sabak bernam teluk intan boleh call saya 017-3083961… jumpa di puncak kejayaan..

  157. orang kata ni MLM yang x bagus.. tapi itu kata orang.. kata kami ini adalah yang terbaik… tak sampai setahun boleh menjadi CDM.. tak percaya?? luangkan masa anda bersama saya.. kita akan berkongsi sumenya

  158. Tak da kah plan modal kecil tak yah loan tapi untung besar…

  159. Informasi Kerjaya Hai-O bersama BUDAYA 369 di

    Bukit Beruntong, setiap hari Isnin jam 9.30 malam
    Bangi, setiap hari Rabu, jam 9.30 malam
    Bandar Baru Selayang, setiap hari Jumaat jam 9.30 malam
    Bandar Baru Klang, setiap hari Sabtu jam 9.30 malam

    PERCUMA!! Hubungi saya utk keterangan lanjut 017-2397710

  160. Penjanaan pendapatan terhebat dekad ini…..Mudah jika Usaha….
    Susah jika Malas…….

    HAI O HEBAT!

  161. alfussalam…
    diawal penyertaan saya dlm haio rase x yakin cz takut lari dari landasan syarak..
    tapi setelah mengkaji dan berbincang dengan para ulama..barulah hati ini rase tenang untuk meneruskan perjuangan hai o..
    jadi berushalah untuk menjana ekonomi islam…
    berusha…doa..tawakal….berjaya insyaallah..
    yang penting cube dan sabar….
    sesiapa yang berminat untuk berkongsi ilmu untk menjana ekonomi melalui hai o..sila hubungi…..0176097218…berada di area johor n n9

  162. hi…siapa yg berminat utk sama2 kita bantu membantu menjana pendapatan tambahan…especially di perlis..or area utara..blh contact saya di 0124275484

  163. syamsue Says:

    salam saya blom lg join hai-o..memg saya berminat..tp saya nk tanya apa akan jd sekiranya semua dh jd jutawan..sb dlm hai-o pangkat boleh diwarisi..apa akan jadi pd orang yg last sekali…buntu2

  164. sampanpecah Says:

    bersama kita meramaikan usahaawan melayu, kepasa semua para usahawan yang ingin berjaya marilah kita bina masyarakat yang berdaya saing… hidup budaya 369 hai-o

    untuk maju bersama…
    di bahagian Johor hubungi saya: Abu Dzarr Mohd
    0177781152

  165. saya dah joint since nov 08…saya baca kat sini first time dpt 10 set + 2 set percuma…tapi saya just dpt 10 set je pun dengan rege rm23,000 tuh..saya masuk under 369 jugak..

  166. hi…siapa yg berminat utk sama2 kita bantu membantu menjana pendapatan tambahan…especially di Negeri Sembilan..boleh contact saya di 0193267292

  167. buat dulu baru tau, kalo nk selidik@pk just waste time, tanya org tak join @ dah join tp tak berjaya memanglah negatif hasilnya, ibarat kisah org buta dgn gajahle…

  168. Saya dah join since Nov 08. Alhadulillah produk bio aura tak ada masalah untuk jualan.Lagipun upline 369 banyak membantu. Kena faham kita kerja dalam group bukan sorang2. Bio Aura saya banyak upline yang carikan pembeli.Bonus…siapa buat dia tau laaa….
    Pada sesiapa yang berminat untuk mengetahui di area Penang boleh hubungi saya di 013-4092679

  169. Assalamualaikum,

    Tumpang tanya, ada tak sesiapa yang sudi tukar set Premium Beautiful dengan water filter BIO-Aura saya?
    Saya ada water filter (new) nak tukar dengan set korset (new) . Sistem barter.
    Harap-harap ada yang sudi, kalau ada hubungi saya. Terima Kasih

  170. HAI-O MEMANG MEMANG HEBAT….TERNYATA APA YANG DI IMPIKAN MENJADI KENYATAAN…….019-2485509

  171. JGN MALU BERTANYA. JIKA INGIN SAMA2 BERJAYA DALAM DUNIA HAI-O MARKETING.CALL ME WAN DI AREA KULIM./////KEMARIN SUDAH BERLALU,HARI INI SEDANG BERJALAN DAN ESOK BELUM TIBA,MAKA GUNAKAN LAH KKESEMPATAN HARI INI,KERANA KESEMPATAN ITU ADALAH HARTA YANG TERPENDANG………….RENUNG 2KAN LAH DAN SELAMAT BERAMAL….. 0192485509

  172. Merewang Says:

    Kalu ada downline kita yang payah nak wat loan di sebabkan crris atau ctos atau bankrup tp kakitangan kerajaan la leh call/sms 0196552284. Pekerja swasta pun bole as long as syarikat boleh membuat pemotongan. Tq.

  173. Merewang Says:

    Lagi satu sapa2 dari melaka yang nak join bisnis hai o ni pun leh r contact saya 0196552284 sya dan group tgh membina empayar. so marilah bersama menyertai kami.

  174. sampanpecah Says:

    kelas bimbingan di area johor

    isnin = taman pelangi, jb
    jumaat = restoran sebelah gaint, muar
    sabtu = di markaz utama johor (pt raja) batu pahat

    dan kejayaan itu tidak datang bergolek, bersama kita mengubahnya. kami sentiasa menghargai anda sebagai orang yang mengintai peluang perniagaan yang menuguntungkan dan sah di sisi undang2 dan syarak

    untuk penerangan lanjut dan menghadapi pelbagai masalah
    hubungi saya:

    abu dzarr 0177781152

    ‘kita jumpa di puncak kejayaan’

  175. assalamualaikum….. terpanggil untuk membuat ulasan… terima kasih atas kata2 membina sepanjang komen ini…. saya jua diantara yg berani dan nekad untuk mengubah hidup. doakan kejayaan saya… kepada kawan2 di area segamat… sila lah hubungi saya untuk kita bersama berkongsi peluang kejayaan ini…. jika orang lain boleh berjaya… kenapa tidak kita…??

    arlina 012-7320767
    arlina168@yahoo.com.my

    salam kejayaan untuk group wonder pets saya……

  176. tokai369 Says:

    Barang siapa yang berminat menyertai hai o disekitar tokai, pendang, alor star, langkawi hubungi saya 0125438482

  177. salam..sesiapa berminat nak join area TERENGGANU…DUNGUN..jom join kami…zaza 0179258865

  178. hai..
    Alhamdulillah…..saya juga merubah pandangan terhadap hai-o.dulu saya adalah pembangkang tegar terhadap biz ni.tapi sekarang dah terbukti ia dapat merubah kehidupan saya.sesiapa area KL/Putrajaya/Selangor/N9 bleh call saya. InsyaAllah kita akan sama-sama merubah kehidupan ini ke arah yang lebih baik.

    016-2064313

  179. mazliana,
    try call sesiapa yang boleh bagi penerangan.banyak cara yang boleh kita tolong kalo mazliana sanggup tolong diri sendiri.just call sesiapa yang dekat area u or just call me 016-2064313.InsyaAllah ada yang akan membantu.

  180. kepada sesiapa yang minat nak joine Hai o boleh call saya terutama area putrajaya, kl.

    013-6762523

  181. Salam semua, sesape nk beli korset, water filter …n beminat nk tau psl bsns ni.. Call or msg to ths no 0193506511

  182. suzila bt mat piah Says:

    salam,saya berterima kasih kepada upline saya kerana tidak jemu-jemu memberi semangat kepada saya untuk terus berjaya,sekarang saya berusaha menjadi CDM.Insyaallah.

  183. Siti Fatimah Says:

    memang menarik wat bisnes ni n sungguh mudah tidak seperti bisnes MLM yang lain. Jika ada yang berminat bolehlah tel saya 016-6344284 atau 0176809213

  184. FARHALINA NAZIRA Says:

    AKUM..saya farhalina masih berasa kurang yakin dengan hai-o.boleh sape2 yakinkan ia akan berjaya?

    • salam lina…kalau u betol2 nak dapat keyakinan nak buat biz ni..sya boleh jumpakan u dengan pengasas budaya 369 ni..sebab group saya memang rapat dngan pengasas iaitu CDM Madon dan CDM Samiah.
      Kol saya..017-2929382…insyaAllah u akan dapat yakinkn diri u ble dh jumpa dgn dorg nanti.

    • emajulia Says:

      Msg me

  185. salam…sekiranya farhalina nk mengetahui lebih lanjut bleh hubungi atau sms sye di talian 0166564101…

  186. blh sye tau farhalina ddk di mna

  187. saya baru beli bio aura dari lelong.com, harga murah dari kawan offer.. saya x paham MLM ni.. kalu air ni betul2 ok.. saya nak join

    • radzlan Says:

      kalau set primium beautiful u nak tak

    • PELAN PEMASARAN HAI O NI MMG HEBAT! MAMPU UTK MENGUBAH KEHIDUPAN KITA DR YG BIASA-BIASA KPD YG LUAR BIASA

      KALU AWK NK TAU LEBIH LANJUT, CALL SAYA 019-62604471.
      SAYA AKAN TERANGKAN MCMN DGN BIOAURA TU BLEH MENGUBAH KEHIDUPAN AWK & FAMILY SPTMN YG DITUNJUKKAN DLM IKLAN KAT TV TU

  188. Assalamualaikum… kepada sesiapa yang pernah bersekolah di Sk Dato’Hashim (1989-1994), SM Teknik Pengkalan Chepa (1998-1999)… sila hubungi saya untuk berkongsi kejayaan.. KHAS UNTUK RAKAN-RAKAN YANG MENGENALI SAHAJA.. 0177971751

  189. assalamualaikum… kepada sesiapa yang pernah study d Sk dato’ hashim (1989-1994), SM teknik pengkalan chepa (1998-1999) sila hubungi saya untuk berkongsi kejayaan Hai-o. khas untuk member2 yg mengenali shj.. 0177971751

  190. Kamal My J Project Says:

    Saya ahli my J di Terengganu. Sesiapa yang berada di Terengganu yang berminat tentang my J boleh hubungi saya di talian 017-9758100 / 017-7948100.

  191. Kamal My J Project Says:

    Saya ahli my J di Terengganu. Sesiapa yang berada di Terengganu yang berminat tentang my J boleh hubungi saya di talian 017-9758100 / 017-7948100.

  192. saya area yan,kdh.blh x sesape tolong bg bimbingan or taklimat ringkas pasai hai-o nih

  193. Salam, takde CDM area yan, kdh ke?kalau ade tolong la mail ke mursyid.sktms@gmail.com

  194. lynn kota bharu Says:

    Sy dh join hai-o ni, tp loan tulat br dapat. sy betul2 truja nengok ramai kengkawan sy yg idup mewah dlm diam. hai-o br je berada d negeri klantan ni. sesape yang berminat contact la sy. upline dan sy sendri akan membantu menjana pendapatan yg anda sendri x sagka. Memag la modal besar ckit tp boleh dpt blk serta blh diwasiatkan keanakcucu tau. Niat sy iklas, setiap pndapatan sy akan sy laburkan untk kesenagan abah dan mak serta famili sy….amiin… lynnisma@yahoo.com @ 0133350056

  195. fida, saya dulu penah buat mlm lain tp tak same dgn hai-o ni…. sungguh memberangsangkan, dlm masa sebulan dah dpt dsm krn sokongan upline yg berkaliber….. nak join jom 0132098489

  196. ckglimau369 Says:

    Tahniah kepada anda yg inginkan perubahan dlm hidup… .kesusahan hari ini adalah kesenagan hari esok….jumpa anda di puncak….

    The best solution to solve yr financial problem, so let’s join us!

    email: limau_teacher@yahoo.com.my
    (Melaka area)

  197. askum…da kwn promote u masuk thn 2007..sekarang dah 2009…so memg npakla kejayaan di dah pakai mitsubishi lancer, dapat melancong e paris yang paling best dolu dia chubby tapi kerana mu beautiful membe dah slim cantik…

  198. DDM Gie Caldina Says:

    kepada kwn2 yang berminat leh la direct call me.. kita leh jumpa di stokis Hai o yang terdekat.. x salah nk berkongsi ilmu.. masuk ke x kita kira belakang at least kita dapat knowledge.. byk pengalaman leh kita kongsi..
    call me 0124033595

  199. sham adlin Says:

    Assalamualaikum… saya berterima kasih pada ahli hai o sistem 369 kerana menberi saya tunjuk ajar tentang bisnes hai o marketing. saya asal tak tahu langsung tentang bisnes. sesiapa yang ingin mengetahui lebih lanjut hai o marketing. hubungi saya adlin.
    talian 013-9428601.

  200. sham adlin Says:

    assalamualaikum..
    sesiapa yang berminat untuk mengetahui tentang hai o marketing.( bio aura / premium brautiful) area kelantan. hubungi saya adlin 013-9428601(KOTA BHARU)

  201. da lg bisnes yg lg senang..da produk tp x perlu jual..bonus dbayar harian dan bulanan.. dah lahir lebih 60 jutawan dlm tempoh 5 tahun.. xda sistem pangkat.. da lesen dan byk kuar paper.. modal x sampai 5 ribu..x yah susah2 nk buat loan..

    kaza_halim@hotmail.com

  202. MyJ group Says:

    kepada warga johor yang ingin menjadi usahawan jutawan.sila call 0199295931

  203. kpd fida…join je..mmg berbaloi…

  204. mastura (DSM) Says:

    bio aura memg best n benar2 berkualiti… mas amik 10set bioaura
    jadi mas tau kelbihn bio aura n terang dan nya leh yakinkan org
    kalo nak tau kol mas 0176679769

  205. mastura (DSM) Says:

    emmm kalo ada yg berminat di area bangi, cheras, shah alam, putrajaya,kl,mn2 area selangor boleh ctc saya…

  206. akum..sesiapa yang berminat di kluang sila email sy anuar_rafli@yahoo.com.my or call 0177677728

  207. EjenMulder Says:

    Buat je!!! Asyik nak tanya org, tgu dan lihat, x yakin, mcm2 alasan kita boleh bagi kan?..kalau dikira perkara ni sampai tahun dpn pun mcm ni jgk kita.x brubah, tp cuba buat sendiri, join hai o, dlm masa yang same
    ( Asyik nak tanya org, tgu dan lihat, x yakin, mcm2 alasan ), tapi bila kita buat agak2nye sampai tahun dpn kita ada side income x? silap2, x smpai beberapa bln je dah ilang da benda ni ( Asyik nak tanya org, tgu dan lihat, x yakin, mcm2 alasan )..gud luck!!!

    • salam … saya dari juru, pulau pinang. saya joint hai o ini kerana mencuba memakai premeum beautiful, oleh kerana dari umur 18 thn dah biasa memakai mcm2 product untuk kecantikan rasa biasa2 je. tetapi premeum beautiful ini lain sikit rasanya bila first memakai, merawat dan cantik. setelah menghadirkan diri dlm event hai o yg ke 20 – 2012 dan menyaksikan sendiri wakil2 yg berjaya dan kak ana berucap, rasa sebak didada dan tertarik dgn apa salahnya mencuba mengubah nasib dgn hai o ini. walaupun kurang mahir dan makan gaji tiap2 bln tidak salah mencuba sebagai part time dahulu… berkat sabar dan tunjuk ajar dari senior.. semoga akan berjaya… aminnnn

      intan4213@gmail.com

  208. ADAKAH ANDA SALAH SEORANG YANG MEMERLUKAN PELUANG PERUBAHAN EKONOMI UNTUK DIRI DAN KELUARGA

    A N D A ! ! !

    TIDAK MUSTAHIL ANDA BOLEH MENJADI SALAH SEORANG USAHAWAN JUTAWAN

    HAI-O YANG BERJAYA, FIKIR FIKIRLAH DAN RENUNG-RENUNG KANLAH. ¿KAMI BERMATLAMAT MEMBIMBING INDIVIDU YANG BERMINAT MENUJU KEARAH KEHIDUPAN LEBIH SELESA¿.

    JIKA BERMINAT SILA BERITAHU SAYA.ANDA HANYA PERLU MENDENGAR DAHULU.KEPUTUSAN ADALAH DITANGAN ANDA! MANALAH TAHU MUNGKIN REZKI ANDA ADA DISINI.BILA LAGI HENDAK BERMULA? JANGAN HANYA MELIHAT KEJAYAAN ORANG LAIN.ANDA PUN BOLEH BERJAYA!

    KAMI TIDAK BERI DUIT, KAMI MEMBERI JALAN SERTA PELUANG UNTUK ANDA DAPAT DUIT.DUIT BUKANLAH SEGALA-GALANYA, AKAN TETAPI BERMULANYA SETIAP HARI DARI BANGUN TIDO SAMPAILAH KITA TIDO SEMULA ADALAH DUIT.FIKIR-FIKIRKAN LAH¿

    TIDAK SALAH UNTUK MENDENGAR SERTA MEMAHAMI.MASING-MASING DIBERI PELUANG UNTUK BERMULA DAN BERJAYA.

    untk ktrangn lnjut sila hubungi sya di..
    Putriera_amr@rocketmail.com

  209. sham adlin Says:

    dalam hai o ni tak semestinya nak join kena pakai modal besar. modal kecil pun boleh.. pakai modal besar, besarlah bonus nya.
    kalau modal RM20000 – bonus=RM2500 -RM5000
    kalau modal RM10000 – bonus=RM900 – RM1900
    kalau modal RM2000- bonus=RM70- RM270.
    modal RM30 pun boleh join juga.. kalau nak tahu caranya hubungilah saya ADLIN
    DITALIAN 0139428601 ATAU EMAIL adlinyuziman@ymail.com

  210. sham adlin Says:

    kalau nak tahu kehebatan hai o hubungilah saya area kelantan (kota bharu) talian 0139428601 atau email adlinyuziman@ymail.com

  211. Ideaunggul Says:

    Ramai orang yang bermasalah dengan nak menaja orang. Di sini ada caranya dan lihatlah peluang yang terbuka luas ini. Just klik dan baca pastu daftar. Insyaallah giliran anda pulak yang bergelar Jutawan …

    http://www.caridownline4u.com/default.php

  212. Salam persahabatan kepada semua sahabat 369 dan juga kp warga luar yg baru mengintai-intai peluang tp tiada keberanian untuk mengambil peluang yang hebat ni. Hai-O mmg pentas untuk org melayu berjaya dengan syarat Doa, Usaha, Istiqamah & Tawakkal. Kalu x dak elemen2 ni, masuk la MLM mana pun, susah nak berjaya. Saya baru join Hai-O 369 selama setahun di bawah bimbingan CDM Hebat Waheeda (CDM direct line Sifu Hebat CDM Madon B. Buyong & Ibu Besar CDM Samiah Bt. Parman), CDM Norhaya dan upline tersayang CDM bila-bila masa Aslina Tahar. Setahun telah berlalu dan kami telah mencapai:

    1. Melancong FREE ke Paris Nov 2008
    2. Melancong FREE ke SYdney Mac 2009
    3. InsyaAllah akan menunaikan umrah FREE pd bln 8 ni bersama2 rakan kongsi.
    4. Memiliki Toyota Estima PHW 369 setelah 4 bulan join bisnes
    5. InsyaAllah akan tercapai impian untuk memiliki BMW 525 hujung bulan ni (May 2009)
    6. Income yang hebat (5 angka) … alhamdulillah syukurr..
    7. Upline yg sentiasa bersama-sama ketika susah dan senang
    8. Rakan2 kongsi yg hebat (Dr. Izhan – PhD USM, Ustazah Hasmida, Mohd Asri -JPJ K. Lipis & yg lain2)

    Wahai org2 melayu, bangkitlah, sedarlah, buanglah ego dlm diri, carilah sesuatu untuk menjadi kebanggaan keluarga. Kita sedia maklum, makan gaji (1/10) adalah cukup2 mkn sahaja. Kenapa tidak mencari yang 9/10?? Yg terbukti berjaya sebagaimana yg dinyatakan oleh Rasulullah SAW. Sama2 kita fikirkan.

    Wassalam –
    Mohammad Raffi Abdullah
    (raffi_mohammad@yahoo.com)

  213. salam….kpda ssiape yg brminat tntng hai o ni dan ingin mngtahui lbih lnjut…tntng khbatan bsnes ni..
    sila hbungi di 0176273036 atau email Putriera_amr@rocketmail.com

  214. Asma Amira Says:

    assalamualaikum semua ……

    saya dah masuk hai O baru 4 bulan dan pendapatan yg saya dapat dikumpul selama 4 bulan ialah rm 8700.00 ( tu saya buat sikit2 aje…..guna waktu2 terluang). apa2 sekalipun kita kena usaha dan byk bertanya kpd upline. kalau kita buat InsyaAllah pasti kita dapat. sesiapa sekitar Shah Alam dan Meru yg berminat utk tahu plan pemasarannya sila contact saya di 0136460954.

  215. assalamualaikum..
    Saya diperkenalkan dgn hai o dua tahun yg lps. Masa tu mmg sy tak berani nk join..almaklumlah modalnya besar..kini sy ambil keputusan join hai o atas sokongan suami saya.Bila saya dah tau keuntungannya yg berbaloi mmg menyesal saya tk join awal lagi..alhamdulillah dlm masa sebulan saya dah hbs jual set bioaura..cek yang pertama sbyk rm4685 saya terima 2 minggu selepas saya jin hai o. kini sedang menunggu cek kedua..kepada anda yg ingin mengintai peluang dalam business hebat ini terutama yg tiggal di taiping dan kuala kangsar sila hubungi 0194619321.

  216. ada sesiapa warga 369 yang berminat untuk memiliki nombor telefon saya???0173969369,sila hubungi saya dengan menghantar email kepada shukri_anaz@yahoo.com

  217. assalamualaikum………

    saya merupakan salah seorang yang baru berjinak2 dalam MLM .saya telah melabur dalam jumlah yang banyak untuk Premium Beautiful…satu set saya pakai sendiri….alhamdulillah, suami memuji saya, dan banyak perubahan yang saya alami….

    ini adalah satu platform untuk kita menambah pendapatan isi rumah….insyaallah, setiap ornag yang buat PB pasti ingin berjaya dan menggapai segala impian yang ada….

    yang penting mesti jujur, ikhlas, sabar, usaha, berdoa, n bertawakal…insyaallah pasti berjaya….

    saya baru 2 minggu keluarkan set, alhamdulillah semua da terjual….ceritakanlah kehebatan PB INI DISAMPAING BERKONGSI PELAN PEMASARAN DENGAN PROSPEK….insayaallah, boleh jadi kaya raya………

  218. radzlan Says:

    assalamualaikum. kepada sesiapa yang berminat dengan produk bio aura ngan beautiful sla hubungi saya raz 0192210513 dan juga bagi mereka yang hendak mengetahui lebih lanjut tentang hai o saya dan upline saya yg hebat akan sedia ke tempat anda terutama di sekitar rawang , gombak . setapak dan kawasan2 yang sewaktu dengan nya.. insyaallah ….

  219. budaknage Says:

    salm kpd semua geng hai o 369. sya ni blum join lg..tp ad ahli dr geng 369 bg sya try produk bioaura dan bagi pluang pd sya untuk mnjual produk trsebut..mslh sy disini ialah..ckup ssh nk jual pnpis air ni..dengan hrga 2k.last2 sya down kn hrga smpai hrga stu bioaura 1.5k shje. mcm ne cra nk jual bnda ni spya mdh djual…..tlg ler…sya tringin sgt nk berjya mcm korang sme….

    • dsm mahathir Says:

      la nak berjaya kena la ader strategi,keta ferrari yang harga dekat 2 juta pun ader orang beli bio-aura yang dapat superbrand bermineral,bertenaga takleh nak jual emmm pegila kelas,kan ader ansuran mudah tanpa faedah semua ader diadalam kumpulan 369…cntct aku 0177792187

    • razalynda_369 Says:

      assalamualaikum…
      senang je nk jual bioaura n tak payah turunkan harganye. macam ni:
      1. u bleh main kutu bioaura: cari 10 org customer n ltak lah rm200 seorang untuk 1 bulan. 10 x rm200 = 2000 ( tiap2 bulan u dpat rm2000)
      2. x pun,u jual secara ansurans.. 1 bioaura = rm2200. dah untung rm120 utk 1 bioaura.
      yang saye punye dh abis jual n still org tanye lg sal bioaura…
      good luck.. contact me 0139658435

  220. budaknage Says:

    sya nk tnya..bln prtama kte ak dpt bonus,bln kdua dpt lg, bln ktiga pn dpt jgk…bln keempat mcm ne plak??sbb geng hai o 369 cite kt sya smpai bln 3 jer…adkah krja sya hnya mncari org untuk mndptkn gji blanan..slain dr jual produk…

  221. [...] Posted in Uncategorized Hai O Marketing (Group 369) [...]

  222. salam..
    saya pun dah join hai o selama 1 bulan dlm group 369… alhamdulillah.. hasilnya sgt memuaskan.. percaya atau tidak dalam masa 2 hari saya bule habiskan produk sy… sy punch 5 coset.. 5 bio aura…
    step sy seterusnya adalah utk cari rakan kongsi… bagi yg belum join, percayalah dengan bisnes ni anda bole mengubah kehidupan kepada yg lebih baik… yg penting usaha kita kena sungguh2…

    tuan punye blog…
    sy ingin meminta izin sy copy masuk dalam blog saya utk dishare dengan kwn2 yg lain berkaitan dengan hai o… kerana penerangan dari blog ni sgt menarik dan simple… harap izinkan.. terima kasih.

    “SEMARAK HAI O TUGU PERJUANGANKU SEJAK DULU”

  223. Sesiapa nak copy paste isi kandungan blog ini..amat dialu-alukan..semuanya di izinkan..harap maklum

  224. Husband saya baru masuk Hai-O ni dgn mengeluarkan duit simpanan kami sendiri sebagai modal. Untuk menjual Premium beautiful saya rasa tak susah. Sbb ianya memang produk berkualiti. Hasil boleh nampak dgn cepat. Saya sendiri mencubanya sebagai promosi barangan. Baru 2 minggu alhamdullilah dah dapat jual kesemua 10 produk. Ramai yang teruja dengan sistem bayaran ansuran yang saya perkenalkan. Sekarang saya & husband tengah plan untuk bergerak secara aktif dengan upline untuk mencari downline pula. Rasanya dah nampak jalan untuk kami terus berusaha lagi…

  225. zarizan Says:

    Assalamualaikum…

    Alhamdullillah dlm masa 2 minggu kesemua 10 produk sudah terjual. Saya amat berterima kasih pada upline saya yang begitu aktif dalam memberi sokongan sehingga saya sampai ke tahap ini….

    Anda disekitar K.Pilah, Rembau, Jelebu & Seremban yang berminat untuk join Hai-O bersama Upline yang berwibawa boleh lah hubungi saya, Zarizan ; 019-6522249.

    YAKIN –> USAHA –> TAWAKKAL = PUNCAK KEJAYAAN

    A

  226. salam…
    jom join hai-o…
    memmang best..UPLINE beri 100% komitmen..
    JOM orang TERENGGANU…kita pakat jadi jutawan….!!!!

    sms : HO lokasi anda hantar pada 0179258865
    email: mickey_7780@yahoo.com

  227. salam..
    sesiapa yg berminat untuk mngetahui dengan lebih lanjut tentang hai o sila hubungi saya di 019-5226464 / 017-6273036..
    amera..
    tak rugi join..
    insyaallh…….

  228. bersama kita meramaikan usahaawan melayu, kepasa semua para usahawan yang ingin berjaya marilah kita bina masyarakat yang berdaya saing… hidupkan budaya 369 hai-o

    untuk maju bersama…
    di Negeri Johor dan Melaka hubungi saya: Abu Dzarr Mohd
    0177781152
    Ym: kakashi_bug@yahoo.com

    kelas bimbingan di area johor

    isnin = taman pelangi, jb
    jumaat = restoran sebelah gaint, muar
    sabtu = di markaz utama johor (pt raja) batu pahat

    dan kejayaan itu tidak datang bergolek, bersama kita mengubahnya. kami sentiasa menghargai anda sebagai orang yang mengintai peluang perniagaan yang menuguntungkan dan sah di sisi undang2 dan syarak

    untuk penerangan lanjut dan menghadapi pelbagai masalah
    hubungi saya:

    abu dzarr 0177781152

    ‘kita jumpa di puncak kejayaan’

  229. hafiznisa Says:

    dear all.. alhamdulillah kami masih lagi berusaha untuk mencapai kejayaan.. yang mana leh kite share bersama, jom la share.. :)

  230. wan besout Says:

    assalamualaikum…..
    ape kabo sahabat-sahabat sekalian.
    peluang baik hanya datang sekali seumur hidup…..tetapi bersama hai o peluang baik datang berulang-ulang kali….jadi untuk tahu lebih lanjut tentang bisness nie….bleh sms atau call di talian ini….013-4530704.

    kite jumpe di puncak kejayaan……

  231. ALHAMDULILLAH..HAI O JALAN KITA UNTUK BERJAYA. CUMA NAK BERJAYA MESTI ADA USAHA DAN DOA.. SAYA MEMBANTU SESIAPA YANG BERMINAT NAK JOIN..ANDA DI SEKITAR SELANGOR HUBUNGI SAYA DI 019-6206786..FIZA

  232. saya berasal dari johor dan kini bertugas sbg guru di sandakan sabah.
    suami pula bekerja di sektor penerbangan swasta di subang.minat dan usaha serta keinginan suami yg mendalam dlm perniagaan,terbuka hati yg keras ini untuk memberi sokongan dan semangat kpdnya utk mengubah kehidupan di dunia yg bersifat sementara ini.amin.kenapa hati saya terbuka?nota yg ditinggalkan suami:
    90% punca pendapatan adalah dari berniaga…dan hukum akal sentiasa mengatakan “ya”…ada dua jalan yg akan kita tempuhi..”berjaya” atau “gagal”.ianya bergantung pd diri dan kemahuan sendiri..
    kehidupan dan kemahuan manusia adalah sama..perlu bekerja utk mendptkan wang…perlu bekerja utk memenuhi kemahuan..perlu bekerja utk mencapai keinginan dan cita-cita..wang datang apabila kita bekerja..tetapi dtgnya pula dari arah yg berbeza..samada kita makan gaji atau kita bayar gaji…suami pula mkn gaji…1 tahun bekerja kenaikan gaji 5-10 %..kalau digajikan rm1000 sebulan, naik lah gajinya rm50-rm100 setahun.tapi jika berniaga dgn pendekatan kumpulan 369 dlm setahun dgn mencari 3 org downline shj utk berniaga dgn hai o dan dibayar ribuan ringgit…apakah akal manusia masih mengatakan jangan..!!anda sendiri yg mempunyai jawapannya..dan anda sendiri yg meletakan diri digarisan yg betul..
    jika ada yg berminat dgn perniagaan ini.
    hubungi : moota_howl@yahoo.com.my
    019-6677467 (en.zaki)@ 019-6674467 (pn.siti)

  233. norhaizam bt dan Says:

    lupa nak ucapkan terima kasih banyak dapa DSM manisah kat tganu dan CDM hebat Waheeda dan suaminya CDM zaidi terima kasih kerana membuka jalan ini untuk saya…

  234. dsm mahathir Says:

    assalamualikum,alhamdulillah satu perniagaan yang adil dan saksama,itulah hai-o marketing masakan tidak seramai 250 orang mencapai pangkat tertinggi,fenomena yang cukup menarik dalam dunia multilevel,mungkin kini ramai yang membuka mata bahawa m.l.m bukan cikai2 punya bisnes,nak berjaya senang jer,pertama buka minda,kedua ikut jer strategi,,,,amaran anda akan gagal jika anda 1.cerita dulu kat kawan2 tanpa keilmuan 2.duduk diam2 kat umah 3.tak pegi kelas…..nak berjaya simple jer mula2 cmpletekan diri dengan 20000 mata kemudian just knal2kan kawan kat upline,contact me 0177792187.bergerak bersama kumpulan 369..

  235. assalammualaikom ….hye semua..kepada yang berminat jangan lepaskan peluang untuk menjana side income..saya baru join hai o baru 2 bulan lepas..so alhamdulilah…syukur..siapa kata buat bisnes tak ada cabaran…memang asam garam bisness..so yang penting kepada yang berminat, join lah…insyaAllah…9drpd 10 rezeki adalah dari berniaga..wallahh…..

  236. D- doa
    U- usaha
    I- istiqarah
    T- tawakal

    itulah hai o…buat DUIT…bukan nak kejar kekayaan…
    tapi……….memang lumrah manusia tak pernah nak cukup atau puas dengan apa yang ada………..
    tepuk dada tanya lah hai O..
    JUMPA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN..
    sms or contact me @ 0135688660, 0198974985

  237. Salam pada semua kumpulan 369. saya pun dah mula join group ni dalam 3 bulan lepas. alhamdullillah… saya baru dapat bonus pertama saya. sekarang langkah seterusnya saya kena usaha untuk dapatkan downline bagi sama – sama berkongsi kejayaan dan pengalaman dalam hai – o marketing ini. saya mengalu – alukan kepada sesiapa yang ingin menceburi diri dalam bidang keusahawanan ini dan mengetahui lebih lanjut tentang hai-o boleh hubungi saya di no 0196412661. kawasan port dickson n.9. bersama kita menuju ke puncak kejayaan.

  238. Hasnisa zabidi Says:

    Semoga saya berjaya sampai CDM….Doakan kejayaan saya….saya akan beruasaha dan saya perlu banyak lagi belajar…tengah mencari downline….payah betul…..jika berminat…017-5363615 atau E-mail hasnisazabidi@yahoo.com.my

  239. salam…

    jom join hai-o…

    -Kami ingin berkongsi kejayaan dengan sesiapa sahaja asalkan ada kemahuan untuk mengubah hidup.

    -Kumpulan kami ada rahsia bagaimana untuk kita bersama-sama beroleh kejayaan.

    – Kumpulan kami adalah kumpulan yg sentiasa bersama-sama bergerak dan yang paling penting kami bekerja secara berkumpulan.

    – Setiap downline yang bersama-sama dengan kami, kami akan pastikan beroleh kejayaan kerana prinsip kami jika kita hendak berjaya pastikan kita jayakan orang dibawah kita.

    -Jika anda ingin mengetahui rahsia group kami equine 369 mencipta kejayaan sehingga mencapai tahap CDM hubungi saya terutamanya disekitar kawasan lembah klang serta kl, selangor.

    tel: 013-3935178
    email: storms78@yahoo.com
    storms78@gmail.com

  240. cdm syaiful Says:

    salam,tahniah kepada semua yang telah join HI-O,kepada yang belum join,cepat2 le rebut peluang ini…..alhamdulillah,hidup saya telah b’ubah setelah saya join HI-O….nak join group kami 369 selayang…call me 0122388369

  241. cdm syaiful Says:

    jika anda nak perubahan mulakan dgn DIRI SENDIRI….nak maklumat & keterangan lanjut emailkan kepada saya,syaqimie_369@yahoo.com @ call 0122388369…

    ”HI-O 369 THE BEST”

  242. salam..
    sesiapa yg berminat untuk mngetahui dengan lebih lanjut tentang hai o sila hubungi saya di 012-2379916 / 012-6561223
    aida
    Bersama-sama lh kite berusaha untuk mencapai kejayaan..
    amin..

  243. Hai… bisnes ini memang menjadi dengan syarat ada keyakinan, kerajinan, kesungguhan, keikhlasan dan ketekunan. Bagi sesiapa yang berminat terutama di Daerah Jelebu dan Seremban bolehlah menghubungi saya di talian 012 9104040/066111891….KEJAYAAN SUDAH MENANTI DI HADAPAN KITA.

  244. alhamdulillah sejak join hai-o ni kehidupan semakin ceria.beruntung kerana dapat upline yg selalu membantu.sapa yg berminat nk join sekitar area ipoh hubungi saya ditalian 019-4491031/012-5920164 untuk sesi penerangan….usahawan hai-o 369 (dimana ada kemahuan disitu ada kejayaan)

  245. TWIN MS DARUL AMAN Says:

    salam kepada semua
    saya dah join hai o lebih kurang 2 tahun
    tapi alhamdullilah walaupun lambat tapi saya dah kuar caldina gt4 tak sangka sgt2 dulunya hanya mahukan seribu je lam haio tak sangka lak dapat kereta idaman, mmg tak sangka, syabas teruskan usaha anda dan saya akan kembang kan team TWIM MS DARUL AMAN dalam masa setahun, insya allah…

    hidup TWIN MS

  246. Assalamualaikum, nak tahu adakah beznes ni halal dari segi plan dan produk? nak tahu dari mana bonus kita dapat? Adakah kita menindas org bawah? Huraikan sikit..

  247. terlebih dahulu terima kasih kpd upline2 hebat CDM Siti Rohana & CDM Azlan, CDM Mastura & CDM Z, CDM Aini & DDM Hussin, DDM Zairin & Hamzah, DSM Fika & Rosli. Kalian adalah pemimpin HEBAT! kepada bangsa ku, rebutlah peluang untuk menjadi jutawan. Peluang terbuka di depan mata. Bersama hai-o, kejayaan pasti milik kita. alhamdulillah, saya kini dsm dalam masa 2 bulan… kepada yang berminat dan berada di sekitar negeri MELAKA, NEGERI SEMBILAN DAN JOHOR, untuk bersama-sama kami dipuncak kejayaan, hubungi saya di talian 012-7589433 atau 0129722387.

  248. Hai O my choice for life!

    • lynnda369 Says:

      hai zahrah,sorry sb sya selalu ganggu akak.bkn pe cuma sya nk luahkan perasaan tentang pandangan sesetengah org tentang hai o,msh ramai yng takut2 nk join sb modal besar n takut rugi,tp sya bkn jenis yang cpt mengalah sb sya yakin kalau org lain blh berjaya tentu sya pun blh.

  249. shida (putrajaya) Says:

    salam kepada semua bakal2 usahawan hi-o..
    saya baru join hi-o tapi alhamdulilah hasilnya memberansangkan,
    memang banyak beza daripada MLM lain…
    tak percaya cuba lah..anda akan rasa apa yang saya rasa…
    ape yang penting, budaya 369 yang dapat mengubah segalanya…
    kepada sesiapa yang berminat nak join hi-o nie dan ada masalah dengan nak buat loan tapi semangat nak join tinggi boleh la menghubungi
    saya shida (019-2158514).insyaalah saya akan tolong anda.

  250. Tahniah yang dah masuk,yanga belum cuba-cuba tu dan yang memang jenis nak duit duduk diam tanpa buat keje baik tido je tak payah masuk,orang lain kaye raye awak papa kedane….mana ada jalankan bisnes tanpa modal,dah tu nak untung berlipat kali ganda…hanya bisnes taik mata je yang layak…

  251. nazmiey, MYJ kuantan Says:

    assalamualaikum

    ADAKAH ANDA SALAH SEORANG YANG MEMERLUKAN PELUANG PERUBAHAN EKONOMI UNTUK DIRI DAN KELUARGA

    A N D A ! ! !

    TIDAK MUSTAHIL ANDA BOLEH MENJADI SALAH SEORANG USAHAWAN JUTAWAN

    HAI-O YANG BERJAYA, FIKIR FIKIRLAH DAN RENUNG-RENUNG KANLAH. ¿KAMI BERMATLAMAT MEMBIMBING INDIVIDU YANG BERMINAT MENUJU KEARAH KEHIDUPAN LEBIH SELESA¿.

    JIKA BERMINAT SILA BERITAHU SAYA.ANDA HANYA PERLU MENDENGAR DAHULU.KEPUTUSAN ADALAH DITANGAN ANDA! MANALAH TAHU MUNGKIN REZKI ANDA ADA DISINI.BILA LAGI HENDAK BERMULA? JANGAN HANYA MELIHAT KEJAYAAN ORANG LAIN.ANDA PUN BOLEH BERJAYA!

    KAMI TIDAK BERI DUIT, KAMI MEMBERI JALAN SERTA PELUANG UNTUK ANDA DAPAT DUIT.DUIT BUKANLAH SEGALA-GALANYA, AKAN TETAPI BERMULANYA SETIAP HARI DARI BANGUN TIDO SAMPAILAH KITA TIDO SEMULA ADALAH DUIT.FIKIR-FIKIRKAN LAH¿

    TIDAK SALAH UNTUK MENDENGAR SERTA MEMAHAMI.MASING-MASING DIBERI PELUANG UNTUK BERMULA DAN BERJAYA.

    kalau kita buat InsyaAllah pasti kita dapat. sesiapa sekitar pahang,Kuantan yg berminat utk tahu plan pemasarannya sila contact saya di No. 0129652484.

    ‘kita jumpa di puncak kejayaan’

  252. salam..isteri saya baru nk menceburi dlm bidang ni.loan tgh proses.harap2 luluslah.doakanlah kami semoga berjaya…

  253. salam…aku dah guna Bio-Auro `one of the killer product from Hai-O’. Alhamdullillah…salah satu sebab utama aku beli Bio-Auro ni coz hubby aku kena batu karang dan anak-anak aku ada asma jugak. Hubby aku nak kena operation batu karang n cost nya lebih kurang 5K. maner nak carik duit beb…hubby aku dok mengerang sakit…so, aku tekad beli bio-aura ni…
    …dengan izin Allal s.w.t, batu karang hubby aku telah dapat dikeluarkan setelah hubby aku minum air bio-aura ni dalam 2 bulan lamanya tanpa bantuan ubat dari hospital atau klinik….Alhamdullillah. Memang aku tak bagi hubby aku minum air lain. Siap bawa bekal air ke office lagi…Masak pun aku guna Bio-aura jugak…
    Anak-anak aku pun dah jarang kena asma, malahan anak-anakku lebih energetic. dah tak rasa penat bila balik sekolah. kalau tak dulu…bila balik sekolah confirm tak boleh tahan malam…maghrib je dah tido..and for the first time anak aku yang sulung, Tasya 10thn…dah boleh join sukan sekolah…lari 4 x 100 n 100 meter….Alhamdullillah…keberkatan Allah terhadap air Bio-Aura…segalanya aku ceritakan pada keluarga aku dan buat pertama kalinya adik-beradikku…3 orang dah membeli Bio-Aura ni termasuklah along aku yang memang payah nak beli produk MLM ni….

    …Aku dah merasa keberkatan yang Allah berikan terhadap air Bio-Aura ni….tapi satu je aku tak berani nak cuba….MENYERTAI HAI-O…
    Modal tu confirmlah besar…dan aku takut aku tak dapat nak cari downline..tu yang buat aku tak confident nak join Hai-O ni…adalah 2-3 orang upline dari Putrajaya lah…dari 369 lah… yang cuba tarik aku untuk join bawah dorang tapi aku mcm tak confident je walaupun dorang tunjuk bukti dengan cek yang dorang dapat dan pelancongan yang dorang pegi…coz dorang kata aku memang ada potential nak berjaya bila dorang tengok aku ni. Iya lah tuh…..
    Bagi aku…upline belum tentu nak tolong untuk carikan downline untuk aku…upline dah dapat komisen…`lantak hang lah..hang buatlah sendiri’…tu yang aku pikirlah…padahal aku dah ada cerita benar yang boleh menyakinkan orang untuk beli bio-aura ni…eeeee…aku takutlah…ada ke orang nak jadi downline aku ni kalu aku join Hai-O ni…??
    Modal dah beribu…

    Pada yang nak bantu aku…call 013-3119333 atau email kat aku untuk meng-confident kan aku untuk join Hai-O ni yea…mane tau pintu hati aku terbukaklah nak join under upline yang hebat ni…Aku pun nak jadi berjaya jugak sebenarnya…dah penatlah idup susah…aku nak berjaya macam keluarga Pak Yusuff tuh…tapi bolehke??????? wallahhualam…

  254. saya dah join Hi-O 369 3bln sblm ni..tp mmg susah nak cari downline..ttp slepas diperkenalkan dgn My J project yg juga menjual product hi-O,skali lg sy xteragak2 untuk mencuba&saya jd bertambah yakin untuk berjaya…sbb sy sendiri telah memakai Premium beutiful slma 3bln,hasilnya cukup mengkagumkan..alhamdulillah.bagi yg berada sekitar kota Bharu kelantan yg ingin join hi-o boleh hubungi sy 017-9178941..jom join Hi-O untuk sama2 jadi jutawan..Insyaallah..

  255. Well, since my comment awaiting for the moderator to approve… I’d like to invite THE MODERATOR to give a thought of what I’d just said (comment) …God Bless You…

  256. Hazeli-369 Says:

    Saya dah join Hai-o hampir dua tahun susah benar nak meyakinkan member-member untuk join walaubagaimanapun saya tetap dengan hai-o hingga sekarang dan masih lagi mencari….jadi andai ada yang berminat untuk bersama-sama saya terutama di daerah Sungkai,Perak dan yang sewaktu dengannya bolehlah berhubung dengan saya di nombor 013 4511428 / 013 4373205 atau emailkan kepada saya no. anda untuk temujanji di koperasifts@yahoo.com.
    Saya dengan rela hati akan membawa anda bersama-sama saya untuk mendengar penerangan ttg HAI-O di BBS.

  257. hai-o mmg bkesan..ibu ngn ayh gya join hai-o nie..berkat sokongn dan ksbran kami skuarga,kini ibu gya telah pon pakai kereta estima dgan nO plat bjx3369..alhamdulila..ibu pon da dpt g korea dan bru2 nie bru jew blik mengerjakan umrah..dOakan kami semua.

  258. assalamualaikum…….pada group 369

    ada tak sape2 bleh bantu aku..aku ada set bio aura yang masih belum terjual..klu ada sape2 nak beli tolong lah call aku.012-9561291

  259. salam..
    sesiapa yg berminat untuk mngetahui dengan lebih lanjut tentang hai o sila hubungi saya di 012-9561291 (putrajaya / shah alam)

    tak rugi join..
    insyaallh…….

  260. SUDAH DISEBUT BAHAWA 9/10 REZEKI MANUSIA ADALAH DR PERNIAGAAN.

    HAI 0 ADALAH SEBUAH SYARIKAT YG TERBUKTI KUKUH DI NEGARA KITA. DGN ADANYA BUDAYA 369 YG SEMEMANGNYA BERKESAN, SAYA YAKIN, DGN USAHA YG BERTERUSAN, SEMANGAT DAN PENGORBANAN YG TINGGI…INSYA-ALLAH CEPAT ATAU LAMBAT ANDA PASTI BERJAYA. TIADA

    JLN TELAH LUAS TERBENTANG. ANDA LAH YG AKAN MEMILIH UNTUK MELALUI JALAN INI ATAU TIDAK. BANTUAN DAN BIMBINGAN AKAN DIBERI KEPADA ANDA. TIDAK RUGI JIKA ANDA MENDENGARNYA DAHULU. SEGALA KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA. (SESI PENERANGAN 10 MIN. SHJ)

    KPD YG BERMINAT UNTUK MENCUBA DAN INGIN MERUBAH KEHIDUPAN DIRI DAN KELUARGA, BEBAS DARI MASALAH KEWANGAN, JGN KEBERATAN UNTUK MENGHUBUNGI SAYA. INSYA-ALLAH SY AKAN BANTU ANDA. HUBUNGI SAYA DI 019-9539345 (NAGUIB)

    YAKINLAH, ALLAH TELAH MENJANJIKAN REZEKI KPD SETIAP MAKHLUKNYA YG RAJIN BERUSAHA.

  261. hai all…
    kpd sesape yang berminat nk dpt kan set Premium Beautiful ni..
    boleh la hubungi saya…
    0126276594.
    tq

  262. KAMI HANYA INGIN BERKONGSI KEJAYAAN DAN KESENANGAN BERSAMA ANDA. KPD MEREKA DI SEKITAR KEMAMAN, KUANTAN DAN DUNGUN BOLEHLA HUBUNGI SAYA BILA2 MASA.

  263. ada org ipoh nk join call saya utk temu janji 019-4491031.jumpa anda di puncak kejayaan…(USAHAWAN HAI-O)

  264. bro7007 group 112 johor Says:

    no tel 0127436317

  265. ade sesape yg leh bantu ttg loan?

  266. sy dh join hai-o ni lebih kurang 6bln,tp sy tidak dibantu oleh upline pn…dn sy cuba jalan sendirian tetapi kawan2 tidak menunjukkan minat trhadap penarangan yg sy berikan…so skarang sy dh mula patah semangat…harap saudara dpt membantu…

  267. aziz satar Says:

    saya pun nak jointla 369 ni,duit dah ada,tak payah lah susah2 loan bank rakyat,wa kaya beb! ADA SESIAPA NAK JADI UPLINE SAYA?

  268. kes tipu downline oleh pemimpin taipan 181 baru2 ni, salah seorg leader taipan181 dipercayai nama che mohd yani akan suspend oleh haio HQ diatas kes penipuan 70 units bio-aura atau RM 150,000.00. tolong wi-wikan kat member 369 dan group lain atas perkara ni terutamanya EN jam sari. salam.

  269. aku dah lama jadi ahli hai-o, tp blom ada downline,kepada sapa-sapa yang berminat nak tau pasai hai-o boleh lah menhubungi aku untuk penerangan. miza369 019-4111292

  270. salam
    sya br join hai o,nk ajak org join mmg ssh ckit tp kalau kita x berusaha pasti x berjaya.sesiapa yang berminat untuk mengetahui dengan lbh lanjut tentang hai o sila hubungi saya di 0139905230(banting/sepang)

    x rugi kalau join,rezeki sentiasa ada kalau kita rajin.

  271. aziz satar Says:

    sesiapa yang perlukan prospek,saya rasa kat forum malaysianbikers.com.my ramai dok tunggu.kalau anda bijak anda boleh dapatkan mereka dengan senang.

  272. HaiO… sistem 369 mmg hebat! sy telah menceburi pelbagai jenis mlm… x perlu lah sy nyatakan di sini! sy menjadi tertekan krn terpaksa mendahulukan duit sendiri utk ‘cover’ downline. tp dgn haiO, rakan kongsi sy scr automatik berusaha gigih utk mencapai seperti apa yg telah sy perolehi! syabas kpd semua rakan kongsi! Kejayaan pasti milik kita bersama! InsyaAllah… kpd anda yg masih dan tercari2 side income yg lumayan….. hubungi sy di talian 0127589433 or 0129722387!!!! Jumpa di pentas kejayaan!

  273. Sesiapa berminat nak jadi usahawan hai-o boleh hubungi saya 0123180162 kawasan klang

  274. Mari lah bersama2 memajukan diri dengan menjadi usahawan Hai-O shah alam,klang,port klang,kapar,banting hubungi saya 0123180162 email rialdoshah@yahoo.com

  275. Sesiapa berminat ingin jadi usahawan Hai-O boleh hubungi saya ditalian 012 3180162 @ email kan di rizaldoshah@yahoo.com dikaw shah alam/klang/kapar/port klang/banting.

  276. Mari ramai2 org klg dan port klg sertai hai-o untuk mencapai impian anda

  277. Sa dri sabah,

    Bisnes Hai-o nie cukup lumayan. tpi yang jdi mslah bab cari downline. ramai org rasa mahal sangt. tpi heran ada saja yg join. makin ramai org sabah dah join dah. syukurlah dah terbuka minda.

    jngan takut deh…untung memang dah ditetapkan

  278. SLAM SEMUANYA….SEBELUM NAK MEMBERIKAN PNDPT…SAYA NAK BERITAHU ANDA SMUA P’NIAGAAN HAI O NIE MEMANG BERBALOI2. TIDAK PERLU TKT BERDIRI DALAM SYARIKAT HAI O NIE…PERCAYALAH…JIKA KITA KEHENDAKI KITA PASTI PEROLEH…SETIAP APA YG KITA USAHAKAN PASTI KITA MDPT HASILNYA…

  279. lynnda369 Says:

    aduh tlg aku,sshnya nk cari pospek,dah ramai aku jumpa tp diaorg tkt nk join sb tkt kna tipu,hai o dah lame bertapak,mane blh nk tipu,tp aku ttp kuatkan semangat akan berusaha sampai berjaya.aku nk buktikan pada kwn2 aku yang aku akan berjaya.

  280. Sabar linda usaha yg brtrusan psti membwa kpda kjyaan,saya sendiri msih mencari rakan kongsi, D.U.I.T >> DOA , USAHA , ISTIQOMAH , TAWAKAL .

  281. oiltown369 Says:

    kami dari borneo pon tgh bergerak ni…dgn backup support dr abg lan (CDM Roslan),,geng oiltown369 miri akn giat lagi,,rakan2 lain jgn bputus asa,,,cemburu dan hasad itu ada dimana-mana sahaja..teruskan usaha.

  282. lynnda369 Says:

    time kasih rizal sb bg semangat,tp tension jgk dengan perangai org kita,nk join bisnes tp x kuarkan modal,sedangkan jual nasi lemak pun kna kuarkan modal jgk,emmmmm ape pun sya x putus asa,sya nk jgk berjaya mcm org lain.

  283. org kita, buat haio ke tak buat haio tetap buat loan. ada yg buat loan utk beli tv plasma, deposit duit kete, beli hi-fi system, dan bermacam2 lagi…tapi loan 2 tu semua tak mendtgkn hasil…kita buat loan utk buat duit…

    tau tak yg ade credit card sampai maks tu pun loan juga…hutang kan? ade 4 creadit card semuanya maxs..htg keliling pinggang…

    sentiasa rujuk pada pemimpin dlm grup anda, drg akan bantu. apa2 pun jgn patah semangat, jangan buat separuh jalan…ingat markah kita markah timbunan, lambat laun kita akan sampai juga.

    kelas jgn mis…selain dari kita dapat ilmu, aura pemimpin yg berjaya akan menambah smgt juang kita!

    cam rizal ckp, D.U.I.T je!

  284. aziz satar Says:

    lynnda,sekarang baru tahu susahnya nak cari orang macam anda.Hadapilah realiti,bukan senang nak berjaya.Jangan cepat salahkan orang lain.Jangan samakan Hai O dgn jual nasi lemak,buka gerai tepi jalan pasti ada orang singgah.Cuba buka gerai tepi jalan jual bio-aura,ada orang singgah tak?

  285. Bukan cari org ,tp nk kongsi pglaman,malam td kita turun stokis sremban ada bengkel s.m dgn ssm,kongsi pglaman brsama sifu CDM MADON BIN BUYONG, amik yg positif aggap itu 1 proses pmbelajaran .

    • Hai smua..saya pun nk cite la skit pengalaman saya ni…saya pun dh join hai-o ni, baru je sebulan lebih. Saya join hai-o ni sbb jeles tgk kwn satu sek pegi melancong ke tokyo ari tu, saya x tau pun dia buat hai-o tp disbbkan oleh saya teruja saya pun bertanya la dia camne dia dpt gi tokyo, dia pun set date dtg umah dn beri penerangan secara detail, tanpa berfikir pjg saya terus join sbb saya nampak peluang yg ade dlm hai-o utk kite ubah kehidupan dr biasa ke luar biasa, lgpun saya confiden ngan kwn saya ni melihatkan kesungguhan dia dan dia pun dekat dgn kite jd dia sentiasa ade waktu saya memerlukannya, tu yg best tu…mula2 mmg susah utk dptkan rakan kongsi, seramai 7 org kwn yg saya perkenalkan pd pemimpin semuanya menolak, masa tu saya rasa dh nk putus asa dh, tp kwn saya tu kata sabar..sabar.. kalau ikutkan hati mmg x leh nk sabar dh, nasib baik ade pemimpin2 yg hebat yg sentiasa memberi kite semangat dan perangsang semasa di kelas ilmu, kata mereka tuhan nk uji kite dulu utk melihat sejauh mana kesabaran dan kesungguhan kite, mesti tuhan nk beri kita org yg lebih baik lps ni..berkat kesabaran saya dan kesungguhan kwn saya tu nk tlg saya akhirnya saya dapat sorg rakan kongsi yg mmg bersungguh2 nk buat bisnes ni bersama saya. Kami skrg ni tgh fight utk ke swiss dalam bln 1-4 ni..yg bestnye, pemimpin merangkap kwn saya tu dh bertekad walaucamne pun dia akan pastikan kami berdua akan terbang ke swiss bersama dgn dia nanti…jd sesapa yg rase dh nk putus ase tu cpt2 la call pemimpin masing2, sbb mereka sbnrnya nk jd kan kite sprti mereka, yg baru nk join tu pastikan join dgn pemimpin yg dekat dgn kite sbb dlm hai-o kite mmg sentiasa perlukan pemimpin utk menjadikan kita berjaya, kalau pemimpin jauh camne dia nk tlg kite sponsor? Boleh jumpa pn pd hari minggu je, jd susah la utk kite capai target betul tak? Kepada org Ipoh moh le kite same2 ambil peluang yg diberi oleh hai-o utk kite merubah kehidupan kite. Group kami di bawah pimpinan CDM Yasmin Adnan, dia dok kt rapat setia je..group kami juga ade kelas ilmu setiap hari ahad dan selasa malam di ipoh jaya. Kepada sesiapa yg berminat utk join group kami dan mendapatkan penerangan atau nk meninjau dulu di kelas kami boleh la hubungi saya di 019-3805010 or email siti_nor1011@yahoo.com.my…kami sedia membantu asalkan anda sedia utk dibantu..

    • aku baru sebulan masuk HAI-O tapi dah dapat pangkat DSM.kita perlu berusaha untuk mencapai kejayaan.

  286. memang seronok join hai-0…jadi jgn lepaskan peluang kita.. sama2lah kita menjadi usahawan yang berjaya….good luck!!!

  287. assalam?linda baru jer join hai-o nie,mula2 xbper yakin la dgn banda2 mcm nie.. tapi, lame2, linda tengok adik ipar linda bru jer beli kete BMW 320i lagi tau x…dier buat hi-o jer…dier slalu sgt kuar mlm, smpai adik linda pun bising..tp dier dpt buktikan yang hai-o nie, dpt bagi dier peluang untuk berjaya, adik linda pun faham dgn kerjaya suami dier…bmw tau?linda pun baru jer nak menapak nie.. linda masuk under adik ipar linda lah…skrg nie dier tgah push linda,dier suruh buat betul2 klu nak berjaya,linda mesti boleh..yang penting, usaha… jadi,kepada sesiapa yang nak join hi-o nie, email@call lah linda untuk buat temujanji dgn segera linda dtg…hehehe..jgn lupe,kol k? 0122267232-linda..tq asmekom…..kol tau…..

  288. sesiapa yang nak join linda nie, kol jer k???linda ade kat kwsn lembah klang dgn hulu langat tau….??? nie no tel linda-0122267232 @ email jer kat linda di email- linda@technomedia.com.my.time ksih…

  289. sori, nak betulkan…. email linda – linda@technomedia.com.my

  290. Luvvie369 Says:

    Salam..
    sesiapa yang ingin mengubah cara hidup dan ingin bebas dari masalah kewangan,side income yang luar biasa, sila hubungi saya untuk berkongsi kejayaan. kita tetapkan diri sendiri untuk berubah. if nak berjaya tapi sendiri tak mau, tak jadi jugak..orang biasa pun leh berjaya/loaded.. xpercaya? hubungi untuk mendengar, mengetahui lebih lanjut tentang bisnes ini..yang lain terserah kepada anda sendiri, dan sengguhnya ALLAH telah membukakan rezeki kepada sesiapa yang berusaha. jika ada masalah nak berjumpe (transport, time) saya akan ketempat anda

    location:ampang,kelana jaya,damansara,s.alam etc (seluruh selangor) dan seremban, nilai, senawang, pd
    email:ana_delly@yahoo.com
    hp:013-207-5763

  291. sesiapa yang nak tau mengenai hai-o,bolehlah kol or email sy ke 0122267232 / aleeynzul2569@yahoo.com

  292. salam sejahtera. saya sm dari sabah..mau kongsi pendapat juga la. saya suda 6 bulan berjinak dalam hai o ni…tapi group lain…mcm blm ada rezeki lagi ni

  293. razalynda_369 Says:

    salam… saya dah lama join hai o n saye keluarkan 10 set bioaura. at first, takut gak.. takut x laku tp alhamdulillah.. semuanya abis,malah x cukup.. dulu, susah nk yakinkan prospek tentang hai o coz semua x tahu apa itu hai o.. saya pun x percaya pada mulanye.. yelah… tiba2 my hubby bawak balik kwn dia dr group 369 n dia nk kuarkan modal sbnyak 21k untk join hai o.. terkejut badaklah saya..senang2 je nk v duit kat orang, tkut kena tipu.. mase tnggu first bonus, ari2 saya tnye posmen sal surat untuk saye, tp xde..last2 ade org call n bgtau cek saye saya ada kt stokis hai o selayang.. leganye… n sejak2 saya tau hai o x tipu.. n harap2 saya dapat naik pangkat CDM dalam mase yang terdekat ni..
    pada mereka yang ingin menyertai saya, boleh hubungi saya: 0139658435 @ emel ke razalynda_369@yahoo.com.my
    hai o, my choice for life..

  294. saya dah pun menyertai hai-o ni 2 mggu,mula2 tu mmg risau,tapi kini saya lebih yakin dgn tunjuk ajar upline saya.budaya 369 memang cantikkkk! x caya cubalah!

  295. saya dah cuba product bio aura memang bagus..dan dah join tapi saya belum berjaya lagi…insya’allah lepas bersalin anak sulung rezeki mungkin bertambah..

  296. razalynda369 Says:

    salam… sape2 nk tau sal hai o 369 @ nk join, leh hubungi saye.. 0139658435…

  297. Saya pn dh join hai o ni..join dgn kwn, saya join dia sbb teruja tgk kwn sendiri gi melancong ke tokyo ari tu, x lama lg dia nk gi beijing lak, saya tak sempat nk fight pakej ke beijing sbb baru join tp nk fight pakej ke switzeland lak. So sesapa yg ade impian nk melancong percuma ke swtzlnd blh join skrg sbb pakej dibuka dr bulan 1-4, jom kite beramai2 melancong percuma, bawa duit belanja je, tu pun bonus dr hai o gak kan..best ooo…bile lg kite nk merasa, asyik tgk org je..tak pe kita buat same2..group saya di Ipoh di bwh pimpinan CDM yasmin Adnan, kita ade kelas hari ahad dan selasa malam di ipoh jaya..Sesapa org ipoh moh le kite ubah diri n keluarga kite dr biasa2 ke luar biasa..kalau kite makan gaji, gaji tu cukup utk makan je kan..tp bila buat bisnes hai o gaji kite tu pun kite dh x pandang dh sbb bonus hai o berpuluh kali ganda byk dr gaji kite..jadi fikir2kanlah dan slamt berbisnes..Sesiapa yg berminat utk dptkan peneranagn lbh detail jgn segan2 call saya 019-3805010 or email siti_nor1011@yahoo.com.my…nk cuba produk killer kami beautiful pn blh call, jgn malu2…kami sedia membantu aslkan anda sedia utk dibantu. Jumpa anda di puncak kejayaan

  298. kejayaan adalah atas usaha kte sndri…
    peluang dah ader, rmai yg dah berjaye……….bukti dah ader…..berani buat keputusan insyaallah kejayaan milik kte………..utk keterangan lbh lanjut>>>aizuddin 019-3927308….same2lah kte berkongsi rahsia perniagaan ini….assalamualiakum…

  299. salam..
    sesiapa berminat utk join kelab org2 kaya 369..lehla contact saya
    0124503607
    rundingan percuma..InsyaAllah saya bantu..
    Sayabukan Along, tapi mau tolong..

  300. saya seorang tentera. memang saya minat sungguh2 nak buat hai-o ni. tapi ada mslh sikit. 1. askar susah nak buat loan dgn mana2 bank. ada sapa2 leh tolong saya buat loan tak?. 2. sebab lama sangat dlm askar kenalan saya pn dlm lingkungan askar jugak. semua minat nak buat parttime tp mslah tang loan payah nak lulus. kawan2 kat luar dari askar kurang kalau ada pun rasanya takleh nak gerak. macammana ada apa2 nasihat tak. memang saya minat sangat nak cari side income ni..

  301. hambaALLAH7369 Says:

    Salam kejeyaan utk ahli Hai o dan mereka yg masih mncri peluang utk mperbaiki taraf kehidupan sekeluarga.jadikanlah teladan yg baik serta ilmu yg brmanfaat sbgai panduan jalani hidup yg sejahtera.Bukan nak bicara keduniaan semata-mata tp renungkanlh prjalanan manusia dlm mencari kehidupan abadi.pautlh tangan-tangan yg trkapai kelemasan dan bantulah mreka agar semarak kejayaan di dunia n akhirat.Bertemu di puncak kejayaan..

  302. hambaALLAH7369 Says:

    bagi mereka yang mahu mengetahui lebih lanjut mngenai sistem jutawan org melayu ini,,hubungi sy untuk sesi penerangan percuma..0192112304

  303. hai smua, saya pn dh join hai-o nih, baru sebulan..saya join ni pun sbb jeles tgk kwn satu sek pegi melancong ke tokyo last year..masa tu saya x tau pun dia wat hai-o tp sbb teruja saya pun pegi bertanya dia camne dia blh pegi melancong ke tokyo..dia pn cite la marketing plan tu..saya tanpa ragu2 terus join.tak fikir2 dh..sbb saya nampak apa yg kite dpt bila join bis ni..tp mse mula2 nk dptkan rkn kongki mmg susah..7 org saye pegi semuanya menolak dgn alasan x minat la..busy la..x de mase la..mase tu mmg tensen rasa nk putus asa dh..tp kwn saya ni seorg pemimpin yg hebat..dia minta saya sabar..sabar..katanya mesti tuhan nk beri ujian kpd kita utk melihat sejauh mana kesabaran dan kesunngguhan kita, mesti tuhan nk bg yg terbaik utk kita..berkat sabar dan ikut apa yg pemimpin buat utk kita, saya dh dpt sorg rkn kongsi yg mmg terbaik sbb dia pun nk fight untuk ke swiss. Skrg ni kami same2 berusaha utk dptkn tiket ke swiss..pemimpin pun bersungguh2 tlg kami sbb nk bawa kami bersama dia ke swiss..itu la hebatnya pemimpin saya..tanpa pemimpin kita x blh berjaya..jgn memandai2 buat sendiri nnti x jadi…so, kepada org ipoh, sama2 la kita ambil peluang yg diberi oleh hai o utk kita ubah kehidupan kita dr biasa kpd luar biasa. Kumpulan kami di bawah pemimpin yg cukup hebat iaitu CDM Yasmin Adnan duduk kt rapat setia je..jd kalau pemimpin dekat senang utk kite berjaya kerana pemimpin sentiasa ade di waktu kite memrlukan mereka. Kump kami juga ade kelas ilmu di ipoh jaya..kalau nk dtg utk tinjau2 dulu pn boleh..just call or sms saya di 019-3805010 nak email siti_nor1011@yahoo.com.my….cpt org ipoh..sape nk kaya, nk melancong free, nk kereta mewah free..cpt la contact saye..kumpulan kami sentiasa bersedia utk membantu asalkan anda sedia utk dibantu..

  304. disabah ramai lg belum tau mengenai peluang Hi-o nie so kepada sesipa yang berminat n inginkan penerangan bolehlah hubungi saya insyaalah saya akan tlg bg penerangan,,,jgn takut kerana perniagaan nie lsung tidak merugikan….

  305. sy baru join 1week tp ati ni takut jer nk ajak org join,asal ajak ade jer alasan xnak,mali lk nk bgtau upline,tp klo malu lg xleh jalan biz,dlm ati cm nk run biz tp berbelah bagi nk bgtau org,cmner nk kuatkan semangat ni,upline ok,tp mulut sendiri yg xterbuka lg nk share,eeeeeee tension r

  306. moga berjaya

  307. semakin lama semakin manis beb wat benda nie… sedap…
    kalau nak join n tanya2 dlu. area KK, tawau n lahad datu SABAH contact sipahum 0197587749. 1 mimpi ku gapai pasti…

  308. saper nk share meh r sy share,sy dok rawang kjer kt selayang ni leh contct sy fshida1811@yahoo.com 019 3448010

  309. well…sy dah pun buat keputusan yg tepat dgan myertai hai-o.baru 2 blan dan naik ssm dan skg sedang bjuang untuk menepah tiket ke ummrah. insyaalllah moga hasrat itu akan tercapai dan merupakan hadiah pkhawinan sy ke 10. tu yang bestnya hai-o kita dapat pergi ke mana aje negara yang nak dilawati.pada mulanya saya agak tertekan kerana di tempat kerja saya dah ada yg join tp tak jlan.meraka banyak memberi komen negetif pada say.tapi sya jadikan tu sbagai pembakar semangat utuk saya bjuang.memang betul pada mulanya sy give up tp upline selalu nasihatkan sy….baru sikat cabaran dah putus asa…bagaimana nak jadi cdm nanti.cdm2 yg bjaya pun mgalami perkara yang sama….kita perlu lalui semua pahit getir dlam bisnes ini.dalm bisnes ini bukan kita sorang….kita ada kawan.ada upline,ada sideline dan downline..kita perlu kuat untuk mencapai IMPIAN DAN BERADA BERSAMA 2 CDM.teruskan bjuang…untuk keluaga,agama dan bangsa kita.

  310. saya masih ade baki bioaura..sape yang berminat leh tepon saye dan sape nk join bisnes ni area utara,leh kol saye..0132344017..mohamadroseli@yahoo.com
    cepat2…

    HAI-O, PENTAS KEJAYAAN..

  311. kepada yang nk join tp xtau nk wat loan,leh contact saya..INSYAALLAH leh selesai…’kejayaan bermula dari pengorbanan’
    SEMOGA SAMA2 KITA BERJAYA..AMIN..

  312. aduh tlg aku,sshnya nk cari pospek,dah ramai aku jumpa tp diaorg tkt nk join sb tkt kna tipu,hai o dah lame bertapak,mane blh nk tipu,tp aku ttp kuatkan semangat akan berusaha sampai berjaya.aku nk buktikan pada kwn2 aku yang aku akan berjaya.

  313. to aziz satar..FYI kita usahawan hai-o tak payah buka kedai tepi jln pun tak per…barang bukan nyer banyak nak jual…8 set jer seumur hidup..lagi pun iklan dah selalu keluar kat TV…org ramai dah tahu apa itu bio-aura tapi tak tahu siapa yg jual…kami usahawan hai-o hanya perlu buka mulut, kongsi pengalaman dan hantar ke rmh mereka jer..jika dah habis jual tak perlu nak minta lagi..siapa org kita yg suka jual barang..anda suka ker..saya tak suka…dlm perniagaan ada 5 rukun..1) Penjual 2) pembeli 3) Barang yg hendak di jual 4) Harga/modal 5) Akad..
    bukan senang nak senang bukan susah nak susah…jika ada usaha dan istiqamah anda pasti dapat…
    apa-apa pun jumpa anda semua di puncak kejayaan..

  314. tahniah diucapkan pada anda yang dah join hai o. tiada bisnes sehebat hai o. kebanyakan cikgu2 je yg join hai o. org kesihatn jom la buka mata join bisnes ni. x ramai pun org kesihatan join. xkan la dh selesa dengan gaji yang ada. x salah kalau kita beri peluang untuk dgr plan hai o ni. saya dah join hai o 2 tahun. pernah pegang income hampir 30k. part time je tu. sy pun org kesihatan gak. asyik cikgu je yg kaye..kita org kesihatan bila lg…..

  315. emg tol,,sy da msowk daa,,,emg untg tp sy dr group y lg hbat,,,,,,jgn mara yaa

  316. sape2 yg brminat utk dgr atau join bsnes ini sila la hubungi sy..sy akan terangkan scra prcuma..rugi kalau tk dgr.. hubungi sy d 019-5807035..kejayaan brmula d sini

  317. sesiapa nak tahu rahsia saya untuk menjual 10 unit bio aura dalam masa beberapa hari tel 016-4748501 dan sesipa ingin masuk group 369 di alu-alukan ahli usahawan jutawan ke dalam group ini. saya rasa seronok masuk group ini. mari berkongsi pengalam dengan saya untuk org2 perak sahaja.

  318. jangan tunggu lama2 nanti kalau dah tua tak leh nak menimati nikmat dunia rebut peluang masa muda ini. sesiapa area lumut manjung dan sitiawan ingin pergi seminar hai o call saya 0164748501. jangan tunggu lagi.

  319. Saya telah mendaftar biz Hai-O dari September 2009 dgn group 369 yg berpusat di kawasan Gombak…Skg saya telah pun berhijrah ke Johor Bahru pada awal 2010….masalah skg ni saya msh belum dapat menjual produk yg ada dan juga belum mendapat downline yg dikehendaki…
    dgn keadaan ini telah membuatkan saya berputus asa dan kiranya ada rakan2 dr 369 di Johor Bahru yg msh mencari produk yang mahu dijual blh lah menghubungi saya di alamat email…airborne770@yahoo.com.sg atau di talian 017-2814306(shafie)

  320. Salam.. ramainyer dah join…kira saya nie dah t’lmbat…, baru diperkenalkan oleh rakan sekerja…, terima kasih banyk2… pada sesiapa yang berminat untuk dengar sila hubungi 012-2042393 @koy_yan@yahoo.com.., sekitar area perak, pahang dan lembah klang…, terutamanya polis.., usaha pasti berjaya…,

  321. jamalmelaka369 Says:

    Salam rakan kongsi sekalian.. syabas kepada kita semua yg berani menceburi bidang perniagaan hai o marketing. Moga kita berjaya dan terus berjaya.. tinggalkanlah dunia ni sedikit lebih baik dari tika kita menjumpainya.. Hubungi saya di Masjid Tanah, Melaka.. sedia berkongsi dengan anda.. 012 6774417

  322. hafiznisa Says:

    mmg sronok buat bisnes nie.. dgn cara ni sahaja kita dapat lebih kenal prangai manusia..
    mmg akui byk dugaan nye.. tp Allah Maha Besar, Dan Maha Adil. usaha yang tinggi dan tak pernah jemu, insyaallah hasilnye berbaloi.. :)
    369 BBS

  323. Kenapa lewat saya di perkenalkan bisnis Hai o ini. Kalau awal masuk dah jadi CDM, tapi tak apa, yang penting masuk dulu. Dengan pelan marketing Hai o, semua orang biasa boleh buat. Yang penting kita mahu. Kepada kawan-kawan di Daerah, Tawau, Kunak,Semporna dan kawsan sekitarnya yang nak jadi usahawan, sila hubungi saya melalui telefon/sms no. 0128104511 atau email: jhnizwan@yahoo.com. PASTI KEJAYAAN MENUNGGU ANDA. JUMPA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN.

  324. saya liana, saya mmg berminat nak joint hai-o. masalah saya skrg adalah bagaimana saya nak buat loan sekiranya saya ada blacklist. andaikata ada cara nya tolong beritahu saya

    • hai liana,
      betul ker bermnat nk join hia-o???setiap masalah ada jalan penyelesaian.aku mula2 dulu pun sangkut,tapi akhirnya dapat gak..
      betul minat reply kt aku..

    • Bagi yg ada mslh loan pls contact or sms me 0126367779..

  325. hm mlyu mkin mju,tpi msih de mlyu terpinga2,
    pe yg sy buat nie mmg bnr2 blaku.hai-o mmg btol2 gmpak…
    0136545307

  326. Salam semua. Aku bekerja sebagai pembantu tadbir di Jabatan Kerajaan.Aku diperkenalkan oleh lecturer aku sendiri, dulu die pakai kete wira jer, skrg dah pakai BMW 3siries ,ketika itu di kedai minum selepas maen futsal. Stelah di perkenalkan aku terus xcited dan terus submit borang.2 minggu bercuti honeymoon membuatkan ati aku xtenang, coz xsabar untuk memberitahu member2 ofis pasal peluang bisnes ini.Buat pengetahuan korang, aku join Hai-O seminggu sebelum majlis kawen aku(aku anggap ini rezeki kawen).Aku join Hai -O ni baru sebulan, dan alhamdulilah aku dah dapat RM4,670. Dan hari ni, aku tunggu posmen hantar cek yang ke 2 lak RM3,000. Dan dalam mase sebulan itu juga aku dah mempunyai downline seramai 5 orang (Baru 2 minggu buat marketing).Kejenye amat mudah “join, diam dan ajak kawan2 kuar makan” bukan susah pown, so downline kite pown akan buat perkara yang sama. Target aku buln depan aku nak tukar kereta..Kereta idaman….Group aku sangat kuat, dan laju coz ktorang satu ofiz, bersaing sesama sendiri, ini adalah persaingan yang sihat…Bagi sesiapa yang ingin mengetahui maklumat lebih lanjut dan join group aku di Melaka yang bakal menggegar e-mail ke red7uan@yahoo.com. Doa aku dan diri korang agar kite bersama-sama menaikkan taraf hidup masing2 bersama Hai O ini.. Askum.

  327. bagaimana pekerja swasta nak join hai-o tp nak buat loan xboleh.. boleh x tolong berikan cadangan untuk buat loan bagi pekerja swasta. berharap sesangat.

  328. ayi blh hubungi saya , saya sendiri org swsta dan ada rakan kongsi juga org swsta rizaldoshah@yahoo.com ayuh semua orang klang ,p.klang sha alam jom buat hai o

  329. no tel saya 0123180162

  330. salam semua..sy pun baru jer join hai o ni..harap sgt sy kuat utk teruskan..kwn2 ofis plak ramai yg pandang negatif psl ni…yakin, kuat n positif….nak buktikan pd derang yg mmg biz ni TERBAIK n sy akan jadi yg TERBAIK…if ader tips2 yg menarik..sudi2 laa share dgn sy..

  331. cdm sham Says:

    smoga smua berjaya ke puncak kejayaan………………

  332. sipahum Says:

    bagus bah ini bisnis.. siok.. jom kita urang sabah sama2. talipon sia.. 013 885 369 3..

  333. Salam..tumpang lalu tuan punya blog..kepada staff gov yg berminat tpi tak ckup modal@potongan dh limit 60% insyaallah blh bantu.sebarkan pada rakan2..call@sms wan-012-2206252@013-2929233..Masih blh buat loan,swasta juga blh cuba..tq…

  334. arifin Says:

    sapa2 yg berminat nk tau lebih lanjut boleh call saya tuk temujanji. dengar dulu.bkn paksa join.klau betol2 berminat barulah join. kita buat dlm teamwork bkn buat sorang2.. sama sama kita tlg menolong.. 017-6090019.. lg satu saya tgh cari set beutiful yg nk tukar ngan bioaura. saya ada bioaura dan mencari sesiapa yg ada beutiful dan nk tukar ngan bioaura..satu set jer tuk org rumah saya.

  335. anak pakcik ghazalli Says:

    SETIAP ORANG PASTI BERJAYA…YANG PENTING BILA KITA BERMULA…
    HUBUNGI SAYA …0136088332….

  336. yeah..my choice for life…memang berbaloi join biz ni…syarikat hebat, produk hebat, group hebat, pelan yg mudah dan hebat…simple as ABC, hanya share, sales, service…berminat? jom kita kongsi2 cerita, hubungi 0127555475 atau email m_nasri@hotmail.com

  337. cdm wan Says:

    kepada sesiapa yang ingin menjadi jutawan hai-o 369.sila hubungi saya dengan segera.plan baru yang sangat mudah tak perlu lagi modal 20k. nak tahu cara call saya 012-9561291 saya akan pastikan anda menjadi jutawan!

  338. cdm wan Says:

    ok lagi satu kepada sesiapa yang berminat untuk join 369 dan ada masalah utk buat loan call saya 012-9561291 tak kira apa pekerjaan anda ada black list ke,ape2 jer la.insyaallah saya boleh membantu anda.

  339. bizzz dengan loan bank boleh ke tak ada masalah dengan hukum riba ke?

  340. azam muo Says:

    saya dan isteri dh setahun joint,dh pakai Toyota Alphard(kereta idaman) org melayu pertama di pekan Parit Jawa pakai,bangga beb,org cina tertanya2 apa bisnes yg saya buat,sy xakan bgtau diorg,baik kita buka peluang bisnes ni pd bangsa kita sendiri….sy tertarik dgn Hai-o kerana cara kerja yg amat mudah,simple,dh 19 thn sy brgelumang dgn alam makan gaji tapi pd bln 4/2010 sy dh resign,nk buat Hai-o ni full time….perniagaan yg tiada risiko,klu risiko tu adalah dtgnya dari diri kita sendiri,jgn malas,jgn takut,sentiasa fikir yg positif….terima kasih kpd CDM Jack,ckg khairi,CDM Ruzaihan yg kenalkan Haio-o pd saya dan xlupa pd CDM Kak Jun dan CDM Abg Awie yg sentiasa turun jumpe org2 muo….TERIMA KASIH…Jumpa anda di puncak kejayaan……

  341. azam muo Says:

    pada kwn2 lama @ yg berminat nk tau pelan/gerak kerja Hai-o di kawasan Muar dan sekitarnya sila hubungi saya: 012-756 2822-Mohd Azam Ahmad,isteri saya;012-704 2001-Sriwani Ahmad…..

    ANDA HANYA PERLU MENDENGAR SAHAJA,KAMI HANYA NAK KONGSI PENGALAMAN,KONGSI CERITA…TIADA PAKSAAN….IANYA BERMULA DENGAN DIRI ANDA SENDIRI…….

    RICH YOUNG,RETIRE YOUNG

  342. ..salam.smua..
    alhamdulillah..dh 6 bln bersama hai-o…
    byk kehidupan berubah….leh kol.sy…area penang seberang jaya
    <>

  343. Salam, actually saya pun ahli hai-o juga, tapi still ade a fews stok premium beatiful yang x abis dijual.so saya nak tanya pada tuan/ puan if berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya.harga boleh dirunding. thanks

  344. sesungguhnyer sesiapa yang tidak memberi peluang pada diri sendiri untuk mencuba menjadi jutawan adalah orang yang berada dalam kerugian.jangan takut pada risiko kerana kita yang mencorakkanya.sesiapa yang tak paham dan nak mengetahui lebih lanjut,jangn malu-malu untuk bertanya,saya boleh terangkan dengan terperinci.hubungi saya 019-2686369

  345. hrmmm….dah join tp xde semangat la jalankan,…

  346. sape2 nak join hai o kol sy d talian 0124294412
    lg cepet lagi untung looooooooooooo

  347. sapa2 nak join hai o kol saya 0124294412

  348. mazz369 Says:

    sy pun bru msuk hai o,xcited sgt dpt jumpa dgn kwn2 sebudaya dgn sy.rupanya byk gak kwn yg tlah berjaya sudi turunkan ilmu pd yg bru nk bermula.mmg pd awalnya susah sikit la tp dgn menghadiri kelas2 ilmu d seremban2,kita menjadi lebih semangat dgn bantuan upline yg jemu2 membantu.jd kpd yg dh tau,ingin msuk atau menambahkan keyakinan bolehla e mail sy kita set date yg cantek punya,relax…cuma perlukan usaha sikit je,area s2,senawang,pedas,rembau n melaka,bkt rambai atau pantai puteri,alah x kisahlah mana2 pun sy sggp turun

  349. saya dah join.. baru 1 bulan.. bagus.. 1 hari dapat 4.5 juta… skung dah duduk diam2 aje.. tahniah hai o..

  350. Saya dh dgr dari kawan2, and sangat teruja + tak sabar nak join tapi menghadapi masalah modal, dah 3,4 bank submit loan tapi semua tak lepas sebab ada ccriss. Ada sesape yg boleh menolong. saya seorang pekerja swasta ..berharap sangat

  351. assamualaiakum,
    369……dengar geng CDM Junaidah, CDM Cikgu Sabri dan DDM Fitri cakap memang seronok dan senang nak berjaya dengan bantuan dari tuan/puan CDM/DDM. Mereka bagi jaminan bila-bila masa mereka akan turun padang untuk bantu…..tapi bila dah join nak panggil turun pun siksa…dah bagi tau 3…4 hari pun berat nak turun. Sebelum dapat janji semua boleh dan bila dah dapat…..susah sangat nak turun.

  352. Zulfa369 Says:

    Zulfa baru sahaja join hai-o ni tak sampai sebulan, alhamdullliah dah dapat income pertama RM4600, nak jual penapis air pun senang …… Jeles tengok kawan-kawan yang dah masuk lebih awal sbb ramai yang dah berjaya dengan hai-o ni, Sesiapa yang kat luar sane yang nak join zulfa kol or sms no ni 019-595 1045 (terutama arae Ipoh, Batu Gajah, Gopeng, Kampar, Temoh, Bota, seri Iskandar, Pantai remis, taiping, dan sewaktu dengannya.

  353. salam semua prospek2 baru hai o…..yang baru nak berjinak jinak nak join hai o….kalau kat sini kenamyakannya cerita positif berkenaan bisnes ni….bagi sape2 yang nak dengar kisah duka disebalik rm 20k tu dan realiti yang terjadi leh email saya bakawali1978@yahoo.com

    saya leh ceritakan kisah sebenar sepanjang saya menyertai hai o dan kisah benar ini jujur dari apa yang saya lalui sempena bulan ramadhan ni saya takkan menipu insyaallah….realiti tetap realiti….

  354. salam hormat. kalau di seremban. ada tak kekawan group 369? hai-o macam ok aje….ada sesiapa boleh terangkan kepada saya….ibrahim 0196718051

  355. salam isteri saya dah dekat setahun memyertai hai o ni
    alhamdulilah syukur sy dah dapat jual habis 10 set BIO AURA
    sekarang ni bulan2 dapat la rm 800
    2 set sy guna
    seorang pun tak dapat lg
    harapkan up line nak cari 2,3,4 org down line sory
    buat masa ni sy mengantikan tempat isteri saya nak cari down line
    tapi susah orang nak masuk buat bisnes ni
    bukan senang orang nak cari 2ok
    kalau pimjam bank memang l dapat
    kalau p dengar plan manis je mulut upline dok bg penerangan
    semuanya hampeh
    apa2 pun terima kasih juga la saya kepada hi o
    kerana hai o lah sy dapat guna bio aura ni
    kalau x hari2 dok masak dan minum air kotor dan tercemar

  356. salam, saper2 nok join PROJEK ELIT area terengganu, blh CALL saya BD 014-5171626, 1 org d/line dpt RM1000, 4 orn D/line dpt RM4000 dlm masa 24 jam ( bonus harian. itu tdk termasuk bonus bulanan lg.Selamat mencuba.

  357. salam..sapa dpt tlg jual brg beautiful set,sy bg rm100 stiap brg…sapa nak???heheheeh..serius ni..

    • betul ke..nak gak..tp bpa harga barang tu? kang mahal sgt org x nak plak nak beli? kalau dia nak hutang boleh ke?

  358. hi….askum semua……. kalau nak tahu produck hai-o ni memang bagus memng best bila kita pakai
    saya???????????? mmmm saya semestila pakai……….untuk kebaikan..:)
    saya kongsikan pada anda yang saya guna
    1. BIOZONE CAR: memang bagus kepada smoker ni… walaupun suka smoke kat dalam kereta tiada masalah kerna BIOZONE CAR akan serap bakteria apa lgi kalau banyak orang kat dalam dan durian pun boleh hilang bau kat dalam kereta saya dah cuba dan udang punya air tumpa kat kereta mesti bau kan?? tapi jangan risau adanya BIOZONE CAR ia akan membantu hilangkan bau dan bagus nya untuk sekeluarga boleh bawa kat bilik cuma cari je pluk yang sama mcm kereta 2 ada 2 jual kat kedai electric ahhh kita boleh pasang di bilik untuk elakkan bakteria yang senyap apata lagi ada bayi itu yang bagusya
    2. MAHARANI – percaya tidak kalau saya tidak langsung datang kotoran selama 5 bulan ingat kan mengandung jumpa (DOCTOR) kata tak ada apa2x normal tapi siapa tak risau dah 5 bulan tak datang kotoran sapa pun takut tapi kawan saya tawarkan MAHARANI saya minum je selama 2 hari terus saya datang kotoran penat pun hilang sebab saya ni berkerja mala dia menambahkan kecergasan dan kesihatan dalaman di badan kita ia baik untuk perempuan
    3. EURYCO JACK COFFEE TONGKAT ALI – ahh ni baik untuk lelaki yang selalu terasa penat yang selalu sibuk berkerja ini coffee d packing 3in1 agar senang di bawa di mana sajah
    4. MINERAL COFFEE – pun sama dengan kegunaan nya cuma orang yang ada highblood minum ni… klau TONGKAT ALI COFFEE ada highblood tak boleh minum lagi baik minum yang MINERAL COFFEE
    5. LOTION – mestilah kita selalu kn????? kebaikan dia banyak kwan2x saya tegur saya wa… dah putih lah awak ni?? saya jawab mestilh saya guna lotion HAI-O
    6. FEMININE WASH – ahhh mestilah kita kenma jaga bahagian sulit kita kan FEMININE ni agar selalu segar dan menghilangkan bau yang tidak menyenangkn
    7. BODY SHAMPOO – biasa saya guna sabun batu je hehhhe tapi sellau gatal tapi HAI- O BODY SHAMPOO baik untuk kulit….. lembut dan halus
    8. CELGYNIC – CELGYNIC ni untuk orang yang mengandung
    baik untuk kulit kita dan anak dalam kandungan agar otak anak kita cergas dan kulit sihat dan cantik tak paya risau bila kulit kita kena melecur minyak kita boleh jugak sapukan CELGYNIC di bahagia luka tadi mesti berkesan
    9. IMPERIAL TEA – ni pulak untuk buangkan lemak yang tak baik dalam badan kita dan jugak boleh mengembalikan barang sulit kita ketat semula tak percaya?????? saya percaya kerna saya pun mengguna…..
    10. BIO-EVER – ini untuk kecantikan siapa tak mau perempuan cantik kan????????? BIO- EVER ni adalah seperti botoks tapi bukan suntikan tau sapu jeh bahagian muka yang ada kedut 2 tunggu selama 5-10 minit terus ada hasil keluar pasti memuaskan sakit belakang pun boleh sapu banyak kegunaan dia
    11. paling penting dalam hidupan kita seharian adalah makanan yang sihat minuman yang sihat bila kiita sihat kita pun cantik kita pun tiada masalah dengan produck BIOZONE FOOD & BIO AURA
    dengan ini sesiapa nak jadi member sila call saya di h/p:012-8242921
    pilihan di tangan anda………….

  359. dah join hai-o since 2006 tapi smp ari ni ssh sgt nak dpt d/line…org tkut n lon…tp wat lon ni utk biz diri sndr…dpt plngn pun lbih dr lon yg d buat…knp org tkt sgt nak buat lon utk biz hai-o…?

  360. Sesape yang berminat nak jadi bisnes partner atau nak try pakai premium beautiful di kawasan ampang/cheras/bukit beruntung/kl dan kawasan berdekat dengannya harap dapat hubungi saya yea..

  361. kelana kawal Says:

    Tertarik dengan komen2 di atas.Kerja keras amat perlu untuk memastikan kejayaan dalam apa jua yang diceburi.Dalam mencari kejayaan kesihatan dan keluarga amat penting.Sekiranya usahawan berminat mendapat dana perubatan bernilai RM500K hngga RM1.5 juta hanya bermula RM100 sahaja sebulan hubungi saya.Selamat di puncak impian.Steady Hai-O.

  362. Fantastic blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused .. Any suggestions? Appreciate it!

  363. hy..sy pn da join group ni..mmg BEST!!!!
    sesiapa yg nk join bleh cntac sy 0136437252 ~~PEACE =)

  364. [CANTIK DAN SIHAT]

    hai o mmg massyuukkk!!!
    sesiape bmnat blh cntc sy 0136437252 {muar^gurlz}

  365. sy br 2 minggu join hai-o.sblm ini teraba2 nk cr income sbb berhenti kerja.bila gi dgr seminar 369s tu tak berminat lg tp bila pk balik2 rasa apa salahnya mencuba kot2 blh berjaya.dpt aku buktikan pd exboss aku yg aku pun blh hidup tanpa makan gaji dgn dia.akan aku buktikan.aku cuba berkata jika org lain blh buat kenapa aku tak blh buat?bab rm20800 tu aku tak hairan sbb jika rugi pun dlm mna2 bisnes mesti ada risikonya.tp dlm hai-o kita hanya perlu kerja keras tp bukan banting tulang cam buruh kasar tu cuma kena kuat promote kat org je.tak kan senang tu kerja yg diupah oleh sy hai-o?jika ada kerja mestilah ada upahnya.

  366. terima kasih aku ucapkan kpd adi ku tersayang yg tlh menipu abg dia yg berada di kota bharu utk ke kuala lipis bg mendengar seminar hai-o 369s.jika dipk kan blk mcm kena tipu je tp bila pk dlm2 mengapa semua cdm2 tu berjaya terumanya cdm Madom aku rasa aku pun blh buat jugak.

  367. ini kisah gadis yang terlepas dari hai-o ..ikuti macam mana dia melepaskan diri dari menanggung hutang…walaupun selepas dia menurunkan tandatangan pada borng pinjaman bank, menyerahkan salinan slip gaji dan ic!

    ikuti kisah beliau di http://lapriere.blogspot.com/

  368. MUDAH • SELAMAT • BERSIH
    BIOzone Food Purifier menggunakan proses pengkhususannya iaitu menyatupadukan bahan perintang ozon bagi mengubah oksigen (O2) menjadi ozon (O3). Ozon akan kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemar. Biozone Food Purifier adalah efektif untuk:
    Menyingkirkan toksin larut air, toksik larut lemak dan bakteria dalam makanan
    Memulihara kesegaran makanan
    Menyingkirkan bau
    Ciri-ciri produk
    • 100% tiub silikon bergred medikal  • Batu seramik bergred tinggi • Mudah alih • Selamat • Penyelenggaraan minima
    Kelebihan Proses BIOzone
    • Selamat • Penjanaan ozon yang konsisten • Efektif • Memulihara nutrien makanan
    Cara penggunaan: Letakkan makanan yang perlu dipurifikasi ke dalam semangkuk air. Pastikan paras air menutupi makanan. Masukkan tiub silikon bergred medikal ke dalam air dan tekan butang pengawal masa untuk menentukan masa purifikasi.

    Kebaikan Kesihatan Yang Mudah & Cepat

    Hai-O Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Food membekalkan kebaikan garam buluh semulajadi dalam bentuk kapsul. 100% garam buluh organik diformulasi berasaskan remedi tradisional Korea yang diwarisi sejak 1300 tahun. Garam laut dimasukkan ke dalam buluh berusia 3 tahun dan ditutupi tanah liat yang diperoleh dari kedalaman 20 meter. 

    Kemudian, buluh tersebut dibakar berulang kali dalam relau bagas pada suhu 1000-1500ºC dengan menggunakan pokok pine.Proses pembakaran berulangan pada suhu tinggi dapat menyingkirkan toksin dan logam berat garam laut. Pada masa yang sama, garam laut menyerap semua elemen mikro daripada buluh, tanah liat dan pokok pine. 

    Setiap kapsul menggabungkan kebaikan pelbagai mineral dan elemen mikro seperti kalsium, kalium dan sebagainya. Ia terutamanya tinggi dalam magnesium.

    Garam buluh yang bersifat alkali dapat membantu mengekalkan keseimbangan nutrien badan dan menjaga kesihatan tubuh yang menyeluruh. 

    Hai-O Garam Buluh:
    • kaya dengan bahan mineral dan elimen mikro – magnesium, kalsium dan kalium
    • Tinggi dalam magnesium yang merupakan mineral untuk jantung. Magnesium membantu mengawal penyakit tekanan darah tinggi, membantu penyerapan kalsium,mengekalkan keseimbangan bendalir badan, mengawal pengecutan otot dan menguatkan daya ingatan.
    • menyeimbangkan nilai pH badan supaya cenderung beralkali lemah (pH darah badan yang sihat adalah antara 7.35-7.45). Dengan ini, sistem imunisasi diperkuatkan dan dapat mencegah jangkitan penyakit.
    • mempunyai anti pengoksidaan yang tinggi
    • mengekalkan keseimbangan ion badan
    • meneutralkan toksin dan menyahtoksin dengan cepat
    • mengekalkan keseimbangan nutrien badan, memperkuatkan metabolisme
    • 3 kali ganda lebih efektif dari garam biasa untuk membasmi kuman dan mencegah kerosakan gigi

  369. leeya kedah Says:

    Salam….kpd kwn2 yang baru nk join hio… u all jgn tkut dengan ckap org diluar sana yg mnyatakan hio boleh bankrap kan org yg telah join….keyataannya org yang join tapi dok kt umah goyang kaki tu la yg jd bankrap…. saya dh join dan sy tahu hio tu camna….. kita ada barang dan kita jgn simpan barang tu…so jual je la… slain tu kita juga ajk la kwn2 join…. untung tau…bulan2 4k keatas…. nk tau lebih lanjut cal la leeya 0194768787

  370. visit my site as well..premium beautiful for sale…

  371. shida (cda) Says:

    mohon sesape yang ader stok premium beautiful leh col/sms saya:
    019-2158514

  372. bpa modal sebenar nak join hai-o ni,ada yg kata 5k ler,10k ler,20k ler…
    yg mana 1 yg btul ni? modal bawah 5k xde ke? sya tgk mcm best gak hai-o ni,tp masalahnya skg nak cari modal tu je…klau ada modal dah lama saya join hai-o ni…tlg sape2 explain..

  373. pak nan Says:

    hai-o plan pemasaran perniagaan terhebat, sehebat produk produk berkualiti. memberikan kebebasan masa dan keewangan anda.hubungi PAK NAN @ 019-2215314 untuk memulakan langkah pertama anda…

  374. Saya dari group 369 . Sudah hampir satu tahun join hai o.Semua Bio Aura saya dah jual. Untuk kegunaan saya satu.Tapi sampai sekrg saya masih x dapat down line. Sudah mcm2 saya cuba tapi gagal.Sesiapa nak join Hai o bolehlah hubungi saya (0123881522 daerah kapar)

  375. inilah yang terjadi kepada sy, janji 1 org dpt RM1000 tp tak dapat apa-apa.Inilah janji sebelum masuk dapat ribu-ribu hakikatnya tidak hati-hati dengan kumpulan…….. tp bila dah masuk ini jadinya.Bonus yang dia dapat takkan berkat kerana menindas orang lain.

  376. amir8black Says:

    Salam to all…
    Sy usahawan Hai-O..
    Kepada sesiapa yang mempunyai Set Bio Aura dan Premium Beautiful Sila hubungi Teman Niaga saya:-
    Yan 012-2781571
    Bukan Senang Nak Jadi Senang…
    Bukan Susah Nak Jadi Susah…

  377. Group 369 ni sangat besar. Bawah group 369 ada sub-group lain. Pemilihan sub-group tu amat penting. buat masa ni group B32 mmg terbaik saya pernah jumpa dan saya pun sudah lalui. Group ni amat la supportive.

    Bagi menjawab persoalan CDM yang tak membantu tu, mungkin berlaku disebabkan kalau kita join bawah CDM, potensi kita untuk dapat direct attention mmg susah. Sebab bawah (downline) diaorg tu mmg dah ramai. Advice saya,join bawah SM atau SSM je. More than that, mmg agak susah untuk turun adang tolong. anything, please call me for further advice ;) Ieja 016-3118602 / 012-4972602

  378. Group 369 ni sangat besar. Bawah group 369 ada sub-group lain. Pemilihan sub-group tu amat penting. buat masa ni group B32 mmg terbaik saya pernah jumpa dan saya pun sudah lalui. Group ni amat la supportive.

    Bagi menjawab persoalan CDM yang tak membantu tu, kemungkinan berlaku tu mmg ada disebabkan kalau kita join bawah CDM, potensi kita untuk dapat direct attention mmg susah. Sebab downline diaorg tu mmg dah ramai. Advice saya,join bawah SM atau SSM je. More than that, mmg susah. So for furhter details pasal business ni, call la Ieja yer at 0163118602/0124972602. See u all

  379. kalau ada yg memerlukan modal pusingan dan berkhidmat dgn kerajaan boleh hubungi saya di 012-9234585 untuk pinjaman peribadi cimb…

  380. sebelum ni sy dah join hai-o tp bkn group 369 dan dahpun dpt pangkat SM…saya dah lama x aktif dan lama kelamaan semangat pun dah kurang…tp sy masih lg berminat nak join hai-o sbnrnnya..

  381. boleh sesiapa yg dapat berikan saya no. contact pejabat HAI O di Selayang tak. Saya ingin bertanya beberapa perkara. Tkasih

  382. Saya pun baru je join… pun dah dapat bonus pertama 4.5K sebulan. Mudah je.. kalau nak roger saya area Shah Alam/Seremban boleh call saya 019-2142733 – muzliani

  383. salam,
    sy dh lama join Hai-o mmg best. tp dh lama x aktif sbb terlalu bz dgn tugasan pejabat mnybbkan sy xsmpat renew kad ahli. bole ke sy nk tukar saiz korset sy lg, dan bole ke tukar korset tu di mana² stokis bkn hanya di satu tmpt yg pernah sy daftar dahulu?

  384. salam hormat kepada semua group Hai o sekelian. saya amat mengalu-alu komen berterusan dari saudara/saudari. Bagi pihak tuan rumah, gunalah web ini sebagai medium perniagaan yang memberi kebaikan kepada semua ahli.

  385. usaha…

    [...]Plan Hai o Marketing (group 369) « Hai-0 Marketing & strategi MLM[...]…

  386. salam….saya miza asal dari perlis, baru2 ni saya ada join sepupu ajak dengar penerangan produk kesihatan hai o buat penerangan rumah ke rumah, dengan penerangan yang diberikan saya berasa berminat untuk jadi ahli hai o, cuma sekarang masalahnya saya kurang mahir dalam untuk promosi barang dan kurang yakin dan takut kwn2 tak beli brg yang saya romsikan..dengan ganjaran mata(point)yg diterima mmg lumayan,untuk yang perlu duit mmg layak untuk sertai perniagaan ini..

  387. alhamdulilah ada group yang saling bagi info…n bekongsi rahsia kejayaan… Contact naimah untuk org utara…:-) 0175161136

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 30 other followers

%d bloggers like this: